Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Janča ,Kubík 9/02, Anetka 7/06 | 37799 |
17.3.2006 13:12:49
Holky já se radovala předčasně, Kuba sice ve středu vypadal skoro zdravě, ale noc byla opět šílená a včera mi opět lehnul...Asi jsem ho nechala lítat moc brzo...Takže stále marodíme a už jsem z toho unavená...Protože je ukňouraný a hlavně nesamostatný mám ho stále za zadkem...Te´d momentálně spí, jediná výhoda toho že je nemocný je právě ten odpolední spánek...
Jak se dělají holčičky fakt nevím :-)... Jen se teď bojím aby se nevyklubal klučík....Víte jak to je na 100% to je až na porodním sále :-) ale já už tak nějak s tou vidinou Anetky usínám... S tím jídlem jsem ráda že nejsem sama, manžel to totiž absolutně nemůže překousnout že Kuba u jídla chodí, jenže vzhledem k tomu že taťka doma skoro vůbec není tak si chodíem u jídla i nadále... Teď co je nemocný tak nejí skoro vůbec...a pít ho musím nutit... Mějte se a pište papa. |
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) | 6844 |
16.3.2006 18:22:13
Přejeme brzké uzdravení Kubíka. Mikeš měl začátkem roku také teploty, dostal antibiotika a rázem ožil. Já byla ráda, jak se mi ho pěkně podařilo "brzy" uložit a pak jsem si vzpoměla, že má brát ty antibiotika a snažila jsem se je do něj dostat v polospánku (nechtěl to ani v bdělém stavu). Ale také jsme dobrali ... Pak se dr. v Praze nelíbil krevní obraz a sedimentace a nepustila ho do školky, v Bratislavě jsme šli na kontrolní odběr, dr. koukla na výsledky z Prahy a že prý to tak špatné není a školku mu potvrdila bez dalšího náběru ...
Já za Mikešem chodím jak s hrnečkem, tak s chlebem, jablkem, atd. Ještě že snad v té školce jí pěkně (mají tam oddělenou jídelnu od "herny"). Nakonec MOC MOC gratulujeme k Anetce! Jak se dělají holčičky? |
Janča ,Kubík 9/02, Anetka 7/06 | 37799 |
15.3.2006 8:53:59
Ahojky holky,
pár dnů jsem k vám nekoukala, ale dneska se ozývám... Od neděle rána jsem měla nemocného Kubulínka, měl dva dny teplotu 38 a víc a nešlo mi to srazit,nechtěl nic jíst a hrozně mi ho bylo líto...Včera jsem s ním byla u p. doktorky a dostali jsme antibiotika...Taky mě upozornila že má v moči hodně acetylonu - že málo pije, tak teď za ním pořád chodím a nalévám ho :-) Dnešní noc už byla v klídu a teď po třech dnech snídá jupíííí...Léky dostal 3x a taková změna, až mi je teď líto mu ty antibiotika cpát...Ale vím že to musí využívat... (antibiotika má teprve podruhé) Jinak sedačku máme myslím jen do 18kg a Kuba má těch 17-18kg, tak zatím jezdíme v ní...Ale jen ten sedák se mi zdá ještě málo... Ta rostoucí židle mě nadchla, snad během května dokončíme úpravy a budem se stěhovat a Kuba bude mít svůj pokojíček, tak tam by se mi určitě líbila... Holky, chcete vědět takemství??? Minulý týden jsem byla u p.doktorky a asi budeme mít Anetku... Jupíííííí moc se těšíme... Mi už Kuba po obědě nespí od 2let a 3měsíců...On když po obědě spal tak večer nechtěl a teď to v klídu vydrží a o půl 8 už čteme pohádku a v 8h už většinou chrní :-) Už píšu nějak dlouho tak končím. |
14.3.2006 15:34:34
Uz jste kupovali vetsi autosedacku? Od tech 15kg. Ja nevim jestli by uz stacil jen ten "podprdelnik" nebo ne. Prijde mi na to mikes zatim maly a taky je to takovy certik, ze by si s pasem urcite hral a ... a na spani to taky asi nebude moc pohodlne.
|
14.3.2006 15:26:19
Tak jsem objednala matematiku a hry a uvidime ;-)
Kouknu na to, ale asi neco schovam az k narozeninam. |
14.3.2006 14:46:47
No to ráda slyším, že i nějaké jiné dítko je ukňourané. S Mikešem se nedá občas vůbec vydržet. Hlavně teď, co odmítá po obědě spát. Ještě by to potřeboval, takže večer už je hodně přetažený. Taky vůbec neposlouchá, pořád leze po Dominikovi, strká do něj. Ach jo. No a oblékání a jídlo je také vždycky boj. Sice obojí zvládá i sám, ale to by musel chtít. Ve školce to jde ... Kamyš, kam jdete k zápisu? Já byla minulý týden obhlídnout dvě v Praze, zápis je koncem měsíce, tak také vyrazíme. Asi zvolím tu v dochozí vzdálenosti, aby mohli případně vyzvedávat i rodiče. Jinak na procházky zásadně s kočárem, motorkou a stupátkem ...
|
kaMyš | 6886 |
12.3.2006 22:33:51
Ahoj Ire, to vypadá fakt hezky, ty CDčka. Vojtovi by se pomalu hodilo to počítací. Budte nějaká kupovat? Že bys mi pak dala vědět, jak jsi spokojená?
|
kaMyš | 6886 |
12.3.2006 22:27:35
Ahoj holky,
ta červená židlička - tu jsem sem vložila jen ilustrativně, obrázek jsem měla od kamarádky z Finska. Ale teď jsme byli v Kika nábytku, a tam mají rostoucí židličky ve slevě, stojí 1000 Kč! Není to sice masiv, ale překližka, ale účel to splňuje. Koupili jsme rovnou dvě. Jo, a měli tam právě od jiné firmy a děsně drahé (asi 4000) i barevné - tak to možná byly ty stejné, jako ta červená. Co jinak, jak jde život? Vojta je poslední dobou děsně ukňouranej, už mě to děsně leze na nervy!!! Dneska, když kňoural cestou domů z bobování a já tlačila kočár s Vašíkem a prohrabovala s ním 20 cm sněhu, který byl na chodnících ještě neuklizenej, tak jsem myslela, že ho roztrhnu a že už s ním na boby nikdy nejdu. Ještě že Vašík byl hodnej (spal :-) A ve středu jdeme k zápisu do školky. |
7.3.2006 8:38:25
Holky, na následující odkaz byla reklama ve školce u logopedické ambulance. Vypadá to docela zajímavě: http://www.jablko.cz/hry/
|
Petra,tříleta dcera |
• |
6.3.2006 21:16:10
ahoj,
mam prosbu,take se rozhoduji o koupi rostouci zidlicky a nikde nemohu najit tu cervenou z obrazku,ktery jsi vlozila do diskuze,muzes mi prosim napsat stranky,kde se o ni dozvim neco vic? Dekuji Petra Ps.pokud jsi jeste nekoupila,mrkni na www.jitro.cz |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.