Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Aefik | 18295 |
3.2.2012 16:47:38
Ahoj,
Peto,tak to je nadhera!celkem se to tu tedy rozplodilo a tvuj pribeh me uplne dojal,14.tt,to je nadhera,vlastne uz 15.!i si pamatuju,ze jsi s dalsim deckem proste vubec nepocitala. Ja jsem momentalne ve 24.tt,toz ani nebudeme mit mezi detma velky rozdilTakze termin mas uz na konci cervence? |
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
2.2.2012 20:40:04
EVI, blahopřeju!!!
A abych to hezké téma doplnila... měla jsem před 2 týdny jakési divné tušení. Minulý pátek jsem zašla k Mudře G a ta mi řekla, že jsem ve 14. týdnu těhotenství... A my už to dávno vzdali... Byla jsem v takovém šoku... už mám trochu rozdýcháno Jen jak jsem četla o tvých pocitech při zjištění 3. prcka na cestě... Je tomu totiž rok, co jsem začala krabičkovou dietu... tělo se zpravidelnilo, vyčistilo, dokonce jsem od června začala dostávat pravidelně menzes... v prosinci jsem měla 18 kg dole a bylo mi divné, že ten váhový úbytek je už velice pozvolný. V listopadu a v prosinci v práci blázinec, po 4 měsících kontrol ponorka s kolegyní, do toho Vítek začal bojovat s Františkem (František se totiž po prázdninách v září nezapojil do každodenního rodinného organizování a téměř se s Víťou neviděli. A když jo, bylo to 30 minut večer a Víťa od táty slyšel jen příkazy...), pak týden před vánoci převzal bacily, co jsem přinesla od kolegyně z práce, a několik nocí se po dlouhé době opět dusil kašlem + horečky... no, vzteklá jsem na kolegyni byla šíleně a když se dal dokupy Víťa, myslela jsem, že mi játra pustily tu nahromaděnou žluč (zadržovaný vztek je prevít ;-) a že mě z toho bolí žaludek... Tak jsem jela za bylinkářkou (paní Podhorná v Brodku u Konice), aby mi namíchala tinktury z pupenů... než jsem tam vyjela, tak jsem si koupila v lékárně test, jakože ať mám tedy všechny informace... čučela jsem na ty 2 proužky a byla přesvědčená, že jsou falešné (jj, to je tak, když někdo moc čte návody )... ehm, ale po týdnu mi to Mudra G potvrdila... a usadila týdnem... Tak, protože to všechno vypadá v pořádku, jsem stále v práci, od pondělí dokonce započala jarní sezóna kontrol... a dívala jsem, že v půli května bych mohla v klidu dojezdit... ale Chorvatsko jsem na první 2 týdny v červenci musela odvolat Tátovi jsem volala, že musíme přeorganizovat, že budu mít jiné starosti. Prý, co já můžu mít za starosti... Odpověděla jsem mu, že budu muset hledat porodnici. Ty? A proč? A pak si šel dát panáka, aby prý mohl vůbec usnout Tímto Vám hlásím, že se tu asi zas budu objevovat častěji Třeba mi v týdnu pár hodinek na osobní brouzdání po netu zase zbyde Mějte báječný leden! A doufám, že jste pěkně oslavili vysvědčení, které předevčírem naše ratolesti přinesli Z Hané zdraví Peťa |
Aefik | 18295 |
22.12.2011 8:40:45
JJ,presne tak,ja to mam kousek,tak vubec neni problemtesim se
|
Dream | 17791 |
21.12.2011 13:53:47
Tak se po svátcích domluvíme a sejdem se na kafe a oběd jako minule, to bylo super
|
Aefik | 18295 |
19.12.2011 8:46:06
Jo,to bych moc rada dokud to jeste jde
Ja ted ty dva zvladam dobre,ale je mi jasny,ze v kvetnu to bude masakr |
Dream | 17791 |
15.12.2011 13:04:39
No, nějak válčíme. Úplně jednoduchý to není, ale určitě by mohlo být hůř Měly bychom se po svátcích sejít!
|
Aefik | 18295 |
9.12.2011 10:33:32
Pavli,diky
a jak se mate vy,co Adam? |
Dream | 17791 |
7.12.2011 18:08:46
Tak koukám, že jsem nakoukla v pravou chvíli! Evi, velká gratulace! To je fakt bomba
|
Aefik | 18295 |
23.11.2011 11:41:06
Ivco,diky
JA jsem to taky vubec necekala,ze by se mi takhle zazracne vratila plodnost priste si uz dame radsi bacha |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
23.11.2011 10:27:13
Evi, GRATULUJU!!! a přeju, ať jste Ty i miminko zdraví. Teda, to jsem fakt nečekala
Nemám teď čas, pak napíšu zase víc, ale musím letět. Jen jsem Ti musela poblahopřát. Pa! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.