Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
26.1.2017 19:58:50
Nikdo nikde, no to je ale docházka.
Tak zase nějaká perlička od nás. Dnes měly holky ve škole policajty. Včera totiž chytili učitelé tři školáky na záchodech, jak kouří. Testy z moči pak ukázali, že někdo z nich měl i marihuanu. A věk - šestá třída. Hrozí jim vyloučení ze školy a trojka z chování. Jsem ráda, že se to tentokrát netýkalo naší třídy. V úterý se totiž pro změnu řešila naše třída. Přišel ředitel s třídní a oznámil, že už nebude trpět chování některých žáků k učitelům, že nenechá své učitelky šikanovat a je to tak poslední varování před tím, než to bude řešit sociálka. Máme tam totiž pětici dětí, která je fakt šílená a nic na ně neplatí. Jinak za týden nám začínají jaráky. |
Kacii&Matýnci | 8339 |
9.1.2017 11:48:19
Ahoj v novym roce! :)
Vcera nam skoncily Vanoce, vecer jsme se vratili z CR a ted jen prezit do dalsich prazdnin Vanoce jsme prochripkovali, Ben zacal v patek 23., 24. prezil taktak a v nedeli jsem padla ja. Ostatni nastesti jen lehci virozky a M. to tentokrat zvladnul prekvapive ve zdravi. Bena skolila druha vlna na Silvestra, takze Silvestr a Novy rok prospal v horeckach. Moc se to teda nepovedlo, jesteze meli tak dlouhy prazdniny, jinak by si neuzili ani ten snih. Dve oslavy mame za sebou a hlavni nas ceka o vikendu, tak Lednacci, VSECHNO NEJLEPSI!!! |
Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
8.1.2017 17:21:59
Ano ano naši lednáčci slaví třináctiny tak všem kdo už měli budou mít všechno nejlepší.A maminkám lednovým pevné nervy a hlavně zdraví.
My oslavili s Lukáškem tradičně kinem.Byli jsme na Zpívej a byl to bezva den. Jinak asi odpadáváme jako mouchy prská tu jeden přes druhého no jsme zvědavá co z toho bude. Vysvědčení známky se neřeší, vše mu je jedno,na vše je čas a já slyším jen to neřeš.. a prý se v pololetí nepropadá mě utěšuje...já tento ,,uvolněný.. věk musím přežít :) |
8.1.2017 17:15:24
Ta zima je úžasné, že.
My se teď vrátili z bobování, manžel tahal holky na bobech za autem a pak jsem bobovali všichni z kopce. Včera jsme byli bruslit, prostě pravé zimní radovánky. Jen ty slané silnice, to není nic pro Pegynku, musím ji přes silnice nosit, protože jinak odmítá chodit a naříká. Začalo nám období narozenin, takže všechno nejlepší našim oslavencům Letos to pro holky vyšlo úžasně - v pátek třináctého budou mít třináct Dostaly předem nové lední brusle a mimo jiné dostanou i lístky na koncert Slzy. |
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
3.1.2017 13:04:25
ahooj holky
přeji vám také do nového roku jen to nejlepší a stále důvod k úsměvu.. člověku fakt stačí málo, jen si to uvědomit a užívat si to. |
Dušinka | 21298 |
2.1.2017 18:50:39
Heloušku, mluvíš mi z Duše
A proto vám všem přeju zdraví, pohodu a klid v Duši My strávili Vánoce na horách- bylo jako na jaře, slunce, teplo a pustili jsme si vzpomínková videa, jak jsme v Trautenberku a děti tancují na karnevale, Titty si jde přidat kuře z várnice, Kacii a Maruška tančí jak o život, no už to snad ani není pravda. |
Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
31.12.2016 10:04:06
Holky taky přejeme vše dobré do Nového roku a hlavně zdraví.
Nějak se mi nechce nic ,nejraději bych zalezla a vylezla až bude po všem,nemám ráda tu strojenou radost a slavení,nemám ráda petardy.Ale každá ten Nový rok cítím jakoby nové nadechnutí jako příliv nové síly,to ale tak nějak později symbolicky to mám jak odstrojím stromek někdy koncem ledna a pořádně vysaju a povytírám asi jsem blázen.... Navíc kamarádce 20 prosince zemřela dcera na rakovinu prsu,kterou jí diagnostikovali přesně před osmi lety a včera tragicky zahynul spolužák naší Denisky při autonehodě. Tím víc si člověk uvědomuje, že k životu nepotřebuje žádné pozlátka, ale hlavní je úplně obyčejný prostý život a zdraví. Tak lednáčkovská rodinko vykročte pravou a budte na sebe opatrní |
31.12.2016 9:16:12
Všem přejeme do Nového roku jen a jen zdravíčko, štěstíčko a ať se daří vše, co si přejete.
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
24.12.2016 19:08:13
Holky, krasny Vanoce!!!
|
P.A.V.K.A. TYM | 13163 |
22.12.2016 23:22:41
Všechny Vás moc moc zdravím a přeji krásné Vánoce a moře štěstí do nového roku 2017.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.