| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 7502  [Dalších 7372 >>]
Petra & kluci 30303
2.11.2008 22:11:35
foto z přípravy masky

a tady je hotová maska

tady je už foto z akce, ale byla tam tma, tak se moc fotit nedalo

a výhra - takovej minidortík s pavoukem

Petra & kluci 30303
2.11.2008 22:04:44
ahoj holky,

nějak nestíhám
super fotečky - všechny slečny jsou kočky
(já chci taky oblíkat do růžové - ale to by mi asi neprošlo :-D) - u nás se teda "hovínková" nepoužívá :-D

Terka je dlouhovláska - a Ondra pro změnu dneska dostal zase novej sestřih strojkem - to je u nás ideál

s dárkama pro Lukyna mám taky problém - protože doma máme plno krámů a už nevím, co mu kupovat
Marti - ty máš aspon výhodu, že můžeš Nelince nakoupit nějaký holčičí věci (panenky a příslušenství) - to určitě po Romčovi doma nemáte :-)

co chtěji na 5leté prohlídce to netuším
jinak se dívám, že Marti taky pořád lítáte někde po dr. - my taky bud s jedním nebo s druhým

ten náš karneval měl název "Strašidlování" - takže děcka měli jít za strašidýlka - takže Ondra byl za hellowenské strašidýlko - za chvilku vložím fotečky
;)
Rendísek 38046
2.11.2008 20:09:48
Jo a Marti, poznáváš toho oslíka? Toho dostala od Románka,ale nevím,který z nich to je :-D:-D jsou úplně stejní,ale nezapomněly jsme.
mějte se fajn
Rendísek 38046
2.11.2008 20:08:14
Já vím,že se asi budete divit,že jste čekaly dlouhovlásku,ale tohle je pro nás velký úspěch,fakt jí totiž nerostou,tak jásám nad každým milimetrem :-)

Rendísek 38046
2.11.2008 20:01:05
Terezka už právě to R a Ř umí, už ho jen trénujem,aby bylo dokonalé.Sykavky také zlepšila,měla problém s tím,že je špatně odposlechla,tak jí musela logopedka přeučit na správné.V pátek jdem po 4 měsících na další sezení,tak to bude doktorka čučet,co jsem se všechno naučily ~R^

Kláro, holčičky máš moc hezké :-) a když vidím,jak je máš oblečené v růžové barvě,tak u nás už také musela růžová vkročit do šatníku.Jakmile to nemá růžovou nebo fialovou barvu,tak to nechce a říká"tohle teda rozhodně nosit nebudu,je to hovínkový" :-D:-D
Taky to děcka používaj? Tereza je na to expert.
A nechávám Terce narůst dlouhé vlásky(sice to jde staršně pomalu),tak vám vložím nové foto.

Všem přeji hezký týden, nevím, zda se sem dostanu.Už mě nebaví chodit do práce,tak by to chtělo to miminko,ale hold musím ještě dva roky počkat.uf ~j~;):-D
Martina+dva miláčkové 10779
2.11.2008 12:59:51
Ale ještě vám musím napsat, že jsme byli s Neliu na kontrole na rehabilitaci a všechno je v POŘÁDKU ~R^~R^~R^

Teď nás čeká s Romčou 4.11. to kreslení, pak 13.11. kontrola na neurologii - kvůli tomu, jak jsme cvičili Vojtu, když byl malý (doufám, že naposledy), 20.11. kontrola na endokrinologii a pak už jen 5ti letá ~j~ a pak už budou vánoce ~j~
Nevíte některá, co po nich budou na 5ti leté prohlídce chtít?

A ještě vás pobavím. Byla jsem s Romanem na krvi. Bere jí tam naše známá. Když nás viděla, tak se ptala kdo? Říkám :"ta nejhorší možná varianta" a ona na to" Nela a ze žíly?". Tak jsem jí opravdila, že Roman ze žíly - prý to nemůže být tak hrozné :-D No, po odebrání krve řekla, ať jí příště radši zavolám, že si vezme dovolenou :-D:-D:-D
Martina+dva miláčkové 10779
2.11.2008 12:55:04
Renčo, neboj se, ona se to naučí. Nemůže prostě umět všechno dokonale ~j~ Víš, co jste se tě nebo vlastně vás všech (teda Peti asi ne ;) ) - chodí vaše děti na angličtinu, Romču jsem přihlásila do školky, mají to jednou za týdena doteď v podstatě nic neumí. Přijdou mi to vyhozené peníze a přemýšlím, jestli jsem udělala dobře....

Kláro, holky jsou krásné. Koukám, že Berenička už začíná mluvit....Nelince to zatím moc nejde. Myslím, že na ní mluvíme hodně a přesto nemluví. Máma a tta jen v opravdu nejnutnějším případě...občas z ní něco vypadne, tak pak jásáme, ale ve většine případů to nezopakuje. Myslíš, že bych měly už zbystřit?
Taky jsem se Tě chtěla zeptatm, co kupujete Berušce k vánocům....my máme doma věcí a tak mě nijak nic mco nenapadá :-)
Jinak k tomu kreslení - on právě nemá opožděnou jemno motoriku - jemná motorika je totiž i mluvení a u něj je to prý záležitost právě jen té grafomotoriky. Vzhledem k tomu, že já tužku taky držet neumím a v 1. třídě jsem s tím měla opravdu problémy, rozhodla jsem se to řešit. Zkusíme to a uvidíme. Potěšilo by mě, kdybych na nástěnce ve školce už zdálky 1 km nerozpoznávala na první pohled Romčovi obrázky
:-D ;) Myslím, že i jemu by to pomohlo, protože občas říká, že se mu děti smějou...

Peťo, kde máme fotky z karnevalu?
Klár@ 18353
2.11.2008 8:03:05
Klár@ 18353
1.11.2008 21:14:34
Ahoooj, koukám, že se to tady celkem rozjelo- super~R^~R^
An začla mluvit hrozně brzy, slovní zásobu má super, akorát jazýček trochu míň ohebný, tak jí R zatím nejde- chodíme na logopedii a ještě jí trochu zůstaly sykavky, ale C i S říct umí,jen si to občas neuvědomuje- Dr říkala, že to chvíli trvá, je docela škoda, že nás pediatr neposlal dřív, než si to zafixovala:( Maluje celkem dost a ráda, ale tak nějak běžně, taky by možná potřebovala tu ručku uvolnit- hele, Marti, nedělej si s tím hlavu, někdo má prostě tu jemnou motoriku horší, no;):-)
B.se docela dorozumívá, říká Mama,tatí,bába,aňa, ňam, mimi,dej...ale taky tak nějak normálně, nic mimořádnýho.
Rendi se žloutenkou bdu držet palce
Rendísek 38046
1.11.2008 17:57:06
Aha,vám začaly dítka mluvit brzo.Proto už umí R a Ř.Tak to Terezka začala mluvit pozdě,tak to hold dohání až teď.Ale hlavně,že to bude umět,než půjde do školy.

To potěší,když vyhrajete první cenu za kostým,co? Kor,když ho vyrábíte doma,gratuluji.A za co šel? kostra,mumie......???? :-)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 7502  [Dalších 7372 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.