| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1746  [Dalších 1616 >>]
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
6.6.2005 21:18:41
I já moc gratuluju k další Žofince a doufám, že dostaneme nějaké další zprávičky. Třeba i fotečku.

My jsme si nechali Žofinku rozmluvit, ale dohodli jsme se, že jestli někdy budeme mít ještě holčičku, ale třetí dítě neplánujeme, tak to nikomu už předem říkat nebudeme a bude to Žofka. Je to fakt moc hezké jméno.

Mějte se všichni krásně a jsem zvědavá, jestli tu ještě někdy bude vůbec nějaká diskuze. Nějak nám to zkomírá.

Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
3.6.2005 22:34:00
špionila jsem v diskuzi 6/2005 :o)
3.6.2005 22:30:33
vyšpionila jsem , ze Lydushe má asi miminko !!!!

z červnove diskuze 2005:
03.6. ??:?? ………. Lydushe.….……….…..Žofinka.….......3290g…… 50cm

GRATULUJUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak jsem ráda, že vím o další holčičce se stejným jménem :O)
lydushe + 3 háďata 3538
21.5.2005 12:31:39
Ahoj Jindro,
já mám teď šílený stavy, že prostě neporodím a že se s "tím" budu tahat snad furt. Není mi už moc dobře, hormony šílej.. Ale zase si na druhou stranu vyčítám tu netrpělivost, že to druhý miminko si tam uvnitř chce bejt a já pořád o tom, jak by mělo být už venku. I když má pořád vlastně čas. A nervy u hokeje nemám, to mě nechává zcela v klidu..:o) Mám spíš nervy tady z našeho bytu, protože jsme reklamovali okna, takže nám je tak nějak snad mají vyměnit, ale ten člověk, s kterým to dohadujeme je s prominutim fakt debil, takže nás vodil za nos, firmu vodil za nos a teď se neví, kdo ty okna bude platit. Nehledě na to, že on to k reklamaci předal až 10. května a my to reklamujeme od začátku února. Tak když už manžel nevydržel a začal na něj řvát, že rodím za chvíli, tak ať s tím kouká něco dělat, tak se teprve věci pohnuly... No mrtvice.
S tou školkou vám to přeju, obzvlášť, když se Kája tak těší! To je bezva.
My se zatím těšíme na miminko (uvidíme, jak dlouho to Šimonovi vydrží...), prý to trvá už moc dlouho podle něj.. To víš s pupkem se mi těžko jezdí s autíčkama a chodí do lesa na vejlety.
15.5.2005 19:27:21
Čauky holky,
tak jsem sem po dlouhy době zase zavítala a koukám, že žádná změna.
My se máme dobře. Eliška se hodně zklidnila a ťuky, ťuk je hrozně trpělivá. Kája je celkem taky v pohodě. Nějaké žárlení tam je, ale má Elišku moc ráda. A Elík je zase na ní úplně vysazená. Jakmile je tam Kája, tak jí nikdo nezajímá a jen kouká po ní. V autě mají sedačky vedle sebe a taky se dost zklidní, když už Kája vedle ní sedí (pak samozřejmě jak začne drnčet auto, tak je klid úplný :o)
Máme jednu změnu. Světe div se, vzali nás do školky. Byly jsme jako náhradníci, ale nedávali nám moc naděje. No a teď v pátek volali a jestli prý máme zájem, tak je místo. Tak teď ještě, aby to tam Káju bavilo a nebála se.
Mějte se moc hezky, jdu ještě pověsit prádlo a abych stihla ten náš hokej :o))
Pa, pa
P.S. Lidu, přeju hodně sil do konce těhotenství a hlavně teď u hokeje žádný nervy, ať to vydržíš aspoň ještě 14 dní a jseš v termínu ;o)
lydushe + 3 háďata 3538
14.5.2005 13:48:04
Tak holky! Jak se vám vede, co mrňata i srpňátka?
Já jsem teď 36+2 a už bych porodila. Nejlépe bych, aby to bylo hned a pokud možno v termínu..:o)
Na červňátkách už máme 2 miminka. Jedno se dokonce narodilo koncem dubna, ale byl to kluk šikovnej, tak už jsou doma a v pohodě..
lydushe + 3 háďata 3538
25.4.2005 14:25:07
Jindro, já jsem se ani nedozvěděla, kolik brali dětí, kolik se jich "nevešlo" a kolikátý jsme. V jedný, co je rozdělená na 2 (ale ředitelka a zápis společný), tam mě ani nedali přihlášku, tam se mi vysmáli, že je tolik dětí, že absolutně nemám zatím šanci, ať si vyplním předběžnou přihlášku. A v tý další, tam mě šanci dali, ale nedostalo se na nás.
A abych vozila Šimona denně do školky (kde je volno) 2 autobusama s kočárkem se mi nechce. Pěšky je to daleko. A navíc ten autobus jezdí do nemocnice do Motola, takže je věčně narvanej a mě jenom stačilo, když jsem potřebovala k doktorovi a nedokázala nastoupit do 3 autobusů, protože byly plný. To mi za to fakt nestojí. Budem si vegetit, a když to vyjde příště, tak dobře a když ne, tak v 5 letech ho vzít musí. A pak to prostě budu řešit operativně. Šimon třeba půjde do školy a mimčo v nejhoršim bude chodit do školky někde u mý práce, bude-li volno...
24.4.2005 22:23:03
Čauky,
tak máme, Lidu, problém se školkou podobný. Dali jsme přihlášku do tří školek a tam kde jsme na tom nejlíp, tak jsme 65. v pořadí a berou 40 dětí. Takže i jako náhradníci asi nemáme šanci. Kája se do školky moc těšila a nemůže pochopit, proč tam nemůže, když její kamarádi tam můžou. Problém je s tím stěhováním. Tady v Petrovicích je to se školkama bez problémů, ale Praha 9 je na tom dost špatně :o(
Ani se mi moc nechce přemýšlet co bude za 3 roky, až půjdu do práce, jak to bude se školkama pro holky.
Pa, pa :o))
lydushe + 3 háďata 3538
24.4.2005 15:01:43
Gábi, to celkem chápu, že ta psychika, kdy tam člověk leží s jinejma maminkama, který maj jiný trápení, asi moc nepomáhá co?
Jinak se školkou mi slíbili, že si mě tam "založí" kdyby se místo uvolnilo. Tak uvidíme. Jenom si tak říkám, co budu dělat, když už teď je ve školkách narváno a až dorostou ty naše letošní děťulata, tak to bude ještě horší. Kam je dám, když budu opravdu potřebovat do práce. Jestli nebudu muset jezdit na druhej konec prahy 5...
Príma, že Žofka pomáhá, je to skvělý, holky jsou pečovatelky. Uvidíme, co ten náš raubíř...
22.4.2005 21:20:34
Ahoj holky,

lydushe, no, do vyvolání jsem šla ... protože jsem se bála, že by si me sušili v porodnici jeste pres vikend ... a čekat jak trubka na šestilůžkáči s dalšíma ženskýma, který tam byly s různejma vecma (jedna začala krvácet v 20.tt, další tam byla s těhu cukrovkou, další mela taky nejaky těhu trápení ... a jen já jsem tam byla jako "přenašečka mimča").
Takže proto jsem radej šla za MUDr, jestli by mi nemohli nejak pomoct ... protože pustit domu me uz nechteli.

Zofka i tak byla u tchynstva tyden ... a myslim, ze ji to stačilo ... nemela se urcite spatne ... ale musela jsem ji pak dávat trošku "do kupy" - protože byla rozmazlena.

Jinak diky za pochvalu foteček.

Jeste ke školkám ... Lydushe, mozna bud trpeliva ... mozna ti vezmou dítko pozdeji tj. třeba se nekdo odstehuje nebo si to rozmysli ... a misto ve skolce se uvolni ... takhle to chodi u nas - ze kdyz ditko nevezmou hned od září, ale je jako náhradník, tak se stane, že v říjnu-listopadu-prosinci se uvolní místo a dítko vezmou. Aspon tak to chodi tady na Kladne - že je tu pry hodne "ztrát" ve školkách :o)

Jinak žofka je úžasná ... pořád by Amálku obletovala a pomáhala mi ... až ji musim krotit ... nežárlí ... jen je přepečovatelská :o)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1746  [Dalších 1616 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.