| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 37777  [Dalších 37657 >>]
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
15.2.2017 12:14:38
No tak asi 8 ... a opravdu různorodé :-) Co to je za učitele? Čech?
Kacii&Matýnci 8339
15.2.2017 10:43:48
Jak nenasla> Normalne tady, musis se prihlasit :-) http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=2559
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
15.2.2017 5:51:10
Já to nenašla ~:(
Kacii&Matýnci 8339
14.2.2017 17:35:29
Holky, o tohle se s vama proste musim podelit! Schvalne, kolik jich najdete? A mam to panu uciteli taky opravit, co myslite? ~t~ Najdete to na lednaccich v galerce.
Kacii&Matýnci 8339
12.2.2017 18:11:52
Helco, to je ten tajemny FB, clovek do toho musi proniknout ~:-D Jeste se mi to nepovedlo ~t~

U nas prazdniny prave konci, vcera jsme to zavrsili lyzovanim, takze si dneska lizu rany. Trochu jsem se kvuli Tyne zrakvila na vleku a v nasem veku uz ty pady nejsou jako zamlada ~a~ Ted mne trochu jima hruza z toho, ze musim vydrzet az do dubna, do dalsich prazdnin, nevim, jak to preziju, ta skola je nejaka narocna ~t~ Pristi tyden ma ve stredu Dorka operaci, ve ctvrtek Tyna zapis na gympl, takze zadny velky lazo to nebude.
Analeh a zlobidla D+L 18104
12.2.2017 17:21:49
Jsem si říkala že je mi divné že mě Titty žádá o prátelství a pak že mi potvrdila přátelství :))) ale asi tam moc nejsi Titty že ?:))
Máme jarnáky Denča ta je pryč jede do prahy Luki u našich já ted po ut volno a pak máme sanitárky a školení bude to takový krátký odlehčený týden :) v uterý jdu na masáž se těším...
Kacii&Matýnci 8339
12.2.2017 14:54:02
No nasla, protoze jsem ji nasla ja, nejspis diky tomu, ze ji nasla Katka, protoze to vyhledavani na FB se nejak dost pospatnilo. A kdyz uz jsem ji nasla, tak jsem vas tam vsechny nabidla k pratelstvi ~t~
Maruška + holčánci 01/04 38037
10.2.2017 14:40:20
tak mně už jsi našla na fb.

Holkám končí prázdniny, v úterý a včera jsme byli na Klínovci, super lyžovačka, až a konci my vynechalo koleno, tak jsme museli o hodinu dřív skončit.
Paragraf si neberu, jako OSVČ by mi stejně nic nedali, takže hlídají rodiče nebo já, když není sezona.

Holky jdou v úterý na svůj první koncert, na Slzu, jsem zvědavá, co na to budou říkat.
Jinak perný týden, v pátek jdu na mecheche do Prahy, v sobotu jedu do Brna na Kabo a v neděli jedu s kamarádkou na kurz malování pastelkami.

Holčičky se taky ptaly na ledňáčky, rádi by je viděly, ale ten termín pro nás prostě není, jsou na táboře a já v obchodě. Tak snad příští rok, ale srpen u nás prostě není možný.

Kacii&Matýnci 8339
5.2.2017 21:56:03
Jo a na FB jsem taky pod svym jmenem, bez diakritiky a s kreslenym coklem :)
Kacii&Matýnci 8339
5.2.2017 21:51:59
Titty, ja to dala na Lednacky do galerky http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=2559

Helco, to je pech teda. Ty alergie jsou desny, Mates ma na nejaky ovoce, treba i jablka (hlavne asi slupky) ~a~ Jinak paragraf bych si nebrala, Matyse uz berem jako temer dospelyho, po meste se coura taky sam :-) Ted bylo docela vtipny, kdyz se rozhodli jit s klukama do kina. Nejdriv teda ze nepujdou, ale pak tam potkali holky ze tridy uz ve fronte, sly na Jackie, vstupny bylo podle znamky z matiky, tak ze teda pujdou taky. Vubec chudaci netusili, o co jde, az za pul hodiny jim doslo, ze je to o Kennedyovych. Na konci se uz prej nudily i holky ~t~ Film na dve hodiny ~t~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 37777  [Dalších 37657 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.