Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
31.1.2017 21:19:31
Kacii, Maty je fakt šikovný.. koukala jsem na obrázky na fb a teda valím zraky, jako samouk fakt třída!
Já chodím do té práce, už od května, ale to už jsem snad psala. Sice jen na 4 hodiny denně, ale jak pak po cestě vyzvedávám ty děti a furt je někam přesouvám, tak toho mám nějak dost.. uvidíme jak dlouho mi to půjde.. doma prakticky nic nestíhám, furt někde čumím a na někoho čekám.. nejvíc teda na Edu na tenise.. občas v mezičase zajedu třeba nakoupit, ale stejně to je půl dne strávenýho v autě.. Děti nějak nenápadně přestaly všechno dělat.. a já ne a ne se rozhoupat a rozdělit práci.. takže tady věčný bordel a nervozita s ním spojená ale jinak se máme moc pěkně .. taky mě napadlo, že bychom mohli udělat někdy sraz u nás na chalupě.. sice je to trochu z ruky, ale zase kdyby se to hezky naplánovalo a doladila logistika, tak by to šlo.. pohodlně se tam vyspí 10 lidí a zbytek se může různě povalovat po matracích v herně nebo snad fakt dáme dohromady nějaký ten relax.. já pořád toužím vyzkoušet to Laa. A možná by se dalo i pohodově vlakem? Coo na nějaký prodloužený víkend.. haranti jsou už velký, ty nás postrádat nebudou.. |
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
31.1.2017 21:13:08
ahoooj.. dovča doufám bude.. jsem domluvená s Šikulou, že pokud se mu uvolní jiný termín než ten poslední týden v srpnu, tak nám ho dá. Jinak nám drží ten poslední týden..
Co Ála, Ira.. holky, jak jste na tom? Jinak u nás furt v poklusu. Docela se i držíme zdraví.. občas se někdo nebo poserinká, ale to jsou jen takový jednodenní záležitosti.. Kája teda zrovna včera i teplotu a rýmičku, ale dneska už se zdá o hodně lepší.. jsme pořád na horách.. Milča s Jiřikem s tatinem každý týden většinou od středy do neděle a já s Edou a Kájou za nimi jezdíme v pátek podvečer. Eda se dal na tenis, tak má trénink 3x týdně a v pátek po tréninku hned mažeme na hory. Závodí letos jen Jiřik.. Milča je takový neaktivní člen, ale teď jela třeba jako předjezdec a v únoru si dá i jeden závod. Jiřik maká a zlepšil se. Většinou je tak kolem 40 - 50 kluků a končí do desátýho místa, je nadšenej. Ale je mrňavej (velkej skoro jako Eda - 32 kg a 140 cm), tak ho ti velcí kluci prostě předjíždí, mají leckdy i o 15 kg víc.. Milča to je nítěnka, má asi 160 cm a 42 kg.. hrůza, no. Maru to jsi dobrá s tím vision bordem.. já nástěnku loni nestihla, ale dnes při úklidu šuplíku jsme našla mou fotku, oc jsem měla loni připravenou, tak třeba to dotáhnu do konce A splnilo se ti, co jsi měla na nástěnce loni? A Duši jak tobě se podařilo docílit plánů? Jo holky, možná by ještě byla možnost přidat se na dovču s prosincovkama.. ale to nevím jestli by se vám chtělo.. budeme v týdnu od 13.8. v Drhlenách. www.drhleny.cz Loni jsme tam měli pár chatiček neobsazených a dali tam jiný cizí lidi a ti teda asi dost trpěli |
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
31.1.2017 12:08:45
Tak jsem to zakřikla, obě holky dneska zůstaly doma s bolestí v krku. Třídní mi dala pro ně vysvědčení s tím, že stejně jich je ve třídě 9 protože ostatní jsou na lyžáku, neučí se, tak ať zůstanou doma zbytek týdne a nekazí si prázdniny, Takže moje holky budou mít 14 dní prázdnin.
Jinak Kája 5 dvojek, Mája 4 dvojky, ale jedna trojka z čj, tam zvrtala rozhodující test. Duši, už mám hotový vision board 2017. |
Kacii&Matýnci | 8339 |
30.1.2017 15:51:51
Maru, klidek, u nas jsou skolni veci leckde Ja to u Tyny ignoruju, horsi je to u Bena, uz jsem nekolikrat dostala poznamku, ze nemel ucebnici nebo sesity, ze mu to mam kontrolovat. Dneska rano jsem jednu ucebnici, za kterou jsem dostala uz dve poznamky, nasla mezi sesitama z prvni tridy. Ulevilo se mi, to bych to zas schytala Blby je, ze si neco nechavaji ve skole, neco ne, pokazdy je to neco jinyho a tech schovek doma mame...
Mates se chysta, ze sekne s timhle gymplem, je to tam trochu problematicky, hlavne mame potize s telocvikarem Bude mit dvojku z telocviku a to je na tom jeste dobre Podle pana ucitele chlapeckove nespolupracujou a predstavte si, ze si dovoli hodit micem (pripadne ho upustit) po prikazu nehazet micem! Za tohle je zapis do tridnice, za tri zapisy je reditelska dutka, tak jsem zvedava, co na tom vysvedceni vsechno bude Byla bych nejradsi, kdyby sel hned, ale to se mu nechce, tak bude delat prijimacky az v osmicce. Pujde na gympl s rozsirenou vytvarkou, zacal se docela vyrazne projevovat, tak uvidime, co z toho bude. Nemate pocit, ze ta skola je pro rodice cim dal narocnejsi? Jakoze to za nas nebylo? |
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
30.1.2017 9:48:51
U nás ve třídě moje holky taky patří k nejmenším, Mája má 155 a Kája 153, kilama se už dostaly přes 50, no nezeštíhlely. Bojím se, aby to vůbec dotáhly na těch 170 cm. Oblečení kupujeme dámská S, kalhoty M. Mája má boty vel. 38, Kája 37, což je v pohodě, adekvátně věku i výšce. Akorát se jim nohy trochu rozšířily, takže jsme přešli od Superfitů na Primigi a Viking.
Jinak stejné šílenky, např. dneska Kája zapomněla doma desky se všemi sešity, prej ji zapadly za postel. Napadají vás stejné myšlenky jako mne - co dělaly desky se sešity na posteli? Já stále bojuji s krví, příští týden další testy, které by měly ukázat, zda za to špatné železo můžou střeva. Ale jinak musím zaťukat, že zatímco okolo nás zuří chřipky, tak já, manžel, Mája i Kája jsme celou zimu v pohodě. |
Kacii&Matýnci | 8339 |
29.1.2017 21:27:04
Titty, tahle zima je nejaka narocna, vetsina znamych ja kazdou chvili na hromade, my si to strihli pres ty Vanoce Taky mame za tyden pololetky, doufam, ze se dostanem na hory.
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
29.1.2017 21:24:45
Tak Mates je ve skole spis prumer, ma 165cm, vazi kolem 45, noha asi 43. Je desne hubenej. Ted se mi konecne zacina ulevovat, protoze jak boty, tak od ted uz i obleceni nakupujem v panskym. To detsky klucici je v techhle velikostech tragedie, jednak nevkusny, barevny, s obrazkama a jednak vetsinou ani nemaji jeho cislo. Sehnat normalni tricko vel. 164-170 je prakticky nemozny. Tyna ma nohu 37 a uz taky nakupujem v damskym, protoze v jeji velikosti nic nemaji
Milco, co ta dovca, mas neco? Nebij mne! |
Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
29.1.2017 18:26:17
no u nás 170 cm a 74 kg , ve třídě jsou ale všichni už takový dlouhánmí že není největší jsou tak kluci mohutnější.
|
-Titty- | 21471 |
29.1.2017 16:51:32
Ahoj,
Matouš má tak kolem 155, odhaduju nohu má 41 a váží konečně 40 kg. Je vysloveně ta samá ruka, samá noha. Já jsem si opět odbyla nějakou virozu s horečkama, ale tentokrát to bylo za 4 dny pryč, tak to šlo. Ale jinak mě fakt nemoc stíhá nemoc Na horách ideální podmínky a já byla všehovšudy 1x na sjezdovkách a 2x běžky. Dnes jsme chtěli na Červenohorské sedlo alespoň na jeden den a zase se ráno vzbudil Matouš s ucpaným nosem a lesklýma očima, tak jsme to vzdali. Teď už vypadal o.k. a šel do kina No snad to vyjde příští víkend, to jsou i pololetky. Milčo, co vy? pořád na horách? Všichni závodí? Co naše dovolená? nebude nějaká záloha? A co úspěchy naší judistky? A Kateřina ještě žije? Neodjela za bratrem do dalekých krajů??! A o Ále už vůbec nic nevím.... Tak holky, čekám nějakou odezvu!!! |
Dušinka | 21298 |
27.1.2017 22:08:03
Teda Maruško, neděs mě, vždyť jsou to ještě děti
No já se hrabu už třetí týden z příšerné chřipky, fakt jsem si myslela, že to nedám Zkouším už úplně všechno - cibuli, česnek, zázvor) a pořád nic moc. Jak vysoké jsou vaše robátka? Bertík je děsnej mrňous, nejmenší ve třídě - no po kom asi, že jo. Nohu má taky malou - 36-37 a konfekční vel. 146. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.