| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 37777  [Dalších 37667 >>]
Maruška + holčánci 01/04 38037
25.2.2017 14:28:59
I u nás se hodně maluje, holky si stahují obrázky těch divných okatých japonských holčiček a ty malují a pak ta divná japonská zvířátka, ty taky malují rády, jak na počítači tak i rukama.
A pak je děsně baví sledovat Minecraft, ale jako ta anglická videa, výhodou je, že se přitom učí anglicky, jim to snad dává víc než škola. Minecraft hrají hlavně u babičky s Natálkou, tu to stále baví.

Už máme první výsledky, Mája má diagnostikovány migrény, ale jinak v pohodě, Káje zase vyšly vyšší hodnoty tuku v krvi, vypadá to na genetickou zátěž. Máme omezit tuky, až na to, že lahev oleje máme na půl roku, protože nesmažíme a malé máslo kupuju tak jednou za čtvrt roku, používáme spíš gervais nebo lučinu. Tak nevím, co ještě omezit.
Kacii&Matýnci 8339
21.2.2017 12:58:32
Ahoj!

Maru, tak to se taky nenudite. U nas je to podobny. Dneska mam konecne trochu klid, ale zas litam kolem maroda. Drzim palec, at jsou vysledky priznivejsi!

Alo, ze se taky ukazes! ~:-D Gratuluju k Apince, je to holt holka sikovna, my mame s Benem trochu vic veselo ~t~ Uceni ok, ale to chovani. Porad je v klidu, a pak ho nekdo vyprovokuje tak, ze uz to neustoji a je maler. Navic maji ve tride sikanu, tak se to bude resit na schuzce, bojim se, ze se s tim Ben sveze. On se sikanovat nenecha a to je asi taky ten problem. Klukum drzime palce! ~R^

Titty, tak to je teda zmena ~t~ Hlavne, kdyz ho to bavi ~R^ A s tim pocitacem je to u nas podobny. M. ted deckam konecne koupil Minecraft, sedely by u toho porad ~o~ Mates dela podle predloh, ten kun je jeho druhy pokus, prvni mi visi na lednicce. On ty kone zas tak v oku nema, ze by to dal od boku ~:-D Simpsony uz kresli tak, ze to nepoznam od originalu. No ale jinak jak pises, puberta jak remen. Ty kecy, kdyz ma neco udelat...

-Titty- 21471
19.2.2017 17:30:05
Ahoj, no na fb jsem se přihlásila jen kvůli těm obrazům od Matyho, páč můj Maty začal teď chodit do nějakého atelieru na výtvarný kurz. Z fotbalisty na malíře ~t~~t~ Moc se mi ten kurz zatím nezdá, pořád jen abstrakce, ale Matouše to baví, ale jinak skoro nemaluje, pořád by jen seděl u pc a pořád se stran toho hádáme. Ostatní věci dělá jen jako nutné zlo a věnuje všemu minimum. Mates moc hezký, zajímalo by mne, zda koně maloval dle předlohy nebo z hlavy?
Jinak Helčo, M když byl teď nemocný, tak už byl doma sám. Bylo by mi už blbé brát OČR, to jen kdyby měl vysoké horečky.
Holky, kdy rozsekneme tu dovolenou? Já třeba teď chtěla kupovat nějaký lístky na koncert, ale bylo to poslední týden o prázdninách, tak jsem nekoupila...Já to potvrzuju, ale čekám na další reakce, ve 2 ve 3 tam asi nepojedem..? Neměly bychom taky zaplatit nějakou zálohu? v únoru jsme dycky platily..
Jinak na M dolehla definitivně puberta, hormony s ním fakt mlátí, furt se dohadujeme ~o~
Alanis 10352
17.2.2017 11:37:26
Ahoj holky!

Zdravím po sto letech. Koukám, že se nenudíte. Já taky ne. Práce pořád málo, korektury doma. (Potřebovala bych něco na dopoledne, tak těch 5-6 hodin, ale to asi neexistuje, jak tak zjišťuju...Milčo, kde jsi našla???) Ale zatím mi to nevadí, pořád se motám kolem těch našich bytů a rekonstrukcí, přikoupili jsme vedlejší byt a propojili s naším. A navíc pořád něco kolem dětí - nemoci, preventivky, kroužky, škola.

Kluci budou dělat přijímačky, K. povinně, M. nepovinně, ale chce. Vybrali si chlapci to nejtěžší, co mohli, tak jsem na to zvědavá. Na ty Matýsovy gymply je převis 1:6-7, na K. gymply asi 1:3 :-D Tak nás čekají nervózní chvilky.

Api je prvňáček, je teda za odměnu, má sebekázeň, s ničím nemá problém, všechno jí jde, tak nějak jsem si to představovala~:-D Pořád baletí, hraje na piano, teď nově bude plavat, ale všechno ji baví.

Pokusím se zjistit, jak to je s letní baletní školou, pokud by to nebyloten poslední týden, tak bych se k vám ráda přidala.

A Milčo, fakt zvažuju, že bych se vám nakýblobala i do těch Drhlen, vypadá to parádně!
Maruška + holčánci 01/04 38037
17.2.2017 10:11:56
Teda Kacii, koukám, že se vůbec nenudíš.
Proč jde hafinka na operaci?

My se tedy taky nenudíme, ale po úplně jiné stránce.
Tohle pondělí jsem opakovala krevní testy, protože před týdnem nemocnice z mé krve udělala úplně jiné testy, no každopádně se potvrdilo, že moje střeva nevstřebávají železo, takže mně čekají kapačky. Jen doufám, že se hematoložce podaří to domluvit ambulantně, jinak týden v nemocnici. K tomu mně opět čeká gastro, aby zjistili, proč ty střeva nefungují. Ale přitom všude slyším, jak na anemika vypadám dobře :D

Včera jsem byla s holčičkama na třináctileté prohlídce. Odcházely jsme se štosem papíru a vypadá to takhle:
22.2 ráno - Kája krev na funkci štítné žlázy
23.2. ráno - Mája EEG na dětské neurologii kvůli migrénám
2.3. dopoledne - Kája psychologické testy v Praze na to její ADHD
6.3. - zubní Znojmo a Mája oční pozadí kvůli migrénám
8.3. dopoledne - já gastroporadna kvůli střevům
A to ještě nemám domluvenou kontrolu Káji v Praze na Vinohradech na plastice, protože jí praskají ty jizvy na prstíčku, jak tam mám přišitou kůži z bříška.

Takže jsem naznala, že vlastně ani nemůžu být klasicky zaměstnaná, protože jak bych to stíhala.
Kacii&Matýnci 8339
16.2.2017 21:46:28
A jinak ma Tyna po zapisu na stredni. Picnu se z toho. A zitra jdem k reditelce na koberecek kvuli Benovi. Z toho uz jsem se picla. Operace Dorky je odlozena na pondeli, tak to prazdno muselo neco vyplnit. ~8~
Kacii&Matýnci 8339
16.2.2017 21:45:08
~t~ On ty chyby dela bezne, kdyz pise. Kdyz mluvi, tak prej mluvi normalne ~t~ Myslim, ze "jmenuj jejich jmena" se u nas uchyti ~t~
Bb+04,05,08,12 10499
16.2.2017 21:25:46
tý jo já na to zírám jak z jara.. to nemůže být Čech, ten učitel ~8~ .. chvilkama mi to připadalo jak překladač na fb ~t~
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
15.2.2017 16:41:37
Tak to je smutný... Některý ty hrubky jsou tam moc pěkný...
Kacii&Matýnci 8339
15.2.2017 13:24:03
~:-D Tak hledej dal ~t~ Jo, je to Cech. Nechapu, jak odmaturoval ~t~ Mates to dostane cvicne opravit. Chudaci decka, jestli jim neco z tech perel uvizne v hlave, tak si to v cestine odskacou ~8~
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 37777  [Dalších 37667 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.