| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1746  [Dalších 1566 >>]
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
9.3.2005 22:30:34
holky,

my pohlaví taky nevíme a nechteli jsme vedet ...

Jména máme už vybrany ... Amálie nebo Karel (Amálka nebo Kája) :o)
------------------------
Chválím - uvidis - že s Zofkou uděláte díru do světa - nám naši Fífu lidi chválí, jak jsme dobře zvolili jméno :o))))

gabca
lydushe + 3 háďata 3538
9.3.2005 19:09:07
Alice nevíme co to bude, asi si to ani nenecháme říct. Ledaže by se někdo vyloženě prokecl (nějakej doktor). Jména nemáme, nemůžeme se dohodnout.
Já bych chtěla Žofii a Tobiáše. Nakonec kluk možná bude Jáchym a holka snad ta Žofka. Manžel chce Bětku.. Uvidíme. Ona ta debata o jménech je vždycky taková zvláštní. Já něco navrhnu a manžel na to nic neřekne .. a po několika týdnech se dozvím, že jsme se vlastně dohodli.. Nevyznám se v tom...
mavaal 15078
8.3.2005 21:50:54
Tak to se omlouvám, já nechci nikoho strašit :-) Navíc je to dost individuální. Má to svoje výhody, další porody jsou většinou rychlejší a nevýhody - třeba, když se vrací dělha do původního stavu, může to bolet u dalších víc. Ale kamarádka brala prášky na bolest už po prvním porodu a já jsem se obešla skoro bez nich i po třetím. Takže můžeš mít zase krásné šestinedělí a moc ti to budu přát. Já jsem ráda, že je po a už další nikdy nebude. Teda doufám, že :-)) Za maličkou jsem moc vděčná, je moc hezká, drobná. Ty víš, jestli to bude holčička nebo chlapeček? Co jmena???
lydushe + 3 háďata 3538
8.3.2005 19:55:04
Gabco diky za tip, tohle me nenapadlo.. vidis. Ja sotva stiham sledovat diskusi na cervnatkach. To Podoli mam tak trosku v zaloze, asi pujdu nakonec na Bulovku. V Podoli potrebuju vyziskat informace co oni a pripadny ambulantni porod. Jak se na to divaji. Jenze z vlastni zkusenosti vim, ze pro styk s verejnosti je urcena pani Mrkvickova, ktera slibi hory doly, nicmene praxe je pak jina.
Alice nestras me s sestinedelim! Ja jsem mela se Simonem uplne skvely sestinedeli, tak jestli tohle bude horsi, tak to se teda netesim..
Melas pravdu i s tim prozivanim tehotenstvi, ted to jde vsechno o poznani hure. I kdyz jsem rada, ze se vic hejbu, ze chodime se Simonem ven a nemam takovy ty starosti a nemam cas se moc pozorovat..
mavaal 15078
8.3.2005 11:27:22
Máš pravdu, já sleduji debatu lednaček, ale nepíšu tam. V prosinci už se rodilo a dokonce tam bylo miminko už v listopadu. Hlavně, když všechno dobře dopadne, že.
Já jsem měla podle ultrazvuku termín na 23. ledna a malá se narodila 21. A potle MS to bylo, tuším 25.
Jinak to šestinedělí nikdy za moc nestojí, alespon já si to myslím. U prvního to bylo sice v poho, ale u V. jsem měla náladu pod psa. No a ozývají se mi žíly, tedˇuž je to zase dobrý, ale bylo to hodně bolesti :-( Měla jsem to po porodu u V., takže jsem tedˇbyla na to připravená.
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
8.3.2005 11:10:28
Lydushe,

Zkus se podivat obcas na diskuzi 4/2005 - já ji navstevuji, neb "do ni patřím" :o)

http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep.asp?z_podkategorie=no&id=1024&monthfrom=4&yearfrom=2005

Jsou tam tehulky, co maji termin porodu v Dubnu a ted prave se nam narodili dve miminka v Podoli -jedna je po cisari a jedna v nedeli porodila normalne.

Zatim jsou obe jeste v Podoli, ale jak budou doma na netu, tak urcite budou popisovat, jak to tam probehlo, protoze hodne holek se tam chysta taky rodit z Dubnatek.

Me se to krátí, 15.3. už jdu do poradny-do porodnice :o)
Termin mam 1.4.

Tak se tu mejte ...
Gabca
lydushe + 3 háďata 3538
8.3.2005 11:08:40
Ty holčičky jsou na tohle v pohodě... Kluci ty to hůř snáší to odebrání maminčiny náruče.
Holky se začnou starat. Máma taky řikala, že jsem se starala o bráchu.
Tak uvidíme. I když Šimon se teď úplně vidí v tátovi, jakmile vejde táta do dveří, tak já jsem pasé a táta táta, všechno jenom s tátou a když má něco jako táta, tak je nesmírně pyšnej.
No já uvidim, jak to u nás bude. Jsem na to zvědavá. Studovala jsem pár knížek a mám z toho trošičku hrůzu..:o)
Díky za pochvalu ikonky. To náš Šíma..:o)
mavaal 15078
8.3.2005 10:07:39
Máš krásnou ikonku :-)
mavaal 15078
8.3.2005 10:06:14
Vaní v pohodě, chce pomáhat a hladí ji po tvářičce, prostě taková malá mamina :-) prvně jsem se hodně bála, ale tedˇuž jsem klidnější. I když člověk nikdy neví, co je v tomhle věku může napadnout. Když jsem začala malou po příchodu domů z porodky koupat ve vaničce, tak chtěla Vaní taky do té malé vaničky apod... Je to fajn, moc se těším až si spolu budou hrát, nebude to tak dlouho trvat... Tedˇpůjdeme na Vítání občánků, akorát ji budou dva měsíce. Taky se to u vás dodržuje? Zítra jdeme k doktorce :-)
lydushe + 3 háďata 3538
7.3.2005 19:21:12
Ahoj Alice,
malej se asi těší, teď je ve stádiu, kdy opovrhuje miminčími věcmi, protože ON už je velký, ale říká, že bude miminko "drandit" v kočárku. Myslím ale, že to nebude jednoduchý. Jediný, co mě utěšuje, že bude léto, budeme třeba chodit na hřiště nebo na zahradu, až se nám bude chtít, tak vyrazíme na chatu, takže bude mít nějaký rozptýlení a nebudeme jen zavřený doma...
Ta zima je už dlouhá, já už se přestávám vejít do teplého oblečení. Bojujeme stále s nějakými virózami, takže jsme taky pořád doma.
Jinak já jsem chtěla miminko na jaro, aby v létě jsme vyrazili brzo na chatu a mohli si to užívat. Takhle nám 6tinedělé bude zasahovat do prázdnin, takže pro mě žádná koupačka atd. a Šimona samotného do vody nepustím ještě.
A co Vanessa, jak zvládá miminko? Už jsou s Mariem jedna ruka ne?
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1746  [Dalších 1566 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.