Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
kudlanka nábožná | 18347 |
22.3.2005 9:03:39
Ahoj Kudlinko, tak máme další slunečný den :)). Že by už to jaro konečně? Doufám, že už brzo budete moci jít veeeeeeen :)).
Teda závidím ti, že ti prťata baští i sladké teplé jídla (např. žemlovku). To si tak můžu udělat sama :(. Kluci vůbec nemají sladké jídlo rádi (šišky s mákem, těstoviny s tvarohem, rýžový nákyp, sladké knedlíky ATd.)Takže tahle jídla doma nevařím, což mě někdy mrzí, protože je to rychlé a taky trochu obměna jídelníčku :). Stan u nás v pokojíkui nevydržel... |
Kudlinka, Amy *30. srpna* | 25981 |
21.3.2005 10:19:42
Ahoj Heli, tak Tě zdravím s prvním jarním dnem! Tady je tak krásně, že mám už hodinu otervřenou terásku a vůbec není zima! Dětem jsem ráno postavila v pokojíčku domeček (ten dětský stan) a mám klid! Že jsem to neudělala dávno! Ale je tam pak málo místa, tak jen příležitostně!
to sluníčko mě fakt nabíjí!!! Je to balzám! Manža se v PC celkem taky vyzná, a je dokonce trpělivý, když po něm něco chci, ale mám větší radost, když to zvládnu sama! Včera jsem si nainstalovala ICQ, dokonce si k němu našla i češtinu a zjistila jsem, že jestli to takhle půjde dál, stanu se obětí vymoženosti techniky a rodina ze mě nic moc mít nebude! To období vzdoru je dost náročný, viď! Amy už taky trochu začíná, ale zvládáme to! Nečetla jsi tu moji diskuzi o pevném obětí? Měla jsem s klukem problémy, nějak jsem to nezvládla! To pevné obětí pomohlo, naučila jsem se to zvládat a s Amy to jde už samo! Je to fajn! Už jsi přítelem, tak nás můžeš omrknout, ale jsem lempl, moc toho tam není a nejsem schopná tu mezeru, co tam časově je, doplnit! Snad časem! Tak jen orientačně! Tak já jdu dělat obídek! Chtějí dnes žemlovku, tak ať se to do poledne zapeče! Pa K. Tak si taky říkám, proč nám teď o 300 Kč zvedli zálohy na elektriku:o)? Dnes jdeme na kontrolu, ale David tu kručí, že ho trochu bolí v krku! Tak to snad nebude nic zlýho! Chci už vééén a jenom vééén! |
21.3.2005 7:28:29
Ještě Ti musím napsat, že u nás doma má Martínek právě asi období vzdoru :((. Děs Běs. Na všechno, ale všechno NE, NE a NE!!! V obchodech strašné scény, venku taky, za ruku nepůjde, čistit zuby ne, oblíkat ne, přebalit ne, no hruůůůůza.
Ale bez plín to taky nejde... už jsem to zkoušela několikrát. A zajímavé je, že na otázku Martínku dáme jídlo (ham, papání)? tak tomu rozumí dokonale a ještě se nestalo, že by řekl NE :))). Jdu k zase k tomu negativistovi :). HELA |
21.3.2005 7:16:27
Ahojky Kudlinko, od rána nám tady svítí svítíčko, ale bylo pod nulou, brrrr :((. Doufám, že se dáte brzo do kupy a bacíte ty bacily :). Já nevim, jestli na Martínka (2 roky) leze to jaro, ale ten truhlík vstává mezi půl šestou a šestou ráno :(. Děs....Já rozhodně nepatřím mezi ranní ptáčata, chjoooo.... Tvůj manža je dobrý, fakt :)). Pracovat a u toho studovat, já mám takhle s prckama co dělat a k tomu stíhám fakt málo :))--akorát být hodnou maminkou a manželkou, to znáš, že jo :). Manžel taky podniká, v oblasti PC..takže nejsem v počítačích takový laik :). Já zatím do práce nechodím, fakt bych to s prckama nezvládala. Mohla bych asi sice dělat doma, ale to do budoucna nechci, musím mezi lidi :). Tady do Čech jsem se dostala díky studiu na VŠE--takže jsem ekonomka. Jinak jsem z Ostravska-Beskyd. Po škole jsem dělala účto, takže teď manžovi vypomáhám s administrativou. Klucí právě dokoukali Pata a Mata, děsně se jim líbí, tak si nahrávám večerníčky, které teď jsou na ČT. Takže mažu připravit snídani :)). Mějte se hezky a hlavně se brzo uzdravte. Pa HELA p.s. Jsem to já Hela a 2 svišti---mám registraci, ale občas zapomenu heslo :)). Těch 5 let na mateřské se začíná na mě podepisovat. :). pa HELA |
20.3.2005 11:45:07
Jé, došlo mi, že to mám zamknuté! Napiš mi na mail, Tvoje přihlašovací jméno, nebo zažádej o přítele, jinak tam stejně nic neuvidíš! Pa Kudlinka
|
20.3.2005 11:44:38
Jé, došlo mi, že to mám zamknuté! Napiš mi na mail, Tvoje přihlašovací jméno, nebo zažádej o přítele, jinak tam stejně nic neuvidíš! Pa Kudlinka
|
20.3.2005 11:41:14
Zdravím Heli, tak koukám, že jste si ty první dny jara hezky užili! Mě štve, že jsou děti celou zimu zdravý a jen vylezlo sluníčko, tu naši malou něco přepadlo a plácáme se v tom už 10 dní! Zítra dobírá antibiotika a jdeme na kontrolu, jenže pro změnu začíná bolet v krku mě! Jak jinak!!! Já chci vééééééén! Klidně do blátíčka, ale ven!
My bydlíme 10 km od Hradce Králové. Jsme na maloměstečku, ale jdeme stavět na druhou stranu k Novýmu Bydžovu do malé prdelky! Musím přiznat, že mě město taky vůbec neláká! Jsem tu šťastná, nemusím pořád hlídat hovínka po chodnících... a děti tu mají ráj! Autem dojedu za 15 minut, tak myslím, že není co řešit! Teď se chystáme na Matějskou, manža tam má v Praze sestřenku, tak asi i přespíme! Ráda si do Prahy výlety udělám, ale nebydlela bych tam ani za trest! A s tou chemičkou bych si taky starosti nedělala! Mám na to stejný názor! Stejně jako s jadernejma elektrárnama! Ale to tu nebudem řešit! Ty už chodíš do práce, asi ne, viď? Teď nevím, jestli jsem postřehla, kolik malýmu je! Amy byl teď 1 1/2, podnikáme, takže to neřeším taky! Co ty děláš? Myslím profesně? Můj manža dělá logistiku v jedné holandské firmě, do toho studuje Dopravní fakultu, francouzštinu a angličtinu! Takže víš, co z něj doma užijeme! NIc a zhola nic! Takže já se za kariérou neženu, budu stavět domeček a budu hodnou maminkou a manželkou! S taťkou skladujeme, tak trochu úředničím, ale doma a tím to asi skončí! Toužím mít do budoucna malinkatou cukrárničku, ale to třeba zůstane jen snem! Teď máme opravdu jiné starosti! Zase jsem toho napsala víc, než dost, tak si musím nechat něco napříště:o) Kluky pozdravuj a jestli chceš, tak jukni na rodina.cz/kudlinky. |
Hela (2 svišti) |
• |
18.3.2005 21:17:06
Ahoj Kudlinko, já sem jukám každou chvíli :). Je pravda, že to tady zrovna moc nežije, ale co není, může být :))).
Já jsem z Neratovic, Praha a chemička co by kamenem dohodil :)). Ale přiznám se, v Praze bych bydlet nechtěla, neláká mě to. Jezdím tam, to ano, ale bydlet ne. Tady je to poměrně klidnější. A chemička? O té ani nevím, pokud něco uniklo, tak to VŽDY fouklo na ostatní světové strany než na nás (my směrem k Praze :))). Pamatuji si, že když byly povodně a hlásili problémy s chemičkou, tak mi jedna fajn kamarádka psala, ať poberu děti, že u nich v bytě v Praze je místa dost.... Víš, já mám na to svůj názor, tak jsem jí napsala, že opravdu děkuji, ale kdyby se mělo něco pořádného stát, tak je to jedno, jestli jsem tady nebo v Praze, protože Praha je vzdušnou čarou cca 15 km....takže by to tam dolétlo o pár sekund později.. :)) Jediné, co mi tu chybí jsou lesy a hory, pocházím z Beskyd, kde byly hory a lesy za barákem. Ale holt je tady zase práce. Tak to bylo něco o mně :). Už aby bylo jaro a zlobivé dětičky se válely venku----jéééé, to válení mi něco připomíná :))). V úterý bylo u nás krásně, tak jsem vzala lumpy ven, já frajerka sluneční brýle, kluci vcelku vyšňořený na procházku. Malý byl na kočárku a já mu slíbila, že ho vypustím, což jsem taky udělala na dětském hřišti. Nevím zda to bylo brýlema :)), ale nevšimla jsem si toho bláta u prolízaček a houpaček, hahaha...tos měla vidět...Jako PRASATA (teda kromě mámy frajerky :))) Martínek nemohl vylézt z houpačky, tak než jsem k němu došla, Míša mu pomoh a táhl ho po břiše z ní ven, aby se postavil...Ne sněhuláci, ale bahňáci :))). A Martínek kvičel, že má špinavé ručičky (zbytek neviděl). Boty jsem čistila hodinu a naštěstí zbytek pobrala pračka. Svlékala jsem je ve výtahu :))). tož to zatím všechno. Přesto se už mooooc těším na jaro a sluníčko. Brzy napiš. Pa HELA |
18.3.2005 20:50:10
Ahoj Heli, taky jsem chtěla, aby tu bylo veseleji, ale chodíme na malý a tam už jsme se zajely a tady se to nějak nechytá! Je to škoda, ale co se dá dělat! Občas sem nakouknu, tak uvidíme! Jsi hodná, že jsi napsala!
Tak nám ještě napiš, odkud jsi... A i jak se má Martínek... Já mám Davida už od začátku prosince taky doma (jako každou zimu), protože ty nemocný děti jsou horší, než děti zlobící doma! Ale přiznávám, že až bude tepleji, s láskou ho tam zase šoupnu! Trochu klidu v chaloupce fakt neuškodí! Tak se zase ozvi a zkusíme to trochu oživit! Pa kudlinka |
Hela (2 svišti) |
• |
11.3.2005 0:02:25
Tak, teď jsem vás prokoukla :) a jdu taky napsat něco o sobě :).
Je mi 31, jsem momentálně na MD s Martínkem. Míša chodí od září do školky--docela si zvykl, i když začátky byly nic moc. Bohužel podzim a zima + kolektiv dětí udělaly své a kluci začali být hodně nemocní....všichni říkají, že se musí " promořit". Dost mi však vadí, že to skáče i na Martínka..Už měl podruhý ATB. Tak teď Míša celý březen má školku zakázanou kvůli prckovi, aby se dal do kupy, protože má před sebou očkování a hlavně, aby už konečně se pořádně uzdravil. Už čekám na jaro jako na boží smilování a on furt ten proklatý sníh a mrazy :(((. Co dál....:)) Míša je chytrý kluk, strašně ho baví čísla, umí počítat, až se s manželem divíme, jak na to chodí. Samozřejmě PC ho baví...ale to ho dost omezuji, má na to ještě čas :). U nás taky vede kouzelná školka hlavně s Michalem, ten je boží, mně se taky moc líbí. Co se týká sportu, miluje kolo, kolobrndu.... Kolektivní sporty moc neee. Je od mala dost citlivý a hlavně introvert, vystačí si sám. Tak zatím musím končit, jdu hupsnout do postele, ráno mě z ní bude tahat ten nejmladší chlap :). Mějte se fajn. Budu ráda, když se to tu trochu oživí :). Ahoj HELA a 3 chlapi |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.