| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 37777  [Dalších 37647 >>]
Analeh a zlobidla D+L 18104
5.2.2017 18:17:22
Titty mě najdeš pod Helena Kučíková :D

jinak taky marodíme prudušky už po třetí od září, byli jsme na alergologii alergie na roztoče a čekají ho ještě další vyšetření,jedno mělo být ted ve středu ale musí být zdravý coiž není takže odložíme :(

holky berete si na své lednáčky palagraf? mám dilema jestli si mám vzít nebo to pořešit k našim, ale tam zase všechny nakazí a je to věčný kolotoč:(
-Titty- 21471
5.2.2017 17:53:49
jo jsem zatím velbloud~c~
-Titty- 21471
5.2.2017 17:51:58
~c~Tak já si ho kvůli těm obrázkům založila ~:-D Tak mi napište vaše jména na fb,nemůžu vás najít. Já jsem pod svým vlastním~R^~s~
Kacii&Matýnci 8339
4.2.2017 21:02:40
Titty, haha, na bezkach ~t~ Taky mi ale chybite. A decka se ptaji, jestli pojedem na lednacky, loni jim to taky chybelo. Udelame prehlidku kostrounu ~t~ Myslim, ze nestacime zirat, za ty dva roky jsou z nich jiny lidi ~e~ A ty nemoce, to si teda uzivate... berete neco na imunitu?

Jo a taky nechapu, jak je mozny byt od stredy na lyzich, ja chci taky!!!!
Dala jsem par obrazku na FB, ale ty ho nemas, co? Tak ja neco hodim na lednacky do galerky.

My mame ted tyden pololetky, zaplatpanbu. Vysvedceni podle ocekavani, Mates dvojka z fyziky a telocviku ~t~ , hlavni predmety nastesti za 1. A nabeh na reditelskou dutku, ma dva zapisy v tridnici , to do prazdnin neda ~t~ Moc se s nima teda nemazli, nemaji ani sanci si opravit znamku, protoze jsou znamkovany malo, mam dojem, ze ja bych snad tu skolu ani nedokoncila ~8~ Ben zatim bez znamek, podle ocekavani je stejny jako byli ti starsi, tj. zadna koncentrace, zadna rychlost, navic zapomina ukoly a pomucky, ale jinak samy plusy ~t~ Tyna si podelala nemcinu, uplne zbytecne, ta jejich sekernice se s tim taky zrovna nemaze, pisemky pripominaji spis ukoly z logiky, nez z gramatiky, takze za 3 a matika za 2. Mates dostal za ukol ji doucovat, dostane 10 euro na hodinu, tak snad to bude mit efekt ~2~
-Titty- 21471
4.2.2017 19:11:06
já bych taky chtěla vidět Matesovy výtvory! Kde je to možno?
-Titty- 21471
4.2.2017 19:09:47
Jejda, já mám teda doma mrňouse! ~:-D Matouš byl tento týden na 13 leté prohlídce, takže míry už vím přesně - 159 cm a 42 kg. Je fakt hubeňour, asi by mohl soutěžit s Milčou ~:-D Když si vezmu, že Lukášek (těžko ho už tak nazývat:-)~t~) má o 30 kg víc, ty jo!
Jinak Matouš opět padl, minulý týden měl jen rýmu, teď má asi zánět průdušek, páč úplně příšerně kašle, rýma, teplota. Ale už jsem nemohla doma vydržet, tak jsme s K vyrazili na běžky do Nového Města, jsou tam známí na dovo, bylo to moc fajn. A jak teď nemám fyzičku, jsem docela mrtvá.
Milčo, jak každý týden od středy na horách? Děcka mají domácí výuku? A takový známky, to jsou teda dobří. M měl 6 dvojek, jen z angličtiny a němčiny za 1 a pak z výchov ~;), ostatní dvojky
Holky, já bych vás viděla teda ráda moc. Co třeba takový dámský víkend na běžkách? ~z~
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
2.2.2017 5:30:09
Jinak Kačka vyrostla za poslední dva roky o 15 cm... Měří 151 cm a váží 41 kg.Teď i hodně jí ~w~~w~~w~
Mates je strašně hubenej, měří cca 135 cm a váží asi 24 kg ~:( Hrozně blbě jí, musím ho vyloženě nutit a kolikrát to jsou strašný boje. Nemocnej ani unavenej naštěstí nebývá, tak se to neřeší... Já taky byla taková ~t~ ~6~
Míša ten už nás oba přerostl, měří 170 cm a váží asi 60 kg.. nohu má 43 ~w~
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
1.2.2017 16:18:05
Teda holky, vy jste se nějak rozepsaly... :-)

U nás nějak nic moc nového... Vysvědčení- Míša tři trojky - zeměpis, chemie a němčina(kdyby to byly dvojky měl by vyznamenání :-) ), Kačka samé jedničky a Mates dvě dvojky- čeština a angličtina. Mates už má sádru z prstíku sundanou, ještě teda má 14 dní počkat s judem, ale chodí cvičit rozcvičky, gymnastiku a posilování. to prý může.
Příští týden má Míša prázdniny, ale Kačka a Mates je jiná Praha, takže ty mají jarňáky až v březnu. Míša jede na lyžák s vodáckým oddílem.
Matesovi se zalíbilo jezdit na běžkách, tak jsme mu půjčili celý set na celou sezonu a když nemáme o víkendu program, tak jezdíme :-)
Maruška + holčánci 01/04 38037
1.2.2017 13:01:08
Milčo, z nástěnky přání se mi splnilo vše v části práce, dokonce ještě lépe, vše ve zdraví, vše v rodině a jen ta část s přáními atd se vyplnila tak na 50%, tedy dohromady 90%ní úspěch.
Nejvíc mně pobavilo to zdraví, celý rok paráda, fakt všechno fungovalo a s lednem, jak nástěnka přestala platit, tak se to sype. Proto jsem se rychle zase dala do nové nástěnky.

A taky bylo zvláštní, jak se vyřešila ta část s hypotékami a domečkem. Přála jsem si, abychom si mohli nechat dům a snížit hypotéky a přitom dodělat bydlení v Miřejovicích, což je další milion a hypotéky činili 30 tisíc měsíčně, nikdo by nám další úvěr nedal.
A v březnu přišel manžel, že našel týden starý produkt jedné banky, která nabízí úžasný úrok na neúčelový úvěr, do té doby jsme měli děsně vysoký úrok. Tak jsme tam zašli a oni ne jen že nám refinancovali stávající úvěr, ale díky tomu jsme se vešli do ještě jedné hypotéky a tak můžeme dodělat ty Miřejovice.
Akorát se to teď děsně táhne, budu si muset na nástěnku připsat co nejrychlejší dodělání bydlení v Miře.
Bb+04,05,08,12 10499
31.1.2017 21:24:46
jo a vysvědčení.. kluci nakonec samý jedničky a Milča 2 dvojky -to bylo pro nás všechny velký překvápko.. čekali jsme i trojku z fyziky, ale nakonec to takhle vytáhla, takže super!

Jiřik si přeje za vysvědčení nový školní batoh.. odbyla jsem ho loni nějakým noname, vydržel mu teda skoro 2 roky, ale už se mu rozpadá. Maru, nemáš náhodou něco klučičího v akci? ~z~

Z Edánka už je strašně velkej kluk, ale je hrozně nesmělej.. takže sedí ve škole sám, moc s nikým nekamarádí a přijde mi, že se až nechá šikanovat.. no uvidíme jak se to bude vyvíjet, ale asi budu muset za učitelkou (což on teda tvrdě odmítá)

no furt veselo a furt se něco děje... ale jak tu teď píšu, tak už bych vás zase strašně ráda viděla.. ale je to teda umění, něco naplánovat a realizovat.. to je s vámi peklo ~n~

¨Titty, ty se koukej dát do kupy.. ať už jsi zdravá! ~;((
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 37777  [Dalších 37647 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.