| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 5262  [Dalších 5152 >>]
Dream 17791
2.3.2012 9:58:45
Úterý můžu dopol jakkoliv. Jestli ti vyhovuje 10, tak v pohodě. Abyste kvůli mně nemuseli vstávat. Já asi pojedu rovnou ze školy, takže tam budu kolem 9, ale projdu si klidně obchody:-) Můžeš dorazit jak se ti to hodí. A kavárna super.
Aefik 18295
2.3.2012 9:08:21
Ahoj,

PAvli,tak treba v utery v deset?Nebo klidne driv,at te nezdrzujeme od prace~y~ a zase v ty "nasi" kavarne?~;)

Peto,ale z triple testu se neda vubec poznat nejaky riziko konkretne pro Edwards.syndrom~e~ kdyz,tak pro Downa nebo pro nejaky rozstepy,navic falesna pozitivita triplu je hrozna,desitky procent....v Evrope uz se od nich upustilo (ja je ted nemam s poslednima detma vubec).Takze pokud ti dr.rekl tohlr riziko na zaklade TRIPLU,tak bych se nebala.
Zajimalo by me,jak se ten tripl vubec vyhodnocuje?To ti vyslo nizky hcg?
NA sonu uz,by byly event.videt typicky rysy postizeni - ruce jako strihoruky Edward,postizeny srdce,mozek,oblicej,apod...
Ve tvym pripade bych na amnio taky nesla,ale to sono bych si zajistila na spickovym pracovisti u spickovyho lekare (fakt doporucuju toho Vlasina a budes mit 100% jistotu)~;((
Vlastne na sonu lze poznat uplne vsechno mimo "zdravyho" downa a metabolickych vad (ale ty nelze poznat nijak).

Aha,tak ted jsem trochu surfovala a v jednom clanku psali o tom,ze se z triplu daji detekovat vsechny trizomie,ale ja jsem o tom fakt jeste neslysela,asi ze ten test uz nepodstupuju~5~

A jeste ke stitny zlaze,Letrox beres?Ja mam autoimunni thyreoiditis a kupodivu se mi to v tehotenstvi vzdycky zlepsi,nektery protilatky mam i v normalu,asi mi to tehotenstvi vylozene prospiva (i plet mam lepsi nez normalne;-)

PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 10683
1.3.2012 19:17:00
Mmch, odběr tripl-testu ve věku 36,9 (aspoň to tak stálo na výsledcích)... a vzhledem k tomu, že se mi zpomalila i štítná žláza... prostě tělo po 10 letech dostává zabrat ~k~
1.3.2012 19:15:31
EVI, na UTZ (to je to sono?) vypadalo miminko v pořádku... a přepracovaný MUDr. mě po něm vůbec nepřemlouval. Nechal si podepsat, že nechci amniocentézu (jsem si vědoma právě rizika potratu) a řekl mi, že velký UTZ zopakujeme za 4 týdny. Mně totiž žádné testy v 1. trimestru nedělali ~j~ Páč dle jedné žádanky "1. trim. nebyl" Stihli jsme jen tak tak tripl-test v 16. týdnu ~;)

Když jsem o těhotenství vůbec nevěděla a nebylo mi nijak těhotensky, kašlu na to... Ať píchají do břicha někoho, kdo o to stojí. ~y~
Dream 17791
1.3.2012 17:31:49
Tak super, úterý. Řekni si v kolik můžeš a kde se sejdem, dorazím.
Přesně tak, ještě to nemusí nic znamenat, moc držím palce!
Aefik 18295
1.3.2012 13:09:23
Pavli,tak v utery~;)~;((

jj,presne Alex je ten pripad,uplne zdravy dite a vysledky pomalu indikujici preruseni tehotenstvi~a~
Dream 17791
1.3.2012 12:12:07
Evi, příští týden bych mohla pondělí nebo úterý dopoledne. Hodí se ti něco z toho?
Péťo, tohle já vůbec netuším, ale vím o odst případech, kdy výsledky byly takové a naonec bylo všechno úplně v pořádku. Moc držím palce!
Aefik 18295
29.2.2012 21:26:01
PAvli,ta plavcice mu ten skok na melcinu do obruce primo prikazala~8~
no zvazovali jsme i trestni oznameni~o~zatim jim teda dodame lekarskou zpravu,atd...,aby M.vyplatili odskodny z jejich pojistky a uvidime.
Aefik 18295
29.2.2012 21:23:13
Vim,ale psat ti to snad ani nebudu...mela jsem tohle riziko s Alexem 1:20!!!Blbec jsem se nechala premluvit k CVS,ackoliv plod se na sonu jevil uplne v poradku.
No byly to nervy sileny a A.je v pohode.Delali ti ten prvotrimestrialni kombinovany screening?
Jaky mas hodnoty Papp-A a freebeta Hcg?A vysku NT?
Ja mela desny ty krevni testy,uplne atypicky,nizoucky hcg i Papp,sono naopak uplne v poradku,ale proste doktori to posuzujou jako celek~7~
Tentokrat mi vysel screening celkove jako negativni,ale ten PApp opet nizoucky.TAkze v obou tehotenstvich mi delali i fetalni echo v 16.tt,vsechno ok,tentokrat uz nemam nervy vuuuubec.
Zajisti si nejaky vyborny sono,na Morave doporucujou vsichni Vlasina v Brne a on ze sona pripadny Edw.sy pozna.TAk neboj~6~

Pavli ahoooooooooj~3~
Adam je moc sikovny,jak cte!!!To ma asi po tobe,vid?JA myslela,ze Misa to po mne taky zdedi,ale bohuzel..V posledni dobe ho nesmirne zaujal Maly poseroutka,ma vsechny dily a uplne je zhltal,ale pote,co mu babicky nadsene nakoupily mraky jinych knizek,vcetne Harryho Pottera,atd...,ale vubec se nerozecetl,vraci se stale jen k tomu Poseroutkovi~o~~t~

Sraz by mohl byt nekdy pristi tyden,kdy budes u Andela?Ja teda akorat budu muset vzit toho malyho zaskodnika s sebou~8~~:-D
29.2.2012 19:26:41
~n~ Nevíte, co to je Edward´s syndrom? Vyšly mi nějak pozitivní výsledky... 1:50... Amniocentézu jsem odmítla ~o~ Nenechám do sebe píchat dloouuuhou jehlu ~6~
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 5262  [Dalších 5152 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.