| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1746  [Dalších 1596 >>]
mavaal 15078
9.4.2005 8:34:47
Moc moc gratuluju Gabče k holčičce a těším se až nám sama napíše víc.
mavaal 15078
7.4.2005 11:17:42
tak zase info od nás. nic nového se neděje, užívám si mimi a chodíme ven, tedˇuž nemusíme tolik oblékat tak je to fajn. Hodně mi spinká malá na zahradě, vždycky ji uspím a zaparkuju.
Tak jsem byla už zvědavá na gabču jestli něco má. nakukuju ji do dubna, kde píše víc jak semka a podle všeho jsem pochopila, že už je v nemocnici, ale mimi ještě nemá :-(
Renda a Káťa 11190
31.3.2005 11:47:16
Ahoj Jindřiško, dekujeme za mejlik, moc pekny fotecky :o))) Doufam, ze si to uzivas Tak papa a pozdravuj holky
Renda a Káťa 11190
31.3.2005 11:45:44
Ahoj Lydu no my to mame vymysleny tak, ze bude chodit do skolky :o))) ale jen jeden den v tydnu, takze jen tak na zkousku a pak se uvidi, pochybuju, ze s nama bude chtit bejt doma, kdyz tam bude mit kamosky a napadniky :o) Takze tak a miminko neplanujem, az prijde, tak prijde, me se ted libi v praci, tekze se do toho nezenu, ale antikoncepci neberu, takze jsou dvere otevrene :o)))))))) Tak se mejte pekne, ja zase frcim papapapa
lydushe + 3 háďata 3538
30.3.2005 10:06:15
Čau Rendo,
a vy neplánujete dalšího potomka??? A co Kačka, bude chodit někam do školky, jak to máte vymyšlený co?
Renda a Káťa 11190
28.3.2005 11:47:15
cau kocky, tak sem vas prisla jen pozdravit, vsem vam gratuluju a preju hodne stesticka, mejte se moc krasne.Jinak my sme v pohode, mame se fajn, porad nekde courame, ak papa Renda a Kacka
lydushe + 3 háďata 3538
26.3.2005 8:51:54
No my tady máme na Praze 5, někde u Klamovky. Když jsem byla na koukačku ve školkách, dostali jsme takovou brožuru Volný čas dětí na Praze 5 a tam jsou seznamy všech možný kulturních center, mateřských center a center volného času, školy, školky a dětská hřiště. A tam jsem ten dramaťák našla.
Nevím jestli ho to bude bavit, zkusit to můžu. My jsme oba divadelníci, Šimon hrál ještě v prenatálu v 8. měsíci..:o))
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
25.3.2005 0:10:35
Čauky,
samozřejmě, že do MC chodíme a chci jí dát na pohybovky, kde jsou děti bez rodičů. Uvažovali jsme i o nějakých tanečkách, protože Kája se furt natřásá (hlavně když zahraje dechovka, to pořád říká: Jé to se mi líbí, to je príma). No uvidíme. Tím, že budu ještě doma, tak to zas tak nějak neřeším, ale jednou to budeme muset vyřešit a chceme, aby chodila od začátku do stejné školky, aby si furt nemusela zvykat na jiné děti.
No uvidíme, řekl slepej :o)
Pa, pa :o))
P.S. Kde je ten dramaťák, kam chceš dávat Šímu?
lydushe + 3 háďata 3538
24.3.2005 15:19:59
Jé Jindro, tak to je docela síla, co píšeš.
U nás, to stejně nakonec dopadne tak, že Šimon bude se mnou doma..:o) Nedělám si iluze, že bude místo a abych ho musela do školky vozit, to nechci. Zažila jsem si to s jeslema, byl to vždycky stres a musela jsem mít auto nebo ho vláčet MHD, a pak ještě pěkný kus pěšky.. Za to mi to nestálo.
U nás je to zatím otevřené, vezmou-li ho, a bude se mu chtít, tak do školky půjde, jinak ne. Jsem docela pohodlná a ty ranní stresy se vstáváním fakt nemusím (Šimon teď spí do 8-9 hodin ráno), navíc jsem viděla jak to tady chodí v rodinách s malým mimïnkem a školkovým dítětem. V listopadu všechny děti onemocněly a dodneška pořádně ty starší nechodí do školky, aby neonemocněly zase ty prťouskové...
Horší je, že se Kája do školky těší. U nás to s těšením není tak super, takže já mám vystaráno. Sice jsem si říkala, že by bylo prima věnovat se taky pořádně jen tomu mimču, ale když nevyjde nevyjde..
Kdyby vás nikam nevzali, co zkusit nějaký MC? Na hlídání nebo nějaký cvičení pro děti od 3 let, aby byla Kája mezi dětma bez tebe? Já chci zkusit dát Šimona do dramatickýho kroužku od 4 let...
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
23.3.2005 22:38:28
Čauky holky,
o školkách mi radši nemluvte. Už jednou jsem tu zmiňovala problém s naším stěhováním, ale je to daleko horší. Na podzim se přestěhujeme na Prahu 9, mysleli jsme si, že na Prosek, ale chyba lávky. Uprostřed sídliště Prosek jsou postavené nové baráky, ale ty patří na sídliště Letňany, které je procházkou vzdáleno tak hoďku. Přestože máme před naším novým bydlením hned dvě školky, tak nás tam nevezmou, protože ten barák patří pod Letňany. Až jestli zbyde místo, no a taky je tam ten problém, že jsem doma s mimčem. No ale samozřejmě, že musíme mít zaplacenou prohlídku u doktora, abychom se dozvěděli, že třeba místo není nebo že nás prostě nechtějí. Vůbec nevím, co máme dělat, protože Kája o školce básní a moc by tam chtěla. Tak jí asi přihlásíme do Letňan, ale tam budeme muset jezdit autem, tzn. furt nějaké domluvy s mužem, aby jí tam dovezl nebo mi nechal auto. Busem je tam doprava min. s jedním přestupem, přestože je to v podstatě přes pole a pěšky taky (tak ta hoďka, jak jsem psala, protože přes to pole vede výpadovka na Teplice).
Poraďte, jak to vyřešit? Jo zapomněla jsem. Ještě je na Proseku jedna školka, taky před tím naším domem. Tam by nám Káju bez problémů vzali a není potřeba žádný zápis. Je to soukromá školka a tak vyjde měsíc na cca 5000,-Kč :o(
Mějte se hezky a doufám, že nás to samé nečeká za pár let se školama :o/
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1746  [Dalších 1596 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.