Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Aefik | 18295 |
23.11.2010 0:02:08
pardon,tak znova
|
Aefik | 18295 |
23.11.2010 0:01:03
Ahoj,
Peto,zdravim na Hanou a miminko treba jeste bude,u nas to uz taky vypadalo blede a nakonec si k nam nastesti Alex cestu nasel A klidne bych brala i treti byla bych moc rada,kdyby se jeste jednou zadarilo,pri tak zlatym miminku bych to v pohode zvladla.Snad jsem to ted nezakrikla A jeste teda vetsi byt,aby se vsechny deti vesly TEd ma chudinka Alex pupinkatou hlavicku,nejaky ekzem ci co,myslim,ze to patri k alergii na bilkovinu kravskeho mleka,takze opet drzim dietu.Je to husty,ale co bych pro nej neudelala Siskas,no jo,to ja si pamatuju,ale abych udrzela v hlave napr.anglicky slovicka,to ne Jsem rada,ze jste zazehnali krizi JAk jste spolu dlouho?My uz PATNACT(!!!)let,a proste to k tomu dlouhodobymu vztahu asi patri jeste vlozim zase nejaky fotky LAly |
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
22.11.2010 18:58:21
Zdraví Haná!
Safra, děvčata, s miminkama se roztrhl pytel... jen u nás stále stejný počet Ať jste všichni zdraví! P. PS: Máme doma od minulé středy nové PC, rychlejší připojení na internet, a tak možná někdy až budu doma a budu večer totálně grogy, zkusím napsat A znáte mě... |
Siskas | 25588 |
18.11.2010 17:46:40
Teda,ty mas pamatovaka. ))Obdivuji.
Muz sel na rok na rodicak a ja nastoupila do prace.Chteli jsme mimco hned v tom skolnim roce(2007/2008),ale manzel si nebyl jist,s kym to dite vlastne chce,tak se Adamek ,po vyreseni krize, narodil az v kvetnu 2010.Na Den matek. Jsem ted neuveritelne spokojena,klidna,snazim si to maximalne uzit.Protoze na dalsi mimco nejsou prostory bytove ani fyzicke z me strany. Mates chodi do skoly rad,je bez problemu.Akorat po tridnich schuzkach v tomto tydnu prisel manzel s tim,ze si pani ucitelka neni jista,jestli je MAtej humorny a nebo drzy.)))JA bych rekla, ze je pridrzly po tatinkovi. Ondras ma pred sebou jeste dva roky skolky,ale on je takovy spokojeny klidas. Jsem za ty chlapy momentalne rada.Vubec nevim,co bych si pocala s holcickou. A tot asi vse. Koukla jsem na par stranek vzad a fotky-deti-jsou uzasne. Mejte se. |
Aefik | 18295 |
16.11.2010 23:51:43
Ahoj Siskas,
moc gratuluji k Adámkovi to je nádhera Tak mě napadá,že pokud se Ivče narodí chlapeček,tak tu budou kluci v těžký převaze A jak se máte?Napiš víc,jak to jde Matýskovi ve škole a jak žijete Naposledy si pamatuju,že jsi se vracela do práce,jsi učitelka,že jo? A najednou třetí miminko,krása |
Aefik | 18295 |
16.11.2010 23:49:01
Ahoj,
Ivčo,tak ještě necelý měsíc a máš drobečka u sebe,paráda trochu ti závidím,klidně bych si to zopakovala,včetně porodu snad se ještě jednou zadaří Tak co,už si Honza definitivně vybral jméno?Pro holku máte Káču,tak jsem zvědavá,co pro kluka.Ale moc ti přeju holčičku Mně jak to bylo naprosto jedno,dokonce prvního jsem si přála strašně moc chlapečka,druhý mi fakt bylo naprosto jedno,hlavně,že se povedlo a je zdravý,tak jako třetí dítko už bych tu holku celkem brala A pejsek ožírá omítku,jo? už je dospělá?My máme vymalováno od července a hlavně u Míši (ten má kombinaci ostře žlutý,sytě modrý a krémový) to vypadá jako by to měl tak pět let v obýváku (jedna stěna olivovošedá) taky nic moc,tam to aspoň Míša ohmatal okolo futer a dveře ani nekomentuju,všude mastný a špinavý otisky a to jsem si myslela,že ho vycepuju,no zatím se nedaří. Ale už to tak neprožívám,navíc se budeme OPĚT stěhovat,zase je nám to tu malý doufám,že tentokrát už seženeme ideální byt,ale pochybuju... A když už jsme u toho úklidu,tak za (ne)žehlení tě musím pochválit,já už to tak praktikuju asi od Míšova roku,že žehlím pouze košile a těch naštěstí moc není a v létě letní věci,kalhoty,sukně,atd..Jinak teď všechno na prcka a to časem už taky odbourám Trochu mě překvapilo,jak je najednou se dvěma dětma spousta práce,já už jsem si odvykla a měla jsem takovou pohodičku fakt hroznej kolotoč a pořád dokola,to ale samozřejmě znáš Vánoční úklid u nás nemá smysl,ono stačí denně aspoň něco udělat,protože jedno až dvoudenní výpadek úklidu je krutě znát A dost na tom,že musím shánět a hlavně vymýšlet dárky,pak balit,atd....do toho ty narozky Míšovy...Vůbec se nedivím,že vypadl DAniel,já jsem tímto způsobem vyřadila Šimona. A výbavičku už máš teda komplet?Měla jsi schovaný věci po klucích?JAký máš kočárek?Já měla oblečky,ale kočár,přebalovák s vaničkou a lehátko jsem prodala,tak jsem musela koupit nový kočár s autosedačkou a to ostatní mám naštěstí půjčený od kamarádek a sestřenky. |
Siskas | 25588 |
16.11.2010 17:00:49
Ahoj,holky.
Asi po roce nakukuji,co mezi vámi nového a tady plno nových mimin. .-) Moc gratuluji!!!! My jsme taktéž zkoušeli holčičku na třetí pokus a k MAtějovi a Ondrovi nám přibyl v květnu Adámek.))Do čtvrtice už do toho nejdu. Mějte se hezky, pěkné svátky a oslavy narozenin! |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
8.11.2010 16:32:59
Jo a mám konečně všechno (snad, pokud jsem na nic nezapomněla) v základu nakoupeno, oblečky vypraný a vyžehlený, tašku sbalenou komplet. Hurá a hned je mi líp. Jen se ještě musí snést z půdy postýlka a vanička a vyčistit to.
|
Ivča + 3 kluci | 12944 |
8.11.2010 16:26:29
Uf, ještě měsíc, vyděržaj pijanier . Už aby ten čas uplynul, začala mě ke všemu ještě pálit žáha (normálně to neznám, tak už vím, jak to je protivný). Honza po týhle zakázce má prý práci až ve Vimperku, to je dost daleko, tak asi budou jezdit chlapi sami a on bude radši s námi doma (sice jsem ráda, ale zase nebudou peníze). Uvidíme.
Toho Daniela jsem vyškrtla ze seznamu, má svátek 17.12., to nechci. Takže Lukáš, Míša, Víťa (Honzova maminka se jmenovala Vítězslava) nebo ještě mne napadl Vojta. Fakt nevím, dám to takhle Honzovi, ať si vybere Mluva - no Honzíka taky někdy musím napomínat. Hlavně v době, kdy hraje nějakou hru na kompu. To je každou chvíli "ty hajzle", "vole", "zabiju tě" atd. Ale už stačí jen, abych ho oslovila a on i v tom zápalu ví a omluví se mi. Jinak teda nadává Tomáškovi, ten si proti němu teda zatím vystačí s blbečkem a s pitomečkem. Pravda ale je, že já sama se taky nijak zvlášť nehlídám a sprostě kleju, když na to přijde. Honza to samý, dobrým příkladem jim teda moc nejsme Tomovi už bude příští rok 6, to je hrozný. V lednu půjdeme k zápisu, tak musím předtím k dr. kvůli tomu odkladu, ať to máme připravený. Ty máš ale pamatováka! U nás zdi zatím vypadají celkem slušně, přitom obývák je vymalovanej už dlouho (od června asi). Pokoj máme takovou pouštní okrovou barvu, teď mi to připadá hodně světlý. Kluci mají kombinaci syté žlutooranžové a zelené (Primalex Jazz a Prim.Pop) a tu samou žlutou jsme nakonec dali i do kuchyně. Hodně se to tu prohřálo na pohled. Jestli se dokopu, vložím fotky. Fleky zatím máme lehce jen v obýváku. jeden mám na svědomí já, když jsem napouštěla ten nový nábytek olejem, no šikulka, ale není to skoro vidět (vidím to jen já, protože vím, kde je). Další je nějakej cákanec nad gaučem, to bude od kluků. Přitom mají zákaz odnášet jídlo a pití od stolu v kuchyni. Jo a taky na třech místech máme vyhryzaný fleky ve zděných stěnách (něco dělal Honza ze sádroše) - to má na triku naše 40-tikilový štěňátko. Asi jí to chutná, holt vápník (ale krmíme jí kvalitně, tak nevím ). No o žehlení mi ani nemluv, mám tady haldičku a odhodlaně jí přehlížím. Zřejmě sama ale nezmizí. Zamezuju ale jejímu zvětšování - nakládám teď míň pračku, aby to nebylo zmačkaný a pak to rovnou uhladím a skládám do skříní. Vážně se mi žehlit nechceee. Hele, vánoční úklid asi brzo bude temnou minulostí, páč se mi nic nechce dělat a tudíž tady do svátků zase bude binec. No nic, jdu připravovat véču, ať nepojdeme hlady. |
Aefik | 18295 |
25.10.2010 23:02:15
Ivco,dekujeme
No vsak uz se miminka dockas,ja vim,ze se to ty posledni tydny vlece jak snek,ale zato ted mi cas uplne tryskem leti Tri mesice a mne to prijde jako jeden... CS mas na multiparu ukazkovy a to pichani a bolesti k tomu holt asi uz patri,i kdyz mne nastesti tentokrat bolelo a pichalo jen na zacatku a pak ve druhym trimestru to prestalo a bylo mi uz jenom fajn,zato s Misou jsem ke konci tehotenstvi nemohla kvuli bolestem stydky spony pomalu ani chodit,budila jsem se bolesti,fuj,to bylo hnusny Jmena - Daniel je dobrej anebo ten Misa a holcici se mi vic libi taky ta Ema,mela by to i jednodussi ve spojeni s prijmenim,ale Kata taky neni spatna. No je fakt,ze kluci si celkem byli i fyzicky podobny,takovy sladky blondacci a jak si tenkrat v Susici sedli,Misa si na Honzika dodnes pamatuje i kdyz teda Honzik byl prece jenom krapet mirnejsi a zvladatelnejsi A Misa je teda taky oprsklej,zatim nesyci a neofrnuje se,ale je drzej a uci se pouzivat i sprosty slova a to pak taky rvu uz ze skoly pritahl i slovo PICA,pouzivaji ho tretacitakze jsem mu to vysvetlila a snad uz s tim teda skoncil,doma to rekl jednou dneska jsme byli na hristi a byli tam tretaci az pataci (mmch deti Ivana Trojana) a ty teda mezi sebou mluvi jako dlazdici,jsem docela nechapala.Kluci si hraly s holkou a jeden ji rekl,ze je prave pi.a a ta to normalne vzala v dobrym.No a o ostatnich nadavkach se ani nebudu rozepisovat,takova ta klasika A zodpovednost u Misi - doma bych rekla,ze skoro vubec,ale ve skole je celkem v pohode a vsechno si pamatuje a hlida.Bohuzel je strasne soutezivej porad,to mu zustalo,takze zbytecne naseka spoustu chyb,hlavne aby mel jako prvni napsany treba diktat nebo opis dost casto zapomina hacky,carky i cely pismena.Ale kdyz se hodne soustredi a tak 3x to po sobe zkontroluje,tak je to OK. A Tomaskovi bude v dubnu kolik uz?Pet?Nebo sest? Jak jste vymalovali?My malovali pred narozenim Alexe a uz jsou ty barvy ruzne poskrabany,atd...,hlavne teda u Misi v pokojicku. Vanocni uklid u nas nehrozi,jsem rada,kdyz zvladnu vytrit nebo uvarit nebo vyzehlit,atd...a porad dokolecka dokola,az mi z toho obcas hrabe skoda,ze neni jaro nebo leto,byli bysme porad venku a doma bych nevidela porad neco na praci... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.