| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 37777  [Dalších 37627 >>]
Maruška + holčánci 01/04 38037
26.1.2017 19:58:50
Nikdo nikde, no to je ale docházka.

Tak zase nějaká perlička od nás.
Dnes měly holky ve škole policajty. Včera totiž chytili učitelé tři školáky na záchodech, jak kouří. Testy z moči pak ukázali, že někdo z nich měl i marihuanu. A věk - šestá třída. Hrozí jim vyloučení ze školy a trojka z chování.
Jsem ráda, že se to tentokrát netýkalo naší třídy.
V úterý se totiž pro změnu řešila naše třída. Přišel ředitel s třídní a oznámil, že už nebude trpět chování některých žáků k učitelům, že nenechá své učitelky šikanovat a je to tak poslední varování před tím, než to bude řešit sociálka. Máme tam totiž pětici dětí, která je fakt šílená a nic na ně neplatí.

Jinak za týden nám začínají jaráky.
Kacii&Matýnci 8339
9.1.2017 11:48:19
Ahoj v novym roce! :)

Vcera nam skoncily Vanoce, vecer jsme se vratili z CR a ted jen prezit do dalsich prazdnin ~t~ Vanoce jsme prochripkovali, Ben zacal v patek 23., 24. prezil taktak a v nedeli jsem padla ja. Ostatni nastesti jen lehci virozky a M. to tentokrat zvladnul prekvapive ve zdravi. Bena skolila druha vlna na Silvestra, takze Silvestr a Novy rok prospal v horeckach. Moc se to teda nepovedlo, jesteze meli tak dlouhy prazdniny, jinak by si neuzili ani ten snih.

Dve oslavy mame za sebou a hlavni nas ceka o vikendu, tak Lednacci, VSECHNO NEJLEPSI!!! ~x~~;((~s~
Analeh a zlobidla D+L 18104
8.1.2017 17:21:59
Ano ano naši lednáčci slaví třináctiny tak všem kdo už měli budou mít všechno nejlepší.A maminkám lednovým pevné nervy a hlavně zdraví.
My oslavili s Lukáškem tradičně kinem.Byli jsme na Zpívej a byl to bezva den.
Jinak asi odpadáváme jako mouchy prská tu jeden přes druhého no jsme zvědavá co z toho bude.

Vysvědčení známky se neřeší, vše mu je jedno,na vše je čas a já slyším jen to neřeš.. a prý se v pololetí nepropadá mě utěšuje...já tento ,,uvolněný.. věk musím přežít :)
8.1.2017 17:15:24
Ta zima je úžasné, že.
My se teď vrátili z bobování, manžel tahal holky na bobech za autem a pak jsem bobovali všichni z kopce. Včera jsme byli bruslit, prostě pravé zimní radovánky.

Jen ty slané silnice, to není nic pro Pegynku, musím ji přes silnice nosit, protože jinak odmítá chodit a naříká.

Začalo nám období narozenin, takže všechno nejlepší našim oslavencům ~x~~s~
Letos to pro holky vyšlo úžasně - v pátek třináctého budou mít třináct ~:-D
Dostaly předem nové lední brusle a mimo jiné dostanou i lístky na koncert Slzy.
Bb+04,05,08,12 10499
3.1.2017 13:04:25
ahooj holky ~s~

přeji vám také do nového roku jen to nejlepší a stále důvod k úsměvu.. člověku fakt stačí málo, jen si to uvědomit a užívat si to.

Dušinka 21298
2.1.2017 18:50:39
Heloušku, mluvíš mi z Duše~:-D
A proto vám všem přeju zdraví, pohodu a klid v Duši~;((~x~

My strávili Vánoce na horách- bylo jako na jaře, slunce, teplo~R^ a pustili jsme si vzpomínková videa, jak jsme v Trautenberku a děti tancují na karnevale, Titty si jde přidat kuře z várnice, Kacii a Maruška tančí jak o život, no už to snad ani není pravda.~t~
Analeh a zlobidla D+L 18104
31.12.2016 10:04:06
Holky taky přejeme vše dobré do Nového roku a hlavně zdraví.

Nějak se mi nechce nic ,nejraději bych zalezla a vylezla až bude po všem,nemám ráda tu strojenou radost a slavení,nemám ráda petardy.Ale každá ten Nový rok cítím jakoby nové nadechnutí jako příliv nové síly,to ale tak nějak později symbolicky to mám jak odstrojím stromek někdy koncem ledna a pořádně vysaju a povytírám asi jsem blázen....

Navíc kamarádce 20 prosince zemřela dcera na rakovinu prsu,kterou jí diagnostikovali přesně před osmi lety a včera tragicky zahynul spolužák naší Denisky při autonehodě. Tím víc si člověk uvědomuje, že k životu nepotřebuje žádné pozlátka, ale hlavní je úplně obyčejný prostý život a zdraví.

Tak lednáčkovská rodinko vykročte pravou a budte na sebe opatrní~;((
31.12.2016 9:16:12
Všem přejeme do Nového roku jen a jen zdravíčko, štěstíčko a ať se daří vše, co si přejete.
Kacii&Matýnci 8339
24.12.2016 19:08:13
Holky, krasny Vanoce!!!
P.A.V.K.A. TYM 13163
22.12.2016 23:22:41
Všechny Vás moc moc zdravím a přeji krásné Vánoce a moře štěstí do nového roku 2017.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 37777  [Dalších 37627 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.