Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Tamča+Petřík 5.9.03 | 13688 |
1.7.2006 9:43:40
Dobrý den,
vstoupila jsem do vaší diskuze, i když můj Petřík je právě o rok mladší než vaše děti. Moc bych vás poprosila o nějaké rady a zkušenosti ohledně vstupu dětí do školky (pokud už to máte za sebou ve 3 letech). Ráda bych Petříka dala na 4 hodiny do školky, na dětský kolektiv je celkem zvyklý z mateřškého centra. Jde o školku věkově smíšenou, mám trošku obavy jak to zvládne (i jak to zvládnu já :-)). Je sice dost šikovný, čůrání zvládá dávno od roku a půl, s jídlem taky nemá problém. Není nijak obzvlášť průbojný, ale ani zakřiklý, je to normální pohodové a celkem klidné dítě. Prosím, poradtě jak jste vaše děti na toto připravili vy, co je paotřeba pohlídat a podobně. Děkuji moc za odpovědi, všechny zdravím Tamča |
Hanka+T+H+M | 13604 |
12.6.2006 11:14:39
Tak jak se pořád máte?Co dětičky?A co bříška?
|
Janča ,Kubík 9/02, Anetka 7/06 | 37799 |
27.3.2006 20:51:13
Asi máte holky pravdu...S běháním se nebojím pokojíček je hned vedle ložnice a mám to propojené dveřmi...Když mě je tam líto nechat Kubu samotného když si o to tak řekl...Ale zase přestěhovat postýlku do ložnice přece není žádný problém a uvidím jaká bude situace...:-)
Díky za názory. Dneska jsme už začli normálně fungovat, dopoledne procházka s kamarádkama a dětma, odpo návštěva a k večeru bazén...Zítra už fičíme do školky...jupí. Jaro už je snad taky tady tak se opatrujte a dneska na bazéně nám tloukli do hlavy, že je jaro je třeba děti dopovat vitamínama- Céčkem, echinací, tymiánem, eukasolem a vším co jen jde... |
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) | 6844 |
25.3.2006 9:50:55
Já jsem přesunula Mikeše do dětského pokojíčku těsně před porodem. Postýlku máme v ložnici. Takže usíná sám v dětském pokoji a během noci či k ránu přijde za námi do ložnice. No a já se ráno, když se Domík budí dřív, přesunuju s Dominikem do dětského pokoje, aby Mikeš s tatínkem mohli v klidu déle spát ...
|
kaMyš | 6886 |
24.3.2006 20:45:57
Jančo, my to zatím řešíme tak, že spíme všichni pohromadě v budoucím dětském pokoji. Vojta nahoře na trojpalandě, my s Martinem dole a Vašík v postýlce. Ale už brzo je tam snad necháme samotné.
S tím mimi v dětském pokoji - no, to bych teda já nechtěla - vždyť tam budeš v noci furt lítat na kojení... |
24.3.2006 20:36:05
Ahoj holky,
já mám termín plus mínus 2.července, takže mám před sebou ještě spoustu času...Bohužel už teď jsem jak velryba - mám navíc 10kg a břicho jak těsně před porodem :-)ach jo. Dneska bylo krásně že? My konečně po 14dnech nemoci taky vyrazili ven, tak jsme se procházeli a povídali si a byli házet kamínky do řeky a Kuba byl jak vyměněný... Zítra plánuju že někam vyrazíme vláčkem... Manžel je teď stále na stavbě tak si organizujem program sami... Holky, jak jste řešily postýlku, když se vám narodilo druhé mimi...Já počítala s tím, že dám postýlku do ložnice k nám, ale Kuba mi zcela samozřejmě řekl, že přece nebude v pokojíčku (novém, snad vše klapne a my se v květnu přestěhujem...) sám...Tak jsem změnila v hlavě své představy o upořádaní pokoje a celkem mě to nadchlo a tu postýlku bych mu tam dala...Ale jak to řešit, když vlastně mimi spí zpočátku pořád a Kuba si tam přece bude hrát... Tak nevím... Holky mějte se a zase někdy papa. |
Hanka+T+H+M | 13604 |
21.3.2006 8:01:12
Přece z Bílovce.Já mám ale taky zmatek v tom,odkud kdo je.Kdy máš vlastně termín?
|
20.3.2006 23:08:02
Ahojky holky,
vítám novou tvářičku... Taky jsem dneska studovala autosedačku a máme tu do 18 kg...A Kuba těch 18kg už teď asi má...Tak teda fakt nevím zda kupovat nebo ne??? My na dlouhé trasy sice nejezdíme, ale stát se může cokoli i kousek za barákem.... :-( Hani odkud kousek od Ostravy si??? Jojo pokud to nebude Anetka tak si taky dovedu představit dva čertíky mezi traktorama a autama a stavbama...Uvidíme... |
Hanka+T+H+M | 13604 |
20.3.2006 14:59:30
Krásný a hlavně sluníčkový pozdrav od Ostarvy!!!!
Už jsem tu zase dlouho nenakoukla,ale hned to napravím. S jídlem je na tom Tomášek jak kdy.Někdy se skoro přejídá a z toho do něho nemůžu nic dostat.Ve školce ale většinou jí.Nově se ale začal urážet.Když na něho zakřičím nebo mu řeknu něco co se mu nelíbí,tak se urazí a někde se schová. Teď nevím kdo,ale někdo z vás tu psal,že prcek váží 18 kg?Tak náš Tomášek váží s Honzíkem stejně-12 kg. Jani!Snad to bude Anetka a když by to byl náhodou zase kluk,tak ti můžu říct,že je to skvělé,mít dva kluky.A nemusíš kupovat růžovou výbavičku,šatička,sponečky...Že Ire,Kamyš...? Takže krásný den!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Larka(Robin 01/98 Adéla 09/02) | 36406 |
17.3.2006 19:53:51
Ahoj holky, mám dcerku Adélku 9/02, tak jdu nakouknout.Mám ještě syna Robina - 8 let a jako obvykle je tady zase večer pěkná mela.To toho chci tolik? Aby aspoň večer byl klid :-(
Před 2 měsíci jsme kupovali pro Adélku novou sedačku Cybex Solutiun 15-36 a nemůžu si ji vynachválit.Pěkně do ní sama nastoupí a je pohodlná i na spaní. V té co měla 0-18 jí přepadávala hlava a v bundě už skoro nezapla pásy. Sice bylo náročné manžela ukecat, ža novou OPRAVDU potřebujeme (a ne jen nějakou z bazaru) ale povedlo se :-) Zatím se mějte, jdu krotit divou zvěř |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.