Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Rendísek | 38046 |
4.11.2008 19:17:23
MOC SE OMLOUVÁM, ALE VŮBEC JSEM NETUŠILA, ŽE V SRPNU PROBĚHLY DVOJE VÝZNAMNÉ NAROZENINKY.
HOLČIČKY, S TEREZKOU VÁM PŘEJEME DODATEČNĚ VŠECIČKO NEJLEPŠÍ K PRVNÍM NAROZENINKÁM. doufám,že se mi to už nikdy nestane,přát takhle se zpožděním,fuj, A také samozdřejmě dodatečně přeji všem, co slavili v uplynulých měsících svátky.Všecko nej a hodně zdravíčka.Ono se to stalo tím, že jsem tu dlouho nebyla, tak to musím dohnat. |
Lenka&Honzík(7.12.03) | 37731 |
4.11.2008 16:42:08
Ahoj holky,
jen se jdu ohlásit, že taky ještě žijeme Jen absolutně nestíháme . Jsem ráda, že vás všechny dočítám a prohlédnu si ty krásné fotky. Pěkně vám dětičky rostou!!! Taky jsem Honzíka zavalila kroužky, chodí na fotbal, do Sokola a do turistického oddílu, takže mi přijde, že dělám jen taxikářku a věčnou čekatelku, až kroužek skončí Momentálně řeším Honzovo neskutečné zlobení a neposlouchání, už si stěžovaly i paní učitelky ve školce, že "přitvrdil", no doufám jen, že to je nějaký vývoj a brzy ho to přejde. Je ke mně až hnusný, štěká na mě povely, nafukuje se a uráží. Mám prý být důsledná, tak se snažím, ale to abych měla nervy jak špagáty Jinak jak jste mluvili o tom malování, asi před 1/4 rokem to Honzíka hodně chytlo, přišlo mi to ze dne na den, teď maluje fakt hezky, ovšem příšernosti jako roboti, draci apod. Ale někdy mi maluje zahrádky, louky, lesy, domečky, je to moc krásné Taky už umí psát, zatím tedy jen velkými tiskacími, ale stejně koukám jak blázen. Dost dlouho psal jako Arab, vše zrcadlově a zprava doleva, teď konečně už má vše správně, jen občas točí S, Z, 2 apod. A začíná číst, ale já to nechci hrotit, jenže má o to velký zájem. Stejně jako čísla, to je maniak, věčně v sudoku, nebo z hlavy kombinuje ani nevím co, sčítá a odčítá do 10. No a řeč zatím prý řešit nemám, i když já bych ráda, R říká nějak od prázdnin, Ř neumí, ale má problémy i s L. Angličtinu zkusíme asi v rámci školky taky příští rok. Až budu mít čas, tak taky vložím pár foteček, teď jdu zase makat Mějte se krásně, pa pa Lenka & Honzík. |
Klár@ | 18353 |
4.11.2008 7:24:28
Péti, kluci jsou frajeřiA pořád děsně podobní- naše holky jsou každá jiná.
|
Klár@ | 18353 |
4.11.2008 7:23:39
Rendi, je to frajerka růžová
Add anglina-já myslím, že je to celkem jedno,viděla jsem holčičku jedný učitelky metodou Helen Doron, uměla slovíčka, počítat,barvy...ale jinak nic extra a pak jsem viděla klučíka jiný kámošky, co byli pár měsíců na Floridě a ten zvládal jednoduchý věty a třeba v dětským koutku v Anglii byl naprosto v pohodě.Jsem toho názoru, že se tím nic nezkazí, ale pokud si znalosti nebudou mít možnost ověřit někde v anglicky mluvícím prostředí,je to na houby a zapomenou.An v Norsku používala pozdravy, děkuji,jak se máš a pár zákl. frází a umí je do teďJá bych to nijak nehrotila, ve školce mají anglinu, tak na ní chodí- asi by jí bylo líto, kdyby většina dětí šla a ona si s pár jinýma šla hrát vedle,ale nijak to nepřeceňuju |
Rendísek | 38046 |
3.11.2008 18:43:22
Karlštejn-wax museum
Holky, my jsme co se týče angličtiny děsný.Já chci,aby Terka chodila na anglinu a pokračovala v ní třeba celej život Takže chodí do jazykovky na kurz jednou týdně na 45mniut.Platíme za pololetí 1200,-.Minulý celý školní rok chodila ke mně do práce do anglický školky na odpoledne.V tomto roce jen vyjímečně,ale i doma se jí snažíme něco do tý hlavy nelejt.Takže, pokud to není rychlej rychlokurz jako u Péti ve školce,ale aspoň jednou týdně vyučovací hodina,tak bych tam dítko šoupla.Nezapomeňte,že jazyk se dětí učí už v první(nebo druhé???) třídě.Tak se mu to bude hodit i když to budou jen základy. |
Petra & kluci | 30303 |
3.11.2008 8:56:00
a nějaký fotky
|
Petra & kluci | 30303 |
3.11.2008 8:54:56
Marti, právě z toho já jsem měla strach, že by to u nás s tou angličtinou bylo taky tak - prostě jednou týdně a neuměl by nic a byly by to vyhozený peníze - navíc kdyby to mělo trvat fakt jen těch 5 týdnů a nepokračovat, tak je to úplně na nic
|
Petra & kluci | 30303 |
3.11.2008 8:42:11
Kláro, právě že byl rád, protože si ji sám vyráběl - já jsem mu jen vytiskla ty dýně, on si je vymaloval, společně jsme je vystřihli, pak já jsem mu je nalepila a on si na to nafoukal ty fixy
ale větší radost jsem snad měla já Lukyn je hrozně ukecanej, okomentuje kde co - ale ve větách zatím moc nemluví (Ondra už asi mluvil víc) - L. zatím jen že něco je nebo není, ale jinak pojmenovat už toho umí fakt hodně a už se spolu domluvíme ale znám plno dětí, který nemluvily dlouho - u nás oba začali brzo a melou od rána do večera až z toho jde hlava kolem - to si pak říkám, že jsou lepší dětičky, co začnou mluvit později |
Klár@ | 18353 |
2.11.2008 23:30:26
Teda, Terezka je kóča dlouhovlasá
An má vkus dost svérázný a růžová stále vede- bundu si v Norsku s našima vybírala sama Marti, to mluvení je individuální a vůbec bych to neřešila, až bude, tak bude-kamarádky klučík nemluvil snad do 3let, pak něco málo a teď pusu nezavřeTo je fajn, že je Neli v pohodě Ondra strašulák je kouzelnej a musel mít o to větší radost z výhry, když se na výrobě masky podílel sám, co? |
Petra & kluci | 30303 |
2.11.2008 22:31:05
ještě se musím pochlubit, jakou jsem měla včera dobrou brigádu
TM opravoval kámošovi auto a on po něm chtěl, at mu ho vevnitř vyčistí (jezdí s tím autem na svatbu, takže binec, co nadělají naše děcka v autě je proti tomu úplný nic ) - no a TM mu říkal, že na to nemá čas, protože tu měl ještě další 2 auta na opravu a on mu sliboval, že mu dobře zaplatí. Tak mi TM říkal, jestli si nechci vydělat - tak jsem to auto vyčistila - zabralo mi to necelou hodinku - no a dnes mi TM od něj dovezl 500,-- - tak tomu říkám dobrá hodinová sazba mu budu muset říct, jestli to auto nechce čistit častěji a pak jsem se ještě svezla autíčkem, který se mi líbí (ale jako rodinný vůz je naprosto nevhodný) VW New Beatle - toho taky TM opravoval - jsem se divila, že mi ho svěřil po té, co už bylo opravený jinak jak bude chvilka, tak ještě vložím nějaký aktuální fotky i s Lukynem |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.