| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 7502  [Dalších 7382 >>]
Rendísek 38046
4.11.2008 19:17:23
MOC SE OMLOUVÁM, ALE VŮBEC JSEM NETUŠILA, ŽE V SRPNU PROBĚHLY DVOJE VÝZNAMNÉ NAROZENINKY.
HOLČIČKY, S TEREZKOU VÁM PŘEJEME DODATEČNĚ VŠECIČKO NEJLEPŠÍ K PRVNÍM NAROZENINKÁM.
doufám,že se mi to už nikdy nestane,přát takhle se zpožděním,fuj, :-D

A také samozdřejmě dodatečně přeji všem, co slavili v uplynulých měsících svátky.Všecko nej a hodně zdravíčka.Ono se to stalo tím, že jsem tu dlouho nebyla, tak to musím dohnat.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lenka&Honzík(7.12.03) 37731
4.11.2008 16:42:08
Ahoj holky,

jen se jdu ohlásit, že taky ještě žijeme:-) Jen absolutně nestíháme~Rv . Jsem ráda, že vás všechny dočítám a prohlédnu si ty krásné fotky. Pěkně vám dětičky rostou!!!

Taky jsem Honzíka zavalila kroužky, chodí na fotbal, do Sokola a do turistického oddílu, takže mi přijde, že dělám jen taxikářku a věčnou čekatelku, až kroužek skončí ;((

Momentálně řeším Honzovo neskutečné zlobení a neposlouchání, už si stěžovaly i paní učitelky ve školce, že "přitvrdil", no doufám jen, že to je nějaký vývoj a brzy ho to přejde. Je ke mně až hnusný, štěká na mě povely, nafukuje se a uráží. Mám prý být důsledná, tak se snažím, ale to abych měla nervy jak špagáty :(

Jinak jak jste mluvili o tom malování, asi před 1/4 rokem to Honzíka hodně chytlo, přišlo mi to ze dne na den, teď maluje fakt hezky, ovšem příšernosti jako roboti, draci apod. :-)Ale někdy mi maluje zahrádky, louky, lesy, domečky, je to moc krásné ~s~

Taky už umí psát, zatím tedy jen velkými tiskacími, ale stejně koukám jak blázen. Dost dlouho psal jako Arab, vše zrcadlově a zprava doleva, teď konečně už má vše správně, jen občas točí S, Z, 2 apod. A začíná číst, ale já to nechci hrotit, jenže má o to velký zájem. Stejně jako čísla, to je maniak, věčně v sudoku, nebo z hlavy kombinuje ani nevím co, sčítá a odčítá do 10.

No a řeč zatím prý řešit nemám, i když já bych ráda, R říká nějak od prázdnin, Ř neumí, ale má problémy i s L. Angličtinu zkusíme asi v rámci školky taky příští rok.

Až budu mít čas, tak taky vložím pár foteček, teď jdu zase makat ~Rv~Rv~Rv

Mějte se krásně, pa pa Lenka & Honzík.
Klár@ 18353
4.11.2008 7:24:28
Péti, kluci jsou frajeři~R^~s~A pořád děsně podobní- naše holky jsou každá jiná.
Klár@ 18353
4.11.2008 7:23:39
Rendi, je to frajerka růžová~R^
Add anglina-já myslím, že je to celkem jedno,viděla jsem holčičku jedný učitelky metodou Helen Doron, uměla slovíčka, počítat,barvy...ale jinak nic extra a pak jsem viděla klučíka jiný kámošky, co byli pár měsíců na Floridě a ten zvládal jednoduchý věty a třeba v dětským koutku v Anglii byl naprosto v pohodě.Jsem toho názoru, že se tím nic nezkazí, ale pokud si znalosti nebudou mít možnost ověřit někde v anglicky mluvícím prostředí,je to na houby a zapomenou.An v Norsku používala pozdravy, děkuji,jak se máš a pár zákl. frází a umí je do teď:-)Já bych to nijak nehrotila, ve školce mají anglinu, tak na ní chodí- asi by jí bylo líto, kdyby většina dětí šla a ona si s pár jinýma šla hrát vedle,ale nijak to nepřeceňuju;)
Rendísek 38046
3.11.2008 18:43:22
Karlštejn-wax museum

Holky, my jsme co se týče angličtiny děsný.Já chci,aby Terka chodila na anglinu a pokračovala v ní třeba celej život :-)
Takže chodí do jazykovky na kurz jednou týdně na 45mniut.Platíme za pololetí 1200,-.Minulý celý školní rok chodila ke mně do práce do anglický školky na odpoledne.V tomto roce jen vyjímečně,ale i doma se jí snažíme něco do tý hlavy nelejt.Takže, pokud to není rychlej rychlokurz jako u Péti ve školce,ale aspoň jednou týdně vyučovací hodina,tak bych tam dítko šoupla.Nezapomeňte,že jazyk se dětí učí už v první(nebo druhé???) třídě.Tak se mu to bude hodit i když to budou jen základy.
Petra & kluci 30303
3.11.2008 8:56:00
a nějaký fotky

Petra & kluci 30303
3.11.2008 8:54:56
Marti, právě z toho já jsem měla strach, že by to u nás s tou angličtinou bylo taky tak - prostě jednou týdně a neuměl by nic a byly by to vyhozený peníze - navíc kdyby to mělo trvat fakt jen těch 5 týdnů a nepokračovat, tak je to úplně na nic
Petra & kluci 30303
3.11.2008 8:42:11
Kláro, právě že byl rád, protože si ji sám vyráběl - já jsem mu jen vytiskla ty dýně, on si je vymaloval, společně jsme je vystřihli, pak já jsem mu je nalepila a on si na to nafoukal ty fixy

ale větší radost jsem snad měla já :-D :-D

Lukyn je hrozně ukecanej, okomentuje kde co - ale ve větách zatím moc nemluví (Ondra už asi mluvil víc) - L. zatím jen že něco je nebo není, ale jinak pojmenovat už toho umí fakt hodně a už se spolu domluvíme
ale znám plno dětí, který nemluvily dlouho - u nás oba začali brzo a melou od rána do večera až z toho jde hlava kolem - to si pak říkám, že jsou lepší dětičky, co začnou mluvit později :-)
Klár@ 18353
2.11.2008 23:30:26
Teda, Terezka je kóča dlouhovlasá~R^
An má vkus dost svérázný ~k~~k~ a růžová stále vede- bundu si v Norsku s našima vybírala sama:-)
Marti, to mluvení je individuální a vůbec bych to neřešila, až bude, tak bude-kamarádky klučík nemluvil snad do 3let, pak něco málo a teď pusu nezavře:-)To je fajn, že je Neli v pohodě~R^
Ondra strašulák je kouzelnej a musel mít o to větší radost z výhry, když se na výrobě masky podílel sám, co?
Petra & kluci 30303
2.11.2008 22:31:05
ještě se musím pochlubit, jakou jsem měla včera dobrou brigádu
TM opravoval kámošovi auto a on po něm chtěl, at mu ho vevnitř vyčistí (jezdí s tím autem na svatbu, takže binec, co nadělají naše děcka v autě je proti tomu úplný nic ) - no a TM mu říkal, že na to nemá čas, protože tu měl ještě další 2 auta na opravu a on mu sliboval, že mu dobře zaplatí. Tak mi TM říkal, jestli si nechci vydělat - tak jsem to auto vyčistila - zabralo mi to necelou hodinku - no a dnes mi TM od něj dovezl 500,-- - tak tomu říkám dobrá hodinová sazba
mu budu muset říct, jestli to auto nechce čistit častěji

a pak jsem se ještě svezla autíčkem, který se mi líbí (ale jako rodinný vůz je naprosto nevhodný) VW New Beatle - toho taky TM opravoval - jsem se divila, že mi ho svěřil po té, co už bylo opravený

jinak jak bude chvilka, tak ještě vložím nějaký aktuální fotky i s Lukynem :-)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 7502  [Dalších 7382 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.