| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 5262  [Dalších 5142 >>]
Dream 17791
27.2.2012 13:35:05
Ježiš, teď dočítám...Evi, to je teda pekelný s Míšou! Od čeho tam je ta plavčice? Vůbech nechápu, jak je tohle možný. To má chudák na dlouho, bude to šílený opruz!
Dream 17791
27.2.2012 13:33:58
Ahoj holky! Strašně moc gratuluju k novým očekáváním, to je skvělá zpráva:-) Koukám, že jste mě všechny dohnaly, to je super, nejsem osamocená:-)
Sice jsem vás dočetla, ale už si zase nic nepamatuju!
Hm...Neználek, tak ten se strašně líbil Adamovi, za poslední měsíc přečetl všechny 3 díly, k tomu ještě Pipi dlouhou punčochu a čte zas něco dalšího. Vzpomněla jsem si, že jsem ho jako dítě taky měla ráda.
Evi, sraz joo, určitě! Kdy a jak se ti to hodí? Já bych mohla nějaké dopoledne, domluvíme se? Je to fakt ostuda:-)
U nás jinak nic, válčíme, válčíme, válčíme....klasika:-)
Aefik 18295
22.2.2012 23:22:54
Diky~6~

Misa cteni moc neda,maximalne cte dokola Malyho poseroutku,dneska prijela babicka a neco mu koupila,tak uvidime,jestli se zacte,spis ne~a~
hrajeme zoliky,cuci na TV,dokola hraje blbosti na mobilu,obcas si napise priklady a diktat.Ty casopisy jsou dobrej napad,mozna bych mohla pujcit nejaky Ctyrlistky,atd..v knihovne.treba bysme mohli i neco vyrobit,ale to uz bych po nem asi chtela moc~y~
no a do toho ten malej zaskodnik a MM,ktery pracuje z domova,pomoooooc!!!Jaky jsem mela kdysi bozsky klid na rodicaku s Misou~y~
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 10683
22.2.2012 18:45:30
~d~ no, téda! To si Míša teda zavařil... A můžeš si říkat, že je uhlídáš... a je jedno, kolik těm miminkám je ~l~

Tak Míšovi posíláme ozdravný pozdrav! ~6~ A nakup časopisy anebo vytáhni nějakou pěknou knížku! My teď s Víťou třeba čteme první díl - ne, vlastně už druhý! - Neználka ~k~
Aefik 18295
21.2.2012 20:49:58
Ahoj holky,

tak na denicek prosincovek bych malem zapomnela,jeste zes ho,Peto,pripomnela~y~ dokonce jsem byla presvedcena,ze spravce je Ivca~:-D
JA vim jen o Pavle,slibovaly jsme si po vanocich kavu,tak snad to dopadne~c~taky by me zajimalo,co ostatni holky delaji,jak zijou a co ty devitilety mimina~6~

A u nas ten nestatstny skok do bazenu dopadl spatne~7~
Dneska se potvrdila zlomenina TRI obratlu,pristi ctvrtek bude mit Misa hotovy korzet,do te doby klid na luzku,nechodit do skoly.Bez sportu a zateze tri mesice,jak to ten hyperaktivni kluk vydrzi mi neni jasny~a~fakt mazec~a~
17.2.2012 14:59:29
A propos, ať taky nezapomenu na SISKAS v Brně ~:-D

PS: A to je vlastně ke mně nejblíž ~k~
17.2.2012 14:48:38
A máte třeba kontakt s PAVLOU? Anebo HALUŠKOU? A co JANA, bydlí s rodinou v Praze? A VENDULA a kluci, bydlí stále v Praze? Jéééé, to by chtělo nějaké kafe ~z~
17.2.2012 14:02:43
Ups, to jsem byla já ~k~
Správce 12/2002 27715
17.2.2012 14:02:00
Pamatujete si ještě vůbec, že máme tady na rodině taky společné stránky??? ~2~ Eh, jak jsem tu dlouho nebyla... nějak jsem si vzpomněla a dokonce našla i vstupní jméno a heslo pro sprácovství ~z~ ~t~

Takže:
http://rodina.cz/prosinec2002

Už tam dlooooooouho nikdo nic nepřidal ~2~

Jo... a když jsem teda zabloudila do našeho fotoalba... tak mi tam chybí Víťovi fotky od jeho 5 let... Snad budu mít teď v létě dost času, abych to doplnila ~t~ Alespoň 5 fotek za každý rok... To bych mohla vyhrabat ~;)
17.2.2012 12:06:39
:-) EVI, rozhodně mě to poslední měsíc nutí sedět rovně... jinak se mi blbě dýchá a cosi mi tlačí na žaludek ~:-D njn, teď už vím, že to je další přírůstek ~;)

Ups... Plavecký výcvik je skvělá věc! ~R^ Jen při takových maloších musí plavčík-instruktor myslet na všechno ~:( Doprčic! Doufám, že Míša bude v pořádku! Snad bude stačít pár dní klidového režimu, co?
Víťa má štěstí, že mají bazén přímo ve škole. A tak od 1. do 9. třídy mají 1 hod. tělocviku v tělocvičně a 1 hod. tělocviku v bazénu. Je to skvělé! Nemusím mít obavy, že se nachladí, protože se pořádně vysuší a přecházejí školní chodbou přímo do třídy ~z~ Je to lepší, než kdyby někde přecházeli venkem anebo jezdili autobusem. S těma našima chorobama... Je pravda, že před vánocema to byla výjimka. Po 2 absolvování lázní ve Zlatých Horách (dětská léčebna pro respirační choroby) se Víťa absolutně zlepšil. A navíc nás tam naučili různé alternativy: míčkování (takové jemné masáže jak hrudníčku - při kašli, tak obličeje - při rýmě; začala jsem aplikovat i sobě a dlouhodobé rýmy jsou pryč ~;) ), cvičení na balónu a koncem října jsme začali i inhalovat vincentku (za 2 tis. na kozačky jsem koupila inhalátor pro domácí použití)... A občas nějaký bacil Vítek ze školy přinese, ale po týdnu je to většinou pryč a mívá to rozhodně lehčí průběh ~R^~g~~R^

Tak další věkový rozdíl bude 22 měsíců? ~e~ K Vítkovi bych toto nezvládla!!! A jaký je Alex? Klidný? Spací?
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 5262  [Dalších 5142 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.