| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 5262  [Dalších 5062 >>]
Aefik 18295
30.11.2010 16:15:10
No jo,Ivco,u vas je to uz na spadnuti~g~Kolik jsi mela ten tlak?Nestacilo by ho hlidat doma,ze by sis ho treba 4x denne sama premerila?TAky by se mi do nemocnice nechtelo jen kvuli mereni~l~
no a jako tretirodicka uz asi budes muset pospichat,proste odtece voda nebo pravidelny kontrakce po 7 minutach a uz bych frcela:-) Honza bude u toho?

Misa nakonec na tu operaci s okem nejde,bo se mu udelal opar na rtu.Takze to ma prelozeny az na 24.1.2011.
Alex dnes dostal prvni hexu a ted vyspava,snad se to obejde bez komplikaci~6~
Vazi 6600 a meri 56,5.6,6kg vazil Misa uz ve 3 mesicich~b~
TA alergie na bilkovinu krav.mlika by se mela sama vytratit mezi 9-12 mesicem,nekdy pozdeji.Nikdo nevi,proc ted pribyva tolik deti,ktere timto trpi,asi zivotni prostredi...Pry az 10% ~e~~a~~Rv

Kytky jsou z balkonu uz pryc,myslim,ze v hodine 12,tak snad to do jara prezijou~R^~R^
Ivča + 3 kluci 12944
29.11.2010 11:44:02
Ahoj holky,
tak zasněžení jsme tady hezky, děti a pes jsou nadšení, já už tolik ne. Dneska jsem byla na kontrole, všechno dobrý, CS 6, mimi je hlavičkou a pěkně dole. Dr.odhaduje, že bych mohla mít pěkný porod. Jen jsem měla vysoký tlak, měřili mě 2x a ve středu musím na tlak znovu. Jestli nebude nižší, tak mě pošle do nemocnice ~7~ To se mi moc nechce tam ležet předem, ale zase by mi odpadly strachy, že nestihneme dojet, přece jen je to hodinka cesty. Tak uvidíme, třeba do středy odjedeme rovnou rodit ~;)
Ivča + 3 kluci 12944
26.11.2010 9:20:54
No na angínu to nevidím, jen mě poránu škrábe v krku a kašlu, bude to jen zahlenění.
Včera jsme nepekli, já odpoledne totiž totálně odpadla, tak snad dneska ~;)
Kytky na balkoně blbý, pokud tam máš něco citlivějšího na chlad, tak už je to mohlo šlehnout ~d~
Já bych bezmléčnou dietu asi nezvládla, to by bylo nad moje síly. I jen to obyč.máslo, to by byla pro mě tragédie, žádnej margarín nejsem schopná pozřít, jsou to hnusy. Tahle alergie je doživotní nebo je šance, že z toho Alex "vyroste"?
Jdu probádat nějaký recepty a vymyslet, co budu přes víkend vařit. Zase už jedu pořád to samý dokola a chtělo by to nějakou změnu. Ale jakou, kruci, to mi doma nikdo neporadí. "Super" je zeptat se Tomáška, co by chtěl uvařit. Tak mu to udělám a pak to stejně nejí, chjo.
Aefik 18295
25.11.2010 19:09:42
Ahoj,

Ivco,myslim,ze na anginu bys mohla Bioparox,i kdyz si nejsem jista,jestli i ve tretim trimestru,radsi se zeptej v lekarne.Nebo jakykoliv homeopatika.Hlavne,at to prejde~R^ je neprijemny rodit jakkoliv indisponovana.A jako fakt mas termin za 12 dni,to si delas srandu???!!!!To strasne uteklo~8~~8~~8~~8~~8~~8~~e~

A Honzik ma teda pochvalu,ze ti pomaha pect,Misu to bavilo asi tak ve 4 letech...~n~ snad to bude brat Lalika,budu ho k tomu vest~t~

no ty krize,rika se to,ze chodi takhle po sedmi letech,zalezi na tom,jestli se z toho clovek pouci...pamatuju si,ze u vas to nebylo ok a taky Vendul byla na rozvod,nevim,jak to tam dopadlo.Vy jste to ale krasne prekonali a za chvili se narodi dukaz~s~~s~~s~

U nas taky snezilo,jen chvilku,ale presne,zem je jeste tepla a krasne svitilo slunicko,tak to hned roztalo.Jinak uz je zima pekelna,v noci mrazy a ja jsem zapomnela odvezt kytky z balkona ke tchyni do baraku~q~ tak snad mi nezmrznou,to by me mrzelo~a~

Misa uz se taky nemuze dockat snehu,je to na jednu stranu jeste takovy detatko hravy~:-D v utery jsme sli na florbal,zima otresna,foukalo,no hnus a on byl uplne nadseny z krasnyho pocasi,jaky je cerstvy vzduch a jak to ma rad~:-D

No a k cukrovi - ja mam bezmlecnou dietu,Alex ma na 99,9% alergii na bilkovinu kravskeho mleka~7~
takze pro me cukrovi nepada v uvahu,i kdyz letos bych si ho FAKT teda dala,Majkl to ma rad,ale nechce a Misa asi jako Honzik,snist hned a pak uz to do nej nikdo nedostane...Takze asi pect nebudu,mozna dostanu testo od tchyne na linecky a jenom udelam par plechu na vanocni vuni a pro Misu a pak mi snad da mamka neco na ozdobu.
Ivča + 3 kluci 12944
25.11.2010 9:30:21
Ahoj holky, zdravím Siskas! Ono opravdu těch 7 let je asi dost častým pravidlem, u nás to tehdy tady bylo na prd (Evina si jistě pamatuje, bylo to tehdy, když jste byli na dov. na Šumavě). Takže se to opakuje víckrát za sebou, že bych se zase měla začít za další 4 roky "těšit" na další katastrofu? ~7~
Včera jsem udělala 2 těsta na linecký a 1 na rohlíčky, tak až přijde Honzík ze školy, budeme péct. A sežereme to hned, na Vánoce budeme mít cukroví od mamky. Na Vánoce asi udělám jen perníčky, jestli se teda dohrabu k výrobě těsta (znáte to, nejhorší je s tím začít, pak už zbytek vždycky jde sám).
Jakpak máte v Praze, sněží Vám tam? Tady včera začalo, ale až přes noc to trošku vydrželo na střechách, zem je ještě "teplá" a Tomášek je strašně zklamanej, že nejsou závěje ~:-D
Mě začalo pěkně bolet v krku, taky super. K doktoru nejdu, ještě bych tam v čekárně chytila něco dalšího, zkusím jen lékárnu, tam mi poradí, co můžu užívat.
Už se mi to krátí, mám 12 dní do prvního termínu. Hlavně ne dneska, protože kdyby to byla ta holčička, tak chytne svátek i narozeniny najednou, chudák ~:-D
Aefik 18295
24.11.2010 21:39:47
Jo jo,7 let plus minus,muzu potvrdit~l~
u nas mam ponorku asi spis ja~f~
Siskas, nejdriv das spicatou zavorku < tuhle,do toho napises img src= pak nazev ty fotky a zase uzavres spicatou zavorkou.

uz se tesim,jak kluci vypadaji~g~
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 10683
24.11.2010 6:20:49
Siskas,
nejen tvůj muž... je to protě tak, 7leté krize v manželském vztahu (v partnerském "neposvěceném" je to trochu rozvolněné), nahoru dolu... je to normální!
Už mastím do práce ~k~
to jsem jen nakoukávala na služební poštu a neodolala jsem se podívat sem ~;)
PA! P.
Siskas 25588
23.11.2010 10:02:43
Aefík- letos 16 a je to znát. Můj muž má krize v sedmiletkách, taže teď bude chvilinku zase klid.~:-D

Moc pekne fotky.
Ja uz asi ani vkladat neumi.~f~Jake ze je to kouzlo????~:-D
Aefik 18295
23.11.2010 0:06:10
to je strasny,proc nejde ta posledni~q~~8~

Aefik 18295
23.11.2010 0:05:27

[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 5262  [Dalších 5062 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.