Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Dream | 17791 |
27.2.2012 13:35:05
Ježiš, teď dočítám...Evi, to je teda pekelný s Míšou! Od čeho tam je ta plavčice? Vůbech nechápu, jak je tohle možný. To má chudák na dlouho, bude to šílený opruz!
|
Dream | 17791 |
27.2.2012 13:33:58
Ahoj holky! Strašně moc gratuluju k novým očekáváním, to je skvělá zpráva Koukám, že jste mě všechny dohnaly, to je super, nejsem osamocená
Sice jsem vás dočetla, ale už si zase nic nepamatuju! Hm...Neználek, tak ten se strašně líbil Adamovi, za poslední měsíc přečetl všechny 3 díly, k tomu ještě Pipi dlouhou punčochu a čte zas něco dalšího. Vzpomněla jsem si, že jsem ho jako dítě taky měla ráda. Evi, sraz joo, určitě! Kdy a jak se ti to hodí? Já bych mohla nějaké dopoledne, domluvíme se? Je to fakt ostuda U nás jinak nic, válčíme, válčíme, válčíme....klasika |
Aefik | 18295 |
22.2.2012 23:22:54
Diky
Misa cteni moc neda,maximalne cte dokola Malyho poseroutku,dneska prijela babicka a neco mu koupila,tak uvidime,jestli se zacte,spis ne hrajeme zoliky,cuci na TV,dokola hraje blbosti na mobilu,obcas si napise priklady a diktat.Ty casopisy jsou dobrej napad,mozna bych mohla pujcit nejaky Ctyrlistky,atd..v knihovne.treba bysme mohli i neco vyrobit,ale to uz bych po nem asi chtela moc no a do toho ten malej zaskodnik a MM,ktery pracuje z domova,pomoooooc!!!Jaky jsem mela kdysi bozsky klid na rodicaku s Misou |
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
22.2.2012 18:45:30
no, téda! To si Míša teda zavařil... A můžeš si říkat, že je uhlídáš... a je jedno, kolik těm miminkám je
Tak Míšovi posíláme ozdravný pozdrav! A nakup časopisy anebo vytáhni nějakou pěknou knížku! My teď s Víťou třeba čteme první díl - ne, vlastně už druhý! - Neználka |
Aefik | 18295 |
21.2.2012 20:49:58
Ahoj holky,
tak na denicek prosincovek bych malem zapomnela,jeste zes ho,Peto,pripomnela dokonce jsem byla presvedcena,ze spravce je Ivca JA vim jen o Pavle,slibovaly jsme si po vanocich kavu,tak snad to dopadnetaky by me zajimalo,co ostatni holky delaji,jak zijou a co ty devitilety mimina A u nas ten nestatstny skok do bazenu dopadl spatne Dneska se potvrdila zlomenina TRI obratlu,pristi ctvrtek bude mit Misa hotovy korzet,do te doby klid na luzku,nechodit do skoly.Bez sportu a zateze tri mesice,jak to ten hyperaktivni kluk vydrzi mi neni jasnyfakt mazec |
17.2.2012 14:59:29
A propos, ať taky nezapomenu na SISKAS v Brně
PS: A to je vlastně ke mně nejblíž |
17.2.2012 14:48:38
A máte třeba kontakt s PAVLOU? Anebo HALUŠKOU? A co JANA, bydlí s rodinou v Praze? A VENDULA a kluci, bydlí stále v Praze? Jéééé, to by chtělo nějaké kafe
|
17.2.2012 14:02:43
Ups, to jsem byla já
|
Správce 12/2002 | 27715 |
17.2.2012 14:02:00
Pamatujete si ještě vůbec, že máme tady na rodině taky společné stránky??? Eh, jak jsem tu dlouho nebyla... nějak jsem si vzpomněla a dokonce našla i vstupní jméno a heslo pro sprácovství
Takže: http://rodina.cz/prosinec2002 Už tam dlooooooouho nikdo nic nepřidal Jo... a když jsem teda zabloudila do našeho fotoalba... tak mi tam chybí Víťovi fotky od jeho 5 let... Snad budu mít teď v létě dost času, abych to doplnila Alespoň 5 fotek za každý rok... To bych mohla vyhrabat |
17.2.2012 12:06:39
EVI, rozhodně mě to poslední měsíc nutí sedět rovně... jinak se mi blbě dýchá a cosi mi tlačí na žaludek njn, teď už vím, že to je další přírůstek
Ups... Plavecký výcvik je skvělá věc! Jen při takových maloších musí plavčík-instruktor myslet na všechno Doprčic! Doufám, že Míša bude v pořádku! Snad bude stačít pár dní klidového režimu, co? Víťa má štěstí, že mají bazén přímo ve škole. A tak od 1. do 9. třídy mají 1 hod. tělocviku v tělocvičně a 1 hod. tělocviku v bazénu. Je to skvělé! Nemusím mít obavy, že se nachladí, protože se pořádně vysuší a přecházejí školní chodbou přímo do třídy Je to lepší, než kdyby někde přecházeli venkem anebo jezdili autobusem. S těma našima chorobama... Je pravda, že před vánocema to byla výjimka. Po 2 absolvování lázní ve Zlatých Horách (dětská léčebna pro respirační choroby) se Víťa absolutně zlepšil. A navíc nás tam naučili různé alternativy: míčkování (takové jemné masáže jak hrudníčku - při kašli, tak obličeje - při rýmě; začala jsem aplikovat i sobě a dlouhodobé rýmy jsou pryč ), cvičení na balónu a koncem října jsme začali i inhalovat vincentku (za 2 tis. na kozačky jsem koupila inhalátor pro domácí použití)... A občas nějaký bacil Vítek ze školy přinese, ale po týdnu je to většinou pryč a mívá to rozhodně lehčí průběh Tak další věkový rozdíl bude 22 měsíců? K Vítkovi bych toto nezvládla!!! A jaký je Alex? Klidný? Spací? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.