| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1817  [Dalších 1687 >>]
kaMyš 6886
21.7.2006 23:26:24
Jančo, my jsme se ani tak do třetího nepustili... Ono se přihlásilo samo.. Nejdřív jsem z toho byla dost nešťastná, ale po čase jsem si zvykla... Holt to budem muset nějak zvládnout, uklidňuju se, že prý není už takový rozdíl, jestli má člověk děti 2 nebo 3. Blbý je, že všechny budou dost malý... Třetí jsme teda chtěli, ale později, aspoň o rok.
Janča ,Kubík 9/02, Anetka 7/06 37799
21.7.2006 22:18:45
Ahoj holky,
teda koukám jak reagujete už to vypadalo že ani nepokecáme :-)
Kamyš ty ses dala do třetího...Jsi teda drak a já blahopřeju...
Já taky v kouktku duše chci 3, ale manžel teď stále vyhrožuje že jestli chci 3 dítě že teda ne s ním...Jednak s ním celkem zamával ten porod a taky proto že je mu letos 35 a než Anetka trošku odroste bude mu 40 a to je podle něho nejvyšší čas si jakoby užívat - jezdit po světě a lyžovat a věnovat se dětem a ne se zase doma piplat s mimčem :-) Tak nevím nevím jak to za těch 5-6 let bude :-)
Nám taky dneska skončila školička takže ˇbrzy pocítím co je to mít dvě děti :-)
Anetka je zlatíčko...Celkem dost spinká - klepu, i když teď se mi zdá že pokud nespí že se jí nechce jen tak ležet a že si vynucuje nosení aby mohla čučet...Je to lumpačka.
Tak se holky mějte a pište pište.
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844
19.7.2006 12:04:40
Moc moc gratulujeme k Anetce! Taky mě ještě myšlenka holčičky nepustila.

Kluci rostou jako z vody, Dominik už chodí a vstává bez opory. Jsou chvíle, kdy si spolu moc pěkně hrají, jindy musí od sebe. Školku moc doporučuju, ale závisí to dítěti. Mikeš také kolektiv miluje, chodil jen dopoledne, našel si kamarády. Moc pěkně se tam naučil jíst - měli samostatnou jídelnu, všichni jedli pohromadě, v klidu (to se nám doma poštěstí málo kdy). Teď jsme zpátky v Praze a do školky tady je přijatý až od září, takže je teď doma. A občas je to s nima na ... Nejhorší je, že se Mikeš přizpůsobuje Domíkovi - bere mu hračky, žužlá, leze po 4, piští ...
kaMyš 6886
19.7.2006 10:52:27
Jo, Tamčo, se školkou Ti neporadím, Vojta půjde až teď.
kaMyš 6886
19.7.2006 10:51:34
Ahoj Jani, taky moc gratuluju!!! To je fajn, že máte holčičku... A že je hodná! Zrovna jsem si nedávno říkala, že s tím, jak už je Vojta velký a rozumný, by teď mít miminko byla pohoda... Ideální věkový rozdíl, když se maminka nechce moc nadřít...

Taky by se mi líbila holčička, ale moc to nevypadá... Asi spíš přibyde třetí rošťák...
19.7.2006 10:32:02
Hani,
jojo čekám kdy to Anetku přestane bavit a začne zlobit...Už teď se mi zdá že nechce moc usínat sama - pokud neusne u kojení :-)
Jinak pocity jsou krásné, jsem moc šťastná a jak jdu ze školky s kočárkem a Kubíčkem tak už si připadám už FAKT jak velká holka....:-)

No porod nic moc...Kubu mám císařem, protože jsem se neotvírala a jim se zdálo že se mimi dusí nakonec měl několikrát omotanou šňůru tak jsem byla za toho císaře i ráda...Teď jsem si šíleně přála rodit normálně...Hlavně z důvodu možnosti mít případně ještě jedno mimi (kdyby ta holčička nevyšla)
A tak jsem rodila normálně...ale někde se mi tam po 4h bolestí blokla hlavička a už jsem byla k.o a tak mi dr. pomohl zvonem ( není to zvon jako zvon ale prý nějaká trubice jak od vysavače a oni připnou kompresorek) a to už pak byla rychlovka...Bohužel mě totálně rozervali takže jsem dost pošitá a ještě mi vylezl hemeroid...Takže dneska po 17 dnech sedím jen na půl dupky, hem. už mylím zalezl ale šev tám stále mám a ještě jsem se tam ani nedívala - nemám odvahu...Takže porod nic moc i když teď s odstupem času mi to už tak zlé nepřipadá :-)
Tatínek byl u porodu a vydržel až do konce...Byl statečný - on tam moc nechtěl...Byla jsem ráda že tam byl a on taky a je z malé úplně hotový a první dny byl i takový nějaký jiný :-)
Kubík to zvládá, sice ho musíne furt krotit ale dá se to...Chce to víc trpělivosti...
Kámošky jsem měla všechny už v porodce, byla jsem na nadstandartu a tam mohli kdykoli a kdokoli, moc mi ten pokoj takhle vyhovoval...
A vzhledem k tomu že jsme se 10.6. stěhovali do nového ( u našich jsme zvedli baráček a bydlíme v podkroví) tak nás teď čeká maraton návštěv zvědavých na miminko a na bydlení...Tak si ještě dávám příští týden oddych a pak je začnem zvát...Vůbec se mi do toho nechce ale jsou všichni neodbytní tak to musíme přečkat :-(

A jak vy???
Jak zvládáte ty hrozné vedra???
A jaké mají kluci vztahy, perou se o hračky???
Hanka+T+H+M 13604
19.7.2006 8:15:33
Tak ať je malá takhle hodná co nejdéle,ale určitě ji to nevydrží napořád :-))!
Ale aspoň ti potom úplně dojde,že máš děti 2.I když náš Honzík je proti Tomáškovi o hodně hodnější od narození až do teď.Ale moc nevěřím tomu,že takový hodňoučký vydrží napořád.Už teď mívá občas svoje "nálady".
Ale stejně je to nádhera,mít více dětí,že?
A co porod,kojení,taťka,kámošky...
18.7.2006 21:41:19
Ahojky Hani,
moc děkuji...
Zrovna jsem vám chtěla napsat a ty už to víš....
Tak nám to vyšlo, máme páreček...Anetka je užásná a zatím moc hodná - klepu klepy klep :-)
Kubík se snaží a je to pyšná bráška.
Holky já dala taky Kubu ve 3 letech do školky a zvládnul to suprovně...Já bych ho tam řvoucího nenechala...Myslím že mu to prospělo a chodí do dneska do školky rád..tAKŽE JÁ JSEM PRO.
Hanka+T+H+M 13604
14.7.2006 21:14:25
Obrovské gratulace k narození Anetky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Přeji vám hlavně zdraví,štěstí,lásku ...
Marcela , 1 dítě
  • 
9.7.2006 20:03:53
Ahojky,
No nevím jestli já jsem v tomto případě nejlepší rádce. Já mám z naší holčičkou opačný problém. Ta už v 6 měsících vypadávala z kočárku, aby se mohla kamarádit s dětma. Nehledě na to že je dosti od rány a dokáže srovnat i svýho 15 letého bratrance.
Už jsem ji tedy dala loni v září do školky. První týden tam vždycky vtancovala do třídy, druhý týden trochu plakala , ale jen než jsem zašla za roh no pak tam chodila docela normálně. Našla si kamarády, nehledě na to , že paní učitelka je i cvičitelka v Sokole kam chodíme cvičit. Myslím že ten rok ve školce byl docela přínosem. A je fakt , že první dva měsíce jsem to spíš nesnášela já než naše Terča. Později jsem to i já docela oceňovala. Vždy´t je docela příjemné si dojít v klidu nakoupit, vyřídit lékaře, uřady a občas i příjemnou kosmetiku, kadeřníka a jiné věci a odpoledne být plně k dispozici zas dítěti. Přeji hodně odvahy a dejte vědět jak jste dopadli. Marcela
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 1817  [Dalších 1687 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.