| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 5262  [Dalších 5132 >>]
Aefik 18295
16.2.2012 23:46:06
Peto,to je normos,ja jsem taky par dni neverila tehotenstvi,protoze me fest bolelo bricho uplne presne na MS...A presto~8~ no a ted ti tam mimco pekne roste a vazy se natahujou,to je normalni~;)

Vecicky mam taky po Misovi schovany,holt to jeste tenhle treti donosi~6~ na miminko to jde a i jsem dostala neco novyho od segry,atd..,ale ted co nosi Alex,bundicka po M.,jeste ze sekace kupovana~j~~6~
pokud by to tentokrat byla holka,tak asi neco dokoupim,ale spis z MMB nebo od znamych,pripada mi zbytecny za ty pidihadriky davat tolik penez...
Ja jsem si myslela,ze ve tvem oboru si prijdes na fakt slusny penize,aspon pokud muzu soudit podle prazskych pomeru~d~

A mas pravdu,to zdravi je nejdulezitejsi~m~~;((
A Vita se zacne tesit,Misa byl fakt echt jedinacek a uz skousnul i ten dalsi prirustek,kdyz jsme to oznamili pod stromeckem,tak lakonicky konstatoval,ze se to od nas dalo cekat,protoze uz je to takhle stejne druhy vanoce~:-D
A ted mel dokonce nekolikrat dotaz,zda se pokusime kdyz tak znovu,pokud nevyjde "ta holcicka"~e~
ja teda s holkou nepocitam,je mi to jedno,jen Misa si moc preje segru,kdyz brachu uz ma~t~
Znovu se teda pokouset fakt nehodlam~j~

Rozdil mezi detma dva roky je jeste fajn,ja budu mit jen 22 mesicu,ja vim,ze to vypada prast jako uhod,ale u nas je dulezity kazdy den~;) zatim jeste nevim,jestli poridit ten skateboard nebo pridavny sedatko nebo sourozenecky kocar anebo budou stacit ksirky~:-D

Ten presny termin na UZ je uplne jedno,dulezity je to vedet na odbery krve,ale na UZ si myslim,ze se z toho nestrili.

Porodnici taky moc nevim...brala bych to Vrchlabi,ale ta dalka~8~a pak tam lezet~8~ja bych doma i rodila,ale je to pro me tak komplikovany a non lege artis,skoda...Chtela bych si prosadit aspon ambulantni porod,ale jestli s tim bude mit nase dr.problem,tak se i nechce hledat zase novou.
A jakou porodnici mas ty nejbliz?Jak daleko je Havlickuv Brod od vas?Na ten jsem slysela a cetla samou chvalu,hlavne,ze podporujou a praktikujou nepretrzity bonding,coz je uplne uzasny na cesky pomery~R^

Ivco,taky hledim na toho bejcka~e~ jsi dobra~R^ je fakt,ze kvalitni hovezi maso se hodi a ceny jsou brutalne vysoky,takze Honza je sikovnej~R^

A vubec netusim,co jsou molyny,predpokladam,ze nejaky akvarijni rybicky~5~
Co pejsek?A Honzikova skola?

Holky,Misa ma povinny plavecky vycvik a hned prvni hodinu v utery skocil na melcinu s natazenyma nohama (rekli jim to~q~~o~~a~) a vyrazil si dech~6~
Privezla nam ho domu jedna maminka jeho spoluzaka,pred tim volala ucitelka,co se stalo a at s nim jdeme radeji na rtg.
Zdal se ok,tak jsme nesli,nicmene jeste dneska si stezoval na bolest hrudni patere,tak M.s nim radsi sel a na rtg se dr.nezdal jeden obratel,takze Misa ma klidovy rezim a v pondeli jde jeste na scintigrafii patere~7~~8~
nemusi to byt pry vubec nic,spousta lidi ma takovy atypicky tvar obratle uz vrozeny.
Tak fakt doufam,ze to neni z toho skoku a Misa bude moct sportovat,atd...,jinak tu plavcici snad pretrhnu~4~
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 10683
16.2.2012 20:58:10
Téda ~e~ IVČO, klobouk dolů! Já zvládnu zpracovat tak rybu nebo kuře... Ale 30 kg bejčka? ~z~ Chystáte se na dlouhou zimu? ~;)
Ivča + 3 kluci 12944
14.2.2012 19:12:25
Panejooo! GRATULUJU! Teda to se tady nakonec pěkně "množíme", hlavně oběma (Evině i Péťě) si to klepu na zuby, ať jste v pořádku vy i prťata. Já už rodit nehodlám, ale mám teď v porodní nádrži dvě black molyny - noo, dala jsem se na akvaristiku, máme asi doma málo zvířat a dětí ~b~
Dodám fotky a napíšu víc, až budu mít čas a chuť ládovat do alba snímky. Vyfotím i obě akva.
Zítra ale určitě ne, to je na programu porcování a uskladňování masa, Honza získal půlku mladýho bejčka za 70,-/kg. Naštěstí z těch 80-ti kil si necháme cca 30, tak musím ulovit svíčkovou, tu nedám.
Zatím pa, jdu ještě něco dělat, než to naženu do pelechů.
14.2.2012 14:45:50
A s tou porodnicí to bude taky hledání... Vrchlabí daleko... tady v okolí šel vývoj spíš zpět ~o~ a doma rodit nechci...
14.2.2012 14:45:10
nakonec jsem jim totiž psala i email... když jsem se neprovolala ani na pevnou a ani na mobil...
14.2.2012 14:44:35
~t~ v pátek jsem se nemohla dovolat do 1 ordinace, kde mám absolvovat genet. UTZ ve 2. trimestru (v 18. - 19. týdnu). Právě mi volala jejich asistentka a ač jsem psala, ve kterém jsem týdnu... no, termín 20. 3. ~b~ jo, to bude přesnost jak vyšitá... Když teď mám 15. týden... mno, tak výsledek tak nějak budu brát ~j~
14.2.2012 14:38:23
EVI, a ty 2 roky od sebe, to bude docela perda ~;) Ale třeba občas Míša pomůže ~b~ (já vím, já vím... už s nima začíná mávat prepuberta)
14.2.2012 14:36:48
~t~ jméno... ty jsi dobrá! ~g~ Fakt, už mám jakštakš vstřebaný ten šok... a jak jsem teď na neschopence, snažím se odpočívat, prolívat se šípkovým a ještě jedním bylinkovým čajem... a podbřišek mě pobolívá... jakoby se stále snažil rozjet menzes ~j~ proto mě to tak klamalo...
Víš, co je, EVI, nejsrandovnější? Zbavila jsem se hodně věcí... šátku, vaničky (i když ta možná bude na půdě, hrával si v ní pak Víťa na dvorku a na zahradě), kočárku... oblečky jsem skladovala do krabic, takže to celkem máme... ale po 9,5 letech... mno, uvidíme... porodné žádné, úspory taky nic moc... a do toho začala kixovat škodověnka. Mno, bude to veselé ~2~ Tak jsem navigovala Františka, ať se mrkne do kolektivní smlouvy... u nás na úřadě nějaký příspěvek mít budu ~z~ Pod heslem KKD (každá kačka dobrá)

~k~ Bože, ať všechno dobře dopadne... ať jsme všichni zdraví!

PS: Po Víťově prvním šoku se slovy "nééé, žádné miminooo!!!" (a to ještě vlovni v 1. třídě, pokukoval po spolužácích, kteří měli maličké sourozence a snažil se debatit a bylo vidět, že je mu to líto), nakonec prohlásil, jestli bude moct vybrat jméno ~6~ A včera už prohlašoval, že chce spíš bráchu a že bude rád, když mu to mimino nestrčíme do pokojíku ~t~ Mno, on to do léta vstřebá...
Aefik 18295
13.2.2012 23:57:20
Ahoj,

Peto,tak to mas podobny termin jako ja s Alexem,treba se tvoje mimi narodi taky 27.7.~:-D~;((
Uz jste uvazovali o jmenech nebo kde a jak budes rodit?Asi je jeste brzo,vid a po tom soku(i kdyz nadmiru skvelym~g~)~:-D
Ja jsem jeste na RD (Alexovi budou v cervenci teprve dva roky~8~ - takovou situaci jsem si s Misou neumela predstavit a strasne se tomu branila,no co dodat...~;)),do toho se snazime prodat nas maly byt a asi pujdeme do podnajmu,protoze zatim tu neni moc dobrych nabidek a nechceme se unahlit,at se zase nestehujeme a uz je to konecne na porad~s~.

Taky by me zajimalo,jak je to v Susici se skolou a co kluci,Ivco a vubec,jak zvladas tri deti (kluky,to asi budeme mit stejne:-),uklidni me~j~

A Pavli,jestli nakouknes,co se srazem?

A holky ostatni,ozvete se taky~g~smirovala jsem Ivce v albu,jestli nema cerstvy fotky Vojtiska a kluku a prohlizela si sraz na Hanspaulce,to je mazec,jak je to davno - 5 let a jak jsme vypadaly dobre~5~~t~
10.2.2012 11:54:21
~k~ mno, včera večer (jj, termín v 18:45 už i v Olomouci!) mi pí MUDr. upřesnila... takže to vypadá koncem července, začátkem srpna ~k~ a ještě jsem kolegyni po jednom jejím lehkém dnešním raním výstupu pohrozila, že mi chtěla MUDra napsat nechopenku, ale že jsem ji kvůlivá nachlazení odmítla. Půjdu v pondělí za MUDrou praktickou... to ukočíruju na 1,5 týdne, vykurýruju krk a těžší rýmu a můžu zas pokračovat v kontrolách...
Ale jestli mě ta kolegyně bude ještě chvíli prudit, můžu se na to z hodiny na hodinu vyprdnout ~j~ a to jí možná točí ~;) (protože ona už měla být původně v důchodu, ale že jí několikrát změnili výpočet odchodu, má před sebou ještě dobrých 5 let ~6~ ...) Mno, to je na dýl.

A ty jsi, EVI, vlastně ještě na rodičovské, že?

A jak "válčíte", IVI, v jižních Čechách? Škola stojí? Anebo ji FAKT zavřou? Když vidím na menších obcích to financování místních školek a škol... ~n~

EVI, tak buďme zdravé! ~z~
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 5262  [Dalších 5132 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.