Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
2.6.2012 12:39:56
http://rodina.cz/prosinec2002 |
1.6.2012 14:17:47
A propos, na květnovkách jsem mrkla, že´s někde v Deníčku popisovala svůj 3. porod... Ale asi to není ve Vašem deníčku Koč...? Tam jsem zahlédla akorát jednu z prvních fotek Lexe... a článek tam snad nemáte žádný
Tedy, ne že bych se chtěla strašit... tentokrát za sebou nemám žádnou předporodní přípravu... Dnes jsem se dozvěděla, že v nemocnici v Prostějově je termín přednášky 14. 6. 11:00 - 13:00, a to budu ještě předposlední den v práci v Olomouci... a další termín bude až koncem září a to už tam nepojedu... Chybí mi auto, zajela bych do Vrchlabí... Takhle si vypůjčím auto a zajedu do Prostějova vypadá to tam asi nejblíž, nejschůdněji a dle slov kolegyně, která je na MD (pokračovala z 1. RD přímo na 2. MD ), to vypadá i příjemně a "luxusně" Tak uvidím, až se tam projdu. Rozhodně byla vrchní sestra dnes po telefonu velice příjemná. Ach jo, já snad začnu psát na červencovky 2012... dívám, že jsem se těhotenství téměř nevěnovala a v hlavě toho mám hodně nevyřčeného... to je tak, že bylo všechno oproti před 10 lety zdravotně O.K. Pokud nepočítám výsledek Edwardsova syndromu (Ať se někdo neplete: nečekané to bylo před 10 lety i teď ) Pevně doufám, že mimís dozraje do termínu To je dobře, že je Tobiášek doma klidnější! |
1.6.2012 14:10:14
Mrkni na Dacia Logan... Já teda vybrala vzhledem k finančním možnostem 5místné, ale je i 7 místné... a zavazadlového prostoru... až na půdu
Takže ani nevadí, že tam nebude tažné zařízení na vozík. A bude předělané na LPG. A i v 5místném se pohodlně v zadní řadě vejdou 3 autosedačky Mno, nic... s Františkem se o autě moc bavit nemůžu Jinak začne hned bublat... Ale snad si to "sedne", až ho přivezu a dovolím mu sednout si za volant a řídit |
Aefik | 18295 |
1.6.2012 11:57:47
Ahooooooooooj
Peto,pustili nas presne po 72 hodinach,takze na muj vkus dost pozde,ale rozhodla jsem se vydrzet,kdyby nedejboze mel maly nejaky problem ze zkaleny vody nebo myho blbyho streptokoka.Nastesti vse ok,zabraly dvoje ATB pred porodem Malej uz je doma mnohem hodnejsi,poplace si navecer,ale da se to zvladat a jsme na to dva.V porodnici to byl mazec,takhle urvany dite jsem tam jeste nemela Hele ja mela Lexika neskutecne hodnyho,musela jsem ho obcas i na kojeni vzbudit,jinak by spal treba sedm hodin v kuse jeste v sestinedeli.Tenhle panacek se okamzite ozyva,zadny pomlaskavani,hned rev a okamzite chce pittaky ani nemam tolik strasne nality prsa jako s predchozima detma Uvidis,ze druhy miminko bude skvely a za odmenu Auto budeme taky resit...casem...chceme rovnou uz nejaky to sedmimistny,kde se daji sklopit ty zadni sedacky a vznikne velky zavazadlovy prostor na kocary,a tak A copak ostatni holky,jak pak se dari? |
31.5.2012 11:27:32
čááááuuuu!!!
To Vás domu pustili docela brzy, ne? Tobiášek uřvánek? Třeba mu dozrají střeva a zlepší se to? Dej mu pusinu za mě A propos, právě, že si to už skoro představit nedokážu... když jsem v prosinci 3 noci bděla nad Vítkem (po dlooouhéé pauze se dusil kašlem), bylo mi pak blbě, a to jsem myslela, že propukla žaludeční neuróza... Pak měl po Velikonocích střevní chřipku - 3 dny horečky a blil celý týden a dobrých 10 dní slabé nožky... a přestože v noci "držel službu" František, dalo mi to zabrat... Snad si ani tento fofr zatím nepředstavuju Nechám se překvapit tichým a klidným miminkem protože jsem rozhodla, že jak celou dobu slyší to mé řvaní na KVítka (se kterým mávají takové prepubertální stavy) a od ledna hádání s Františkem na téma auto (a fakt to jsou "výživné" hádky)... mno, jakmile to ale přestoupí určitou intenzitu, tak se mi buď udělá šoufl od žaludku anebo mi poslední dobou tvrdne břicho... že to bude buď horší než s Víťou anebo lepší varianta - porodím totálního Buddhu |
Aefik | 18295 |
30.5.2012 20:29:03
TAk nas dneska pustili,jsme doma MM ma volno,Misa chodi do skoly a Alex je u moji mamky,takze pohoda,ovsem o vikendu nastane plny provoz,to bude asi jeste veselo
Tobiasek je spis urvanek,zatim ani jedna noc nebyla dobra,tak uvidime,co domazatim dneska doma dvakrat spi vic jak tri hodiny,mezitim breci,kadi,pije,krouti se a tak Peto,umis si to predstavit po tech letech? Je to narocny,ale krasny |
30.5.2012 14:17:10
a mně bylo divné, že se Evča na naší diskusi odmlčela... v neděli večer mě napadlo nakouknout k čerstvým květnovkám Tak jsem pak šla Evče hned psát SMS!
A propos Tobiášku, ať se Ti na našem světě líbí A Evi, dej se brzy dokupy Blahopřejeme z Hané!!! |
30.5.2012 14:15:17
S dovolením vám sem přepíšu smsku od Evči, převzatou z květnovek 2012
Drazí pratele a kamaradi, v 10,21 se nam narodil treti syn Tobias, s mírami 3840g a 51cm. Je zdravý a krásný. Štěstní rodičové. |
24.5.2012 19:04:29
jooo, klidně si plánuj!
aspoň mně žádné plány od podzimku nevycházejí... (tak se tiše modlím, aby mimís vykouknul až po 13. 7., nejlépe v termínu - nové auto by mělo být totiž toho 13. 7. hotové, včetně přestavby na LPG ) A propos, co to jako za papír na matriku? Co to máte v Praze za vymoženosti? |
Aefik | 18295 |
20.5.2012 23:24:35
Jo a Peto,snad to pujde zobrazit
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep.asp?id=200212&pg=505 http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep.asp?id=200212&pg=518 zacatky nasi diskuze |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.