| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 37777  [Dalších 37677 >>]
Kacii&Matýnci 8339
10.3.2017 22:44:35
Teda holky, co to vyvadite? Hlavne, at uz je dobre! Dusi, na tebe myslim obzvlast, doufam, ze budes skakat co nejdriv! ~;((
U nas nastesti jen banality, az na Dorku a ta by teda skakala hnedka a nemuze. Jeste ma nejmin na mesic utrum uplne.

Analeh a zlobidla D+L 18104
10.3.2017 20:20:52
Holky to jsou teda zprávy, držte se a at jaro přinese i sílu a nadechnutí a je zase dobře.

Luki jde v pondělí po měsíci do školy doufám že už bude fit, napřed chřipka pak zánět středního uchá a pak zánět průdušek, děs.
Maruška + holčánci 01/04 38037
10.3.2017 18:03:35
Duši, hlavně ať je brzy lépe a lépe. Tebe ti doktoři taky jen tak ze spárů nepustí.

Já mám taky březen ve znamení nemocnice, dvakrát týdně běhám na infuze, prokládám to ostatními doktory, nikdo nechápe, proč se ta střeva tomu železu brání. Mám to naplánované na pět týdnů. V úterý byla asi infuze studená, protože jsem měla pocit, že mi žilami proudí tekutý led a od té doby marodím.
Nejlepší je, že mi spousta lidí říká, jak skvěle vypadám, a to třeba i se včerejší horečkou, tak mně to vždy pobaví a potěší.

Dušinka 21298
10.3.2017 13:35:53
Titty, díky, dneska mě odpojili od hadiček, tak začínám zbrusu novou etapu života~3~
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
10.3.2017 13:12:59
Dušinko, přeju ti, ať skáčeš co nejdřív... ~;((
Dušinka 21298
9.3.2017 20:02:48
Kacii, Bertík má 150cm a 37kg, takže mrňous, nejí skoro nic, je to hrůza, nevím, co s ním. Když vidím vnuka, kolik toho spořádá, tak jen zírám~w~

Já jsem po velké onko operaci, už mě odpojili, tak čekám, kdy budu zase skákat přes kaluže (prej nejdřív za půl roku ~a~), takže tak, no

Svatbu jsme zdárně zvládli (70lidí), z toho 40 lidí u nás, bylo to náročné období. Prostě letos se to od začátku roku všechno sere. Nejdřív chřipka jako prase v lednu, v únoru svatba a v březnu špitál.Tak čekám na příznivý vítr do plachet. Zítra mi držte pěsti, bude to masakr.
-Titty- 21471
6.3.2017 21:39:51
Kacii, ja M vyslovene nadavam, kdyz zaluje. Proste to nesnasim. Ale chapu, ze kdyz by byl nekdo slabej sikanovanej, ze se to asi jinak neda resit, ze si sam nepomuze...ale ja nabadam, at resi sam :)
Kacii&Matýnci 8339
1.3.2017 22:10:51
Maru a ted si vem, ze je to kluk. Kdyz bude jen brecet a hlasit to, bude odepsany mezi detma. Kdyz s dotycnym prasti, bude mit maler. Ve skole jsme byli skoro dve hodiny a z nekterych rodicu je mi fakt nanic. Ukazalo se, ze cast z nich ma hodne spatnou dlouhodobou pamet (nikdy se ve tride nikdo nepral, holky se nemlatily a ucitelum se za zady nenadavalo ~t~ ). Na zacatku jsem mela pocit, ze uz tam snad dite neposlu, a ze ho budu ucit doma ~8~ To mne nastesti uz preslo ~t~
Maruška + holčánci 01/04 38037
1.3.2017 16:04:56
No přesně jak píšeš se chovala celý loňský rok Kája, jen to stále hlásila, plakala a nic se nedělo. A až s tou holkou před vánoci dvakrát praštila o zem, tak sice dostala poznámku, ale od té doby má od té holky klid.
Akorát to vypadá, že bude muset rozbít hubu ještě pár klukům, aby jí dali pokoj.

My light věci nekupujeme, příčí se mi to, ony jsou chuťově divné.
Kacii&Matýnci 8339
1.3.2017 15:34:55
Ahoj!
Mates se vcera vazil. Po veceri, obleceny ma 44 kilo ~a~ 165cm. Si rikam, ze uz je to trochu moc malo, ale neni sila, ktera by ho prinutila vic jist. Ne teda, ze bych ho nutila.

Maru, bere na tu migrenu neco? Jinak, co se tyce toho cholesterolu, pohledej, ted jsou novy vyzkumy a podle vseho vyssi cholesterol nevadi, vadi to, kdyz je zaroven vyssi cukr. To je to, co dela ten bordel v cevach, cukr je narusi a cholesterol se pak usazuje. Pokud cevy naruseny nejsou, proste jen tak koluje v krvi a nic nedela. Bohuzel i ja mam dr., ktery jede podle starych postupu. Hlavne nekupuj zadny light veci, ty jsou spis horsi nez lepsi, maji vyssi obsah sacharidu. Jinak tuky mit musi, aby nemela deficit nekterych vitaminu.

A my jdem za chvili na rodicak k Benovi. Maji ve tride sikanu a tridni o nicem nevedela ~4~

A otazka do placu, co myslite, je dobry dite vest k tomu, ze se nesmi samo fyzicky branit a ze musi hned hlasit uciteli, kdyz mu nekdo ublizuje? Protoze tak to mame delat, tak ma Ben narizeno jednat a mne se to nejak prici. Dobre si pamatuju, jak jsme meli radi zalovnicky, to za prvy a za druhy- je fakt dobre, kdyz se dite nenauci branit a bude se spolehat na nekoho tretiho? Proste se to ve mne mele, ted je trend vsechno hlasit, chovat se nenasilne atakdale...jenze pak prijde nekdo, kdo se tim ridit nebude.... No, asi hocha prihlasime na nejaky to aikido, jinak to nevidim. ~d~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 37777  [Dalších 37677 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.