| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1817  [Dalších 1707 >>]
Hanka+T+H+M 13604
1.10.2006 8:46:42
Kde se pořád touláte?A všimly jste si,že už jsme na stránce 4-5 let?To opravdu hrozně letí!!!Vždyť ty naše miminka jdou za chviličku do školy!!!!
Hanka+T+H+M 13604
29.9.2006 20:39:27
Ahoj Jančo!Neboj-nejsi jediná,kdo má doma paličáka.A nic si z toho nedělej-bude hůř :-))!Já například chodím s klukama většinou sama nakupovat a zatím bez nějakých problémů a scén.Ale co předvedli v obchodě v sobotu...Oba se mi začali válet na zemi a vztekat se,řvát...Prostě super!Všichni se na nás chodili dívat a určitě si říkali,proč jim nekoupím co chcou,aby byl klid a nebo je aspoň neplácnu.Ale zachovala jsem chladnou hlavu,byla neoblomná,nekoupila jim za to vztekání nic,po zadku jsem jim taky nedala a " v klidu" jsem s nima vyšla z obchodu.Ale dalo to zabrat!!!
Janča ,Kubík 9/02, Anetka 7/06 37799
24.9.2006 21:59:42
Tak schůzlka s logopedkou dopadla asi tak - jsme na něho moc hrrrrr...V hlavě mu to rychle šrotuje a nestíhá to tak rychle podat...Máme jít na něho pomalu...Je fakt že co jsme s manžou začali podnikat jsme v jednom kole a ani děti nás nezbrzdily...prostě všechno na rychle...
Holky taky vám kluci i ve 4.letech zlobí??? Mi Kuba začal neskutečně, začal byl paličatý a tvrdohlavý a dělá mi naschvály a dokonale mě vytáčí :-(((
Janča ,Kubík 9/02, Anetka 7/06 37799
21.9.2006 12:23:44
Ahoj holky,
Petro zapoj se budem rádi...

Teda Hani to jste teda měli léto "peprné"....ufffff úplně valím oči...Jaký pes? Cizí? já ty psy úplně nesnáším jak nějakého zahlédnu v dálce měním směr...už se chystám dát do kočárku nějaký sprej na ubránění...

My školku berem zatím v poho...chodíme už druhý rok, sice ráno jak v 7 zazvoví budík tak slyším větu " já nechci aby byla školka..." ale pak už je fajn...Od října to mám domluvené i na odpoledne tak uvidíme...
Anetka je neslutečný smíšek a pohodář, fakt takové zlatíčko...Za chvíli valím do školky mám schůzku s logopedkou, kvůli toho Kubového zadrhávání, psala jsem vám o tom že? Kuba začal v červnu tak nějak škaredě mluvit, jsem si myslela že na sebe jen upozorňuje jsme se zrovna stěhovalai ale kdoví ....Tak vám, pak dám vědět.papa.
Hanka+T+H+M 13604
14.9.2006 17:23:45
Vítej Petro,ale asi si tady moc nepokecáš,protože čím jsou děti starší,tím méně maminek tu napíše.Však to znáš.
Ahojte holky!Tak jak zvládáte školky?Tomášek chodil do školky už od listopadu,ze začátku se mu tam líbilo,ale pak začal dělat ve školce ráno divadlo a brečel,dokud sem neodešla.Sotva se zavřely za mnou dveře,bylo po pláči.Přes prázdniny ale do školky nechodil a teď je to jako ze začátku-zase s kraválem.Ale zvykne si a už teď říká,že je ve školce dobře.A co vy?
Jinak prázdniny u nás byly v pohodě,ale zdá se mi,že jsme si i dost užili doktorů.
1/Tomík si nacpal do nosu fazol a jeli jsme do nemocnice.Tu u nás se na něho ani nepodívali a že prý na to nejsou vybaveni a poslali nás jinde.Naštěstí jsem ho nechala po cestě v autě ještě jednou-naposledy vysmrkat a fazolek vyletěl.
2/Byli jsme na dovolené na koupališti a Honzík si někde našel takovou maličkou kuličku do pistolky a nacpal si ji taky do nosíku.Naštěstí si toho manžel všiml a už nás vezla záchranka do nemocnice.Naštěstí to šlo vytáhnout a doktor řekl,že jsme měli štěstí,že to nevdechl dále.Z nemocnice jsme ale sanitku už nedostali a protože byl svátek,musela sem s ubrečeným malým v těch největších vedrech na rukách pěšky,došla mi baterka na mobilu...
3/Byli jsme s Tomáškem trhat mandle
4/Tomáška pokousal na obličeji pes...

Ale všechno to dopadlo dobře,kluci jsou v pořádku a jsme spolu.Co chtít více?

A jak malí oslavili svoje 4. narozeniny?
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701
2.9.2006 0:39:04
Zdravím malé školkaře!
Bohužel nechodím na tuto diskusi, neboť jsem ji objevila pozdě a spoustu věcí prožila díky radám reálných kamarádek. Ale teď mám trochu času, tak se dovolím mezi vás zapojit.
Mám skoro 4 letého Jakuba (6.9.), do školky chodíme už rok. Loni jsem touto dobou nastoupila na pár měsíců zpátky do práce, v lednu se nám narodil Matoušek, tak jsem zpátky doma.
K tématu školka vám mohu přispět, ale požadavky školek jsou individuální. Co se týká harmonogramu, příchodů do školky, vyzvedávání dětí, potřebných věcí. Kdyby něco, jsem tu (virtuálně) s vámi :-)
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844
1.9.2006 13:10:47
Ja tedy ještě nechávám ve skříňce náhradní oblečení pro případ nějaké nehody. Většinou jezdí autem s tatínkem, takže buď jede už v tepláčkách nebo má to, v čem pak půjde ven. Mikeš měl jít v pondělí prvně do Pražské školky, ale měla se tam dělat kompletní rekonstrukce, dneska jsem se tam byla podívat a jak se dalo čekat, ještě to není hotové. V pondělí otevřou jeden pavilon místo dvou a tam budou všechny děti. Mikeš byl zařazen do třídy větších dětí a ty pak pojedou na 10dní na školku v přírodě. Mikeš bez nás nebyl ani dva dny (jedna babička v baráku, druhá nepoužitelná), takže to nemá smysl. Tak asi půjde do školky až koncem září. Už jsme se na to všichni moc těšili ...
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844
1.9.2006 13:09:39
Ja tedy ještě nechávám ve skříňce náhradní oblečení pro případ nějaké nehody. Většinou jezdí autem s tatínkem, takže buď jede už v tepláčkách nebo má to, v čem pak půjde ven. Mikeš měl jít v pondělí prvně do Pražské školky, ale měla se tam dělat kompletní rekonstrukce, dneska jsem se tam byla podívat a jak se dalo čekat, ještě to není hotové. V pondělí otevřou jeden pavilon místo dvou a tam budou všechny děti. Mikeš byl zařazen do třídy větších dětí a ty pak pojedou na 10dní na školku v přírodě. Mikeš bez nás nebyl ani dva dny (jedna babička v baráku, druhá nepoužitelná), takže to nemá smysl. Tak asi půjde do školky až koncem září. Už jsme se na to všichni moc těšili ...
kaMyš 6886
30.8.2006 17:18:12
Díky, Marcelo :-) Snad to nějak zvládneme, chvíli asi bude trvat, než se zaběhneme... Už aby to bylo...
Marcela a Hanička 9/2002 16868
30.8.2006 13:23:55
Kamyš a 2 kluci: napsala jsme ti mejla o oblečení
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 1817  [Dalších 1707 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.