| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1817  [Dalších 1697 >>]
Martina+dva miláčkové 10779
27.8.2006 22:31:30
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

kaMyš 6886
26.8.2006 14:41:45
Holky, co už máte děti ve školce, prosím, co dáváte všechno dětem s sebou? Jak jsem to tak pochopila, tak v jednom oblečení přijdou, jedno mají na dovnitř, jedno mají na spaní a jedno mají na ven? K tomu pláštěnku, holinky na stálo? a to oblečení se všechno nalifruje do toho jejich pytlíku? A každý den to kontrolovat, jestli je to ještě čisté? Jsem z toho nějaká celá zmatená, poraďte!
kaMyš 6886
14.8.2006 14:27:27
Chacha, Ire, to je dobrý :-)
Vojta teď zase prohlásil, když se ho táta ptal, jestli mi nechají kyselé mlíko (my ho máme všichni rádi): "Maminka nemůže moc pít, aby se miminko neutopilo."
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844
11.8.2006 15:51:55
Mikeš včera rozesmál babičku. Pomáhal jí sundavat prádlo ze šňůry a povídá - to je tvoje podprsenka? A máš tam taky mlíčko pro Dominika? .. A svoje děti si kojila? .. A dědečka taky? ..
Hanka+T+H+M 13604
11.8.2006 12:59:30
Vystouplý pupík měl u nás Tomášek taky a doktor tehdy taky mluvil něco o kýle.Měl to dost,ale pak se to nějak samo srovnalo a nic jsme s tím nemuseli dělat.Takže jestli je to to samé u Anetky,tak buď klidná-spraví se to samo!!
Jinak si hezky užívej miminka,protože to je fakt tak rychle pryč:-(
Já jsem byla včera s kámoškou,která čeká miminko v říjnu a hned jsem si musela šáhnout na bříško.To je tak nádherný pocit!!!Hned bych do toho šla zase,kdyby sme mohli...Ale máme 2 krásné a hlavně zdravé kluky,tak co chtít víc...
A co vy ostatní?Jak se máte?
Janča ,Kubík 9/02, Anetka 7/06 37799
8.8.2006 21:51:48
Ahojky děvčátka,
tak vás jdu zase pozdravit...
Máme se krásně, ty moje zlatíčka jsou prostě boží...Kubík je pyšný bráška, pořád mu musím říkat bráško...a když malou nosím musím k němu dřepat aby ji viděl...
Když kojím tak se ptá "pije?" když dokojím tak hlásí "bude brkanda" když pláče tak mi napovídá "asi chce přidat" (mlíčka) je prostě fajný...
S Anetkou jsme dneska byli v poradně a už vážíme 5,09kg, jojo chutná nám...Máme trošku vystouplý pupík, dr.říkala že se to ve 3letech stahuje jedním stehem...Nemáte s tím holky zkušenost??? Je to kýla???
kaMyš 6886
22.7.2006 20:51:07
Díky za gratulace, holky... Mě vlastně došlo, že jsem to sem ani nepsala, že čekáme... Někdy na konci roku to bude, teď načínám 5. měsíc... Já z toho byla ze začátku tak vedle, že se mi ani moc nechtělo o tom s nikým mluvit... Teď už je to v pohodě, už se těším...

Pohlaví nevíme jistě, ale vzhledem k tomu, že už ve 13.tt mi doktorka na uzv nadšeně sdělovala, jak je krásně vidět pohlaví, tak předpokládám, že tam viděla pindíka, pulinky tak dobře vidět nebývají... Ale říct si to stejně nenecháme, třeba bude na porodním sále překvapení... Ale moc tomu nevěřím...
Hanka+T+H+M 13604
22.7.2006 17:45:51
Všimly jste si,že v ikonce máte skoro stejnou fotečku miminka?
Hanka+T+H+M 13604
22.7.2006 17:44:43
Taky veloké gratulace k třetímu pupíku!!!!Já bych chtěla taky a to moooooc,ale bohužel na tom finančně nejsme vůbec dobře a vážně si třetí nemůžeme dovolit.
Ire!!!A co ty?Ty do 3. nejdeš? :-)))
Jančo!Nic si z toho nedělej. děti máte a to je nádhera,ne?
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844
22.7.2006 11:58:03
Kamyš, to jako že už je třetí miminko na cestě? No to jsem tedy z toho tvého příspěvku nepochopila. GRATULUJI! A že to bude chlapeček už víte, nebo si to jen myslíš? Kdy máš termín? Neboj, určitě to zvládnete. Alespoň děti dříve odrostou a bude moct pořádat společné akce.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1817  [Dalších 1697 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.