Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
máša | 3157 |
12.4.2004 16:35:07
Ahojte,
my vám taky přejeme hezké Velikonoce. U nás byly celkem v pohodě - Kája stála u okna a vyhlížela "šmigrustníky" a byla docela nešťastná, že nejdou k ní. Ale nakonec byla celkem řádně vyšupaná a umytá a navoňená... Narozeninky byla fajn, největší úspěch paneka barbie Sněhurka a kolo (nové 20inch ) tak teď trénuje. Jinak jsem všechny prosila o skladné dárečky, protože pokojík už má plný a s tím uklízením taky nic moc. A o miminku to bylo príma - říkala jsem ji že je to tajemství a že to nemá nikomu říkat. No a taťka měl návštěvu a Kája hned povídá tatí já ti musím říct tajemství - ale dopadlo to dobře nevyzradila ho ( zrovna před touhle návštěvou jsem "to" nechtěla ještě prozradit ) i když už se nendá nic tajit, protože břicho už mám skoro jako k porodu :-)) A včera už zkoušela jak mimčo kope tak už to cítila a byla taková poradovaná. No a těší se moc. A jak u vás proběhly Velikonoce, i když jste je trávili asi odděleně - doufám že neusnchnete že na vás nějací kluci přišli. A že jste jen neleželi v peřinách. A co narozeninový dortík - jak se to uvás řeší? existují nejaké speciální dortíky, nebo pečeš sama ??? Mějte se a hezké narozeninové přípravy vám přeje M. Jo a už se uzdravte !!! |
AlenaD | 9051 |
11.4.2004 9:23:33
JO, ještě jsem zapomněla:-)))
tu mandli nám mají dělat ambulantně, brzy po ránu nástup a odpoledne by Lucka měla jí domů. Doufám, že mně tam nechají s ní po celou dobu, nerada bych jí tam nechávala samotnou. Na ty ouška, pokud je to opravdu na operaci, tak bych ti asi doporučila opravdu teď, dokud není mimi na světě, aby jsi s Kájou mohla být v nemocnici celou dobu a i domácí hojení, aby jste zvládli v klidu. Přeci jen pak bude větší frmol a nemohla by jsi se jí tolik věnovat. Takže pokud půjdete, tak budem mooooc držet palce:-))) |
AlenaD | 9051 |
11.4.2004 9:19:12
Tak jak pokračovaly narozeninové oslavy? A co Karolínka dostala, ať se můžu inspirovat:-)) My máme ještě do soboty čas na nákup dárků,ale nějak nemám žádnou inspiraci. A co ten nejlepší dárek, ten už jste jí prozradili? Jsem zvědavá, jak na to reagovala.
Jinak my už zase od úterý choříme, nejdřív kašel, teploty a rýma k tomu. Dneska už je to lepší, ale ten středeční termín na vyndání té mandle je vážně ohrožen:-((. Lepší termnín na chorobu jsme si fakt vybrat nemohli:-)) Takže jsme nejeli ani na Velikonoce, jel jen Honza s Péťou a Lucku kurýruju, od včera už je dobře, tak snad to už máme za sebou. Alena s Lucinkou |
AlenaD | 9051 |
11.4.2004 9:14:00
Tak vám všem (čtyřem) přejem krásné a příjemné Velikonoce,
ať vám koledníci moc nenašupou a prostě si to pořádně užijte:-))) |
máša | 3157 |
7.4.2004 19:52:32
HOKY ZLATÉ MÓÓÓÓÓCCCC DĚKUJEME ZA VESELÉHO MÍŠU S KUPOU DÁREČKŮ, KAROLÍNKA BYLA HODNĚ PŘEKVAPENÁ :-))
A ASI PŮL HODINY TADY ROZBALOVALA JAKO TY DÁREČKY DÍKY A MĚJTE SE |
máša | 3157 |
7.4.2004 19:28:03
malá oprava : Lucince velkou pusu nepřejí ale POSÍLAJÍ ...:-)) ale snad jsi pochopila jak jsem to myslela
|
máša | 3157 |
7.4.2004 19:26:03
Ahojte,
bobišci tak vás zase čeká nemocnice - nebo se to odstarňování mandlí dělá ambulantně??? Já teď přemýšlím nad tím, že už necháme Káji přišít ouška ( má vážně opravdické plachťáky :-( pro holku docela problém - zvlášť pak v pubertě. A do 10 let se tato operace hradí z pojišťovny. Takže asi nyní, protože s miminem to nebude připadat v úvahu. Tak dumám a rozmýšlím jestli jo nebo ne... Dneska Kája oslavila narozeninky ve školce, donesla tam bonbónky a dostala hobla a děti ji popřály. Tak to bylo fajn. A kdy slaví narozky Lucinka??? Mimčo je prozatím v pořádku ( doufám že to tak zůstane až do konce )a Horymír vybral jméno pro kluka ALBERT:-(( a bude mu říkat Bertík tak asi raději porodím opět děvčátko:-))) Mějte se krásně a všechny nemoci ať se vám obloukem vyhýbají !!!!!!! Jo a Lucince všechno nejlepší k narozeninám hodně ZDRAVÍČKA pěkné dárečky a velkou pusu přejí Martina + Horymír + Karolína + ( Albertek :-))) |
AlenaD | 9051 |
4.4.2004 22:53:24
Tak choroby nás nějak dostihly:-))) Ouško se sice zahojilo dobře, ale zjistili jsme k mé velké hrůze, že Lucka přestává slyšet. No hrůza, tak jsme šupajdili zpátky na ušní, ten problém jsem si pak uvědomila, že už nějakou dobu trvá (furt se ptala co, když jsme jí něco říkali), takže to nebyla jen reakce na ten momentální zánět. No paní doktorka mně uklidnila, že má zvětšenou nosní mandli, že to je velmi pravděpodobně tím. Tak jsme vzali hned první termín na vyndání, co nám nabídli, takže hned po Velikonocíh jdeme. Doufám, že dělám dobře a že se to opravdu vyřeší. Hlavně jsem ráda, že jdeme tak rychle, protože mi přijde, že ten sluch se zhoršuje čím dál tím víc.
Péťa se vrátila z lyžáku v pohodě, žádná zlomenina ani na těle ani na duši, tak je to dobré:-)) Co vy, jak jste na tom? Mimíš v pořádku a ty taky v pohodě? Ještě jsem začla s Luckou chodit na logopedii, tedy lépe řečeno k jedné známé, která je logopedka, aby jsme maličko začli pilovat řeč. Nejdou jí R a Ř, a pak ještě sykavky docela fláká, když mluví rychle. Lucko to celkem baví, pohraje si tam s pejskem, zhoupne se na houpacím křesle a je spokojená:-))) Tak se mějte krásně, doufám, že jste všichni v pořádku a v pohodě, pozdravuj Káju:-)) Alena |
máša | 3157 |
17.3.2004 17:29:05
Ahojky,
tak s tím ouškem vám to trápení nezávidím ( my "zkušení " středoušaři víme o čem je řeč ) a doufám že už jste v pořádku. A jak co Peťka podává o sobě zprávy? SMSkujete si, nebo volá? My už máme u nás jaro - HURÁ ! ! ! sice je ještě sníh, ale mizí závratnou rychlostí a dneska jsme poprvé viděli motýly a čmeláka. No prostě jaro. A Kája si s kamarádkou hrály venku, no jasně že s vodičkou a blátíčkem a pro jistotu ještě s pískem. FUJ, pak putovaly věci rovnou do pračky - škoda, že se tam nevejde i ona:-)) A co vy děláte když je tak krásné počasíčko, chodíte si užívat sluníčka??? A co letní dovolená, už máte něco naplánováno? U nás se zatím žádné velké plány nekonají a asi ani nebudou konat :o( - tak že by snad Slovensko ( případně předčasný porod tamtéž:o)) uvidíme. mějte se krásně, pozdravuj princeznu Lucinku ( i když zatím bez korunky )a zbytek rodinky. No a z Jeseníku samé dobré zprávy AHOJ M. |
AlenaD | 9051 |
15.3.2004 11:43:39
Tak předně, na ty výsledky držím moooooc palce:-))
A překvápko to bude tedy pěkné:-)) S úklidem to u nás vypadá podobně, ale občas zabere, že neuvidí večerníček a tak podobně. K narozeninám má vybráno takovou princeznovskou korunku, co teď prodávali v Tescu a ještě tam okukovala puzzle z filmu Hledá se Nemo, no a já ještě musím vymyslet nějaké další věci. V týdnu jsem si zrovna říkala, že je letos docela zdravá a šup, hned se mi to vymstilo, v sobotu dopoledne jsme byli na píchnutí ucha:-((. V pátek jí ještě vůbec nic nebylo, v sobotu ráno už říkala, že jí bolí ucho. Ani rýmu neměla nic a najednou tohle. Byla to naše premiéra, ani Péťa na to netrpěla. A klasicky v sobotu, kdy člověk nemůže jít normálně k doktorce, ale musí shánět pohotovosti a lítat do nemocnice. Dneska už jí to tolik neteče a hrozně se divila, že nemůže jít do školky:-))). Tak zítra jdeme na kontrolu, tak snad to bude dobré. to je od nás aktuálně asi vše, Péťa je na tom lyžáku, tak snad tam vydrží až do soboty bez zlomenin:-)))) Mějte se Alena |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.