| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1746  [Dalších 1556 >>]
mavaal 15078
7.3.2005 17:01:43
Tak ty se táááák máš, že budeš mít letní mimi. Já jsem s malou věčně doma, tohle počasí nám ještě vůbec nedalo šanci užít si to venku a pak to stonání... To v létě by bylo všechno jinak. Takže jsi pro ambulantní porod, vím že jsi to tu už zmínila. Tak jsem si říkala jestli to stále platí. Co Malej, jak se těší na miminko???
Jindři a jak u vás, taky máš pomocnici?
mavaal 15078
7.3.2005 17:00:37
Tak ty se táááák máš, že budeš mít letní mimi. Já jsem s malou věčně doma, tohle počasí nám ještě vůbec nedalo šanci užít si to venku a pak to stonání... To v létě by bylo všechno jinak. Takže jsi pro ambulantní porod, vím že jsi to tu už zmínila. Tak jsem si říkala jestli to stále platí. Co Malej, jak se těší na miminko???
Jindři a jak u vás, taky máš pomocnici?
lydushe + 3 háďata 3538
7.3.2005 10:03:26
Nazdárek!
Tak Jindro Šimonův porod v Podolí byl na místě podobná rychlovka... :o) Přijeli jsme v půl druhý v noci a v 6:43 byl na světě. Jenže u mě tomu předcházely bolesti od neděle a Šimon se narodil ve středu ráno..
Tak hezky pozdravujte mimísky, ať se jim krásně daří.
Já už se taky moc těším. Chtěla bych ambulantní porod, v Podolí, kde se narodil Šimon mi to asi hladce neprojde, takže asi pojedu na Bulovku.
Pak bych chtěla odjet na chatu, budou už prázdniny a léto v Praze je nic moc. Šimon je na chatě fakt spokojenej a já taky.. Já chcíííííí lééééééétooooooooooooo!!!
Jindro mohla bys prosím napsat, jak to teď v Podolí vypadá? Kde jsi ležela, jak jsi byla spokojená na šestinedělí? A co porodní sály, ty staré jsou zavřené a rodí se v těch nových, nebo se rodí ve všech najednou???
Díky moc!
mavaal 15078
6.3.2005 22:44:24
Tomu říkáš rychlovka :-)) Tak pak nevím jak nazvat ten můj porod :-)) Kdybych nebydlela nedaleko porodnice tak rodím někde v polích. Jsem tomu však moc vděčná, protože vím jaké je to čekání v těch bolestech, zažila jsem to u prvního. Druhý byl krátký, ale už neříkám rychlovka jako kdysi, protože ten třetí byl opravdu rychlý. Je fajn, že i tvůj porod proběhl hladce. Musím se přiznat, že jsem měla u každého šílený strach z kleští, aby se nemusely použít. Tedˇuž jen přeji, aby i ostatním těhulinkám tady ze srpna, všechno tak krááásně vyšlo. Dneska jsem si říkala, že brzy bude další miminko.
Malá je moc hodná, taky byla nemocná a ještě není úplně fit. Ve středu jdeme na kontrolu a na kloubky. Jsem zvědavá kolik vážíme.
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
6.3.2005 21:14:11
Ahojky,
rodila jsem v Podolí a opět si to můžu jen vynachválit. Porod byl oproti prvnímu úpná bleskovka. Přijímali mě ve 3 ráno a Eliška byla v 8.23 na světě. S Kájou mě přijímali kolem 13.00 a začali mi tvrdit, že už rodím a že už to každou chvíli bude. Kája se narodila ve 23.37 a to ji museli z břicha vytlačit, aby nemuseli použít připravené kleště. Rozdíl byl v tom, že Kája se hodně vracela, měla jsem krátké stahy, takže o píď se hnula ven a dva zpět. Kdežto Eliška ta šla jen ven. Žádné vracení jí ani nenapadlo. Hned mi jí dali a asi za 20 minut jsem ji zkoušela nakojit. Krásně se přisála (a krásně se přisává dál, neuvěřitelně přibývá na váze a pije každou chvilku, někdy i každou hodinu, což v noci není úplně ideální).
Jinak dávám za pravdu Alici, že u PC jen odpovídám na maily a vyřizuju to nejnutnější, na nějaké klábosení fakt moc času nezbývá. Eliška se ozývá, tak já frčím.
Pa, pa :o)
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
24.2.2005 22:14:44
holky,

nevim, zda sledujete tuhle diskuzi:

http://www.rodina.cz/diskuse1905.htm

mozna se vám některé bude hodit :o)
Gabca
mavaal 15078
24.2.2005 19:34:59
Tak gratulace k Elišce!!!!!!!!! Tak nám napiš jak probíhal porod a kde se malá narodila.

Je pravda, že už není tolik času na nějaké vysedávání u PC. Já pokud se semka dostanu tak vyřizuji a na zábavu není čas. Ale je fajn se trošku odreagovat a poradit se s maminama co mají stejně starého prcka. My jsme zase marod. Samozřejmě díky zimním radovánkám. Myslím tím moje starší děti a miminko zatím v pohodě, ale obávám se obávám. S kočárkem chodíme jenom na kratoučké procházky a pak dospáváme v chodbě, už aby bylo jaro.

Tak tedˇje na řadě další :-))
lydushe + 3 háďata 3538
24.2.2005 14:22:25
Jindřiško, tak gratulujeme k Elišce! Držíme palce, ať se to brzy sladí, moc si to taky neumím představit, že se děti budou střídat ve spaní a já budu soustavně bdít. Už jsem si pěkně odvykla. ŠImon je teď nějaký unudlený, tak jsem u něj dneska v noci asi 10x byla utírat nudle a utěšovat a byl to teda zatracený nezvyk!
Tak se mějte co nejlépe, ať ti Kája hezky pomáhá a zvládněte to a dej o sobě občas vědět!!! :o)
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
24.2.2005 10:48:12
Jindřiško,

tak to moc moc gratuluju !!!!!
At jste holky zdravé a brzo si na sebe zvyknete :)

Já příští čtvrtek nastupuju na předporodní kurz a nejak mi dochází, že se mi to krátí a 1.4.- termin porodu - se blíží až nějak moc rychle :o)

Gabca
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
24.2.2005 10:39:44
Ahojky holky,
tak dost napínání. V úterý jsem se vrátila z porodnice a přivezli jsme si Elišku. Narodila se 19.2.2005 v 8.23 a jsme obě v pořádku. Zatím si tak nějak zvykám na život s dvěma dětma, tatínek moc pomáhá, ale přesto je to hodně jiné, takže se tu asi nebudu vyskytovat moc často. Elík by pořád jen jedla, takže noci si moc neužívám. Byla jsem rozmazlená od Káji, která si ještě v porodnici oddělila noc a den a v noci spala na jeden zátah 4-5 hodin. Eliška mi nejdřív dávala půl hodiny, pak hodinu a dneska dokonce 2,5 hoďky (ale jen jednou, jinak dodržuje svoji hodinku). Zlepšuje se to, zlepšuje, tak jen vydržet.
Mějte se moc hezky, všechny vás zdraví tři hezký zdravý ženský ;o)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1746  [Dalších 1556 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.