Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
20.12.2016 9:39:22
Tak to já dárky mám, naštěstí, protože manžel to nechal na poslední chvíli, a ta blbá Alza, ikdyž tam udělal objednávku za 10 tisíc, tak protože jednu věc neměli, tak mu prodali i všechno ostatní.
Mája jde dneska na kontrolní rentgen, tak doufáme, že už bude bez berlí. Mně se nějak z těla zase vytratilo železo, takže mi zvýšili dávku a pokud se to do měsíce nezlepší, tak mi ho budou píchat. No a jinak Kája se v pátek ve škole porvala, normálně dívčí bitka. Už dva roky ji jedna holka šikanuje a tak si to konečně nenechala líbit. Má poznámku za porušení školního řádu, ale doma byla pochválena. S učitelkou jsem mluvila ještě ten den, teď jsou na řadě rodiče té blbky. Ten pátek byl vůbec nějaký divný. Jela k nám kamarádka na návštěvu a tři km od nás ji přes cestu přeběhla divoká prasata. Dvě ze tří trefila. Myslivci říkali, že to se jen tak nevidí. Oprava auta bude 22 tisíc. Ještě že její dceru jsem už měla u sebe já. Ona vezla jen sedmiletého syna, tak byl trochu vystrašený, ale nic se jim nestalo a to je hlavní. Jo a cukroví, pekla jsem jen perníčky. Dělala jsem vánoční perníkové koule na stromeček, teď je vážu na šňůrky a odpoledne je holčičky na jarmarku rozdají svým oblíbeným učitelkám, což jsou skoro všechny, tak mi jich moc nezůstane. |
Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
18.12.2016 13:34:22
Ahoj Holky,
konečně chvilka nahlídnout. Millčoi moc děkuji za přání a všem kdo si na mne vzpoměl taktéž.No pulkulatiny děs jak to letí... u nás nemoce taky střídavě ten pak onen Lukin ten už byl po 2x 14 dnů doma vracíé se mu prudušky jak to míval jako miminko :( takže odběry a zjištění málo železa, dostal tabletky a testy na imunologii na hraně takže sledovačka a asi zase nástup na kontroly do nemocnice. Dnes v noci zase kašlal tak se děsím.Vynechání školy je děs už při jeho laxním přístupu, jako doučovat se dopisovat přeci není třeba v pololetí se nepropadá. Dušinko gratuluji k vnoučátku :) Jinak dárky na vánoce jsou někde na cestě české pošty a já trnu aby dorazily,protože nemám doma fakt vubec nic... Letos po dlouhých letech budu celé svátky doma už nejdem 23 a nastupujem až 3 ledna, tak se těším jak si volno užijem.Mám tam sice nějaké dortování ale bude to v klidu a pohodě. Pěknou zlatou něděli užívejte předvánoční čas v klidu a pohodě |
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
17.12.2016 16:45:16
Titty, to snad už ani není možný!!
Jestli ti mohu doporučit, kup si kolostrum a k tomu si kup ještě mumio!! Mumio je fakt hnusný, ale pomůže ti! Já kupuji mumio takové černé malé tabletky.. dávám to do mrazáku, pak jdou líp vyloupnout.. jinak je to jak asfalt ... no ono to má skoro i takovou chuť . Je to všechno přírodní, tak to můžeš kombinovat s normálníma lékama. A posílám hodně sil. Já teda mám nějaký zablokovaný krk.. otáčím se celá.. ale jinak v poho. Teda nemáme ještě ani stromeček.. dárky vůbec nevím jestli máme pro všechny tak nějak přiměřeně.. ale snad všechny po baráku najdu a někdy i zabalím. Cukroví máme jeden druh .. na Vánoce se těšíme i tak Duši v jaký ŽaŽ jsi?? Jsem tě neviděla . A gratuluji k budoucímu vnoučátku Byla jsem v Praze na kapele Kryštof, Kateřina taky, ale ani jsme se neviděly .. je to s námi fakt bída!!! tak já jdu vyzvednout chlapečky ke kamarádovi.. byli na narozeninách.. brali je na lasergame Heloušku, tobě dodatečně všechno všecičko nejlepší a Kateřino, tobě za chvíli také.. mohla jsem ti dát reálnýho hubana a potřást pravicí, tak holt aspoň takhle virtuálně tak holky pááá |
-Titty- | 21471 |
13.12.2016 20:57:18
Jo a priznam se, ze Bertika jako veslare si nejak nedovedu predstavit, ale popravde basketbalistu jsem v nem taky nikdy nevidela :) To golf a klavir, to je jina! Ale treba nas prekvapi!
|
-Titty- | 21471 |
13.12.2016 20:52:23
Jak se pise poridku, nazev prispevku porad stejny a bohuzel u nas opet aktualni. Mam anginu soucasne se zanetem stred ucha a je to mazec. Silena bolet uz sice trochu polevioa, ale je to jak plne usi vody, pocit ze hlava exploduje. Hlavne me desi, jak jedna nemoc stiha druhou, ja uz si s vama snad devcatka ani nepripiju :(
|
4.12.2016 20:27:55
Duši nee, já to nekupuji.
Jinak gratuluji k dalšímu budoucímu vnoučátku. |
Dušinka | 21298 |
2.12.2016 23:22:32
jo a zaregistrovali jste mě v Ženě a život, jo????
|
Dušinka | 21298 |
2.12.2016 23:21:19
Tak děvčata, já navrhuji udělat si virtuální mejdan - já si teda připíjím na vaše zdraví a zdraví všech ledňáčků a vy si na oplátku připijte na zdraví mého budoucího vnoučátka, jo???
Jinak u nás taky pořád něco, Betty nasadili penicilin, tak se modlím, aby to nemělo na mimino nějaký vliv, ale je jí fakt blbě, takže vařím a pendluju s rendlíkama. Bertík byl dneska v Drážďanech a zítra jde na první závody ve veslování. Seknul s basketem - změnil se jim trenér, kterej jim pořád sprostě nadával a tak to nějak nerozdejchal, takže má JEN hasiče,klavír, golf a teď ty vesla. Já nevím, kam ty moje děti daly rozum - holka na lodi, nakonec si bere svýho trenéra za muže a kluk s veslem, přitom u nás nikdy široko daleko nikdo nic podobnýho nedělal. No prostě "cákalisti". B má ve středu kl. koncert, kytaru pustil taky. No a my pořád na cestách -teď jsme byli v Rakousku, příští týden jedeme na večírek do Budapešti ( to bude prd...), pak Itálie v únoru, v dubnu Skotsko a v červnu Chorvatsko s vnukem ( jedu sama), no a pak už konečně zase prázdniny. TO uteče Takže milé dámy - připíjím |
Kacii&Matýnci | 8339 |
1.12.2016 20:56:28
Ahoj,
u nas je to taky na draka. Ja mela 14 dni takovou virozu, az si rikam, ze to asi nebyla viroza. Ted to ma M. Decka doufam odolaji. Do toho pes, kteryho uz mesic nosim ven trikrat denne 100 metru, jinak je porad v kleci. Ale uz jen tyden Pristi ctvrtek jedem na RTG do Brna a uvidi se, jestli to dopadlo. Potkanice jdou zaroven na kastraci, takze dalsi nervy. Do toho ma Mates ve skole mega pruser, ale to tu psat nebudu, to az se uvidime. Jinak ale vsechno ok. Zaciname se rozhlizet po jiny skole, Mates chce na jiny gympl, tady se nudi Jinak furt dokola, Tyna zpiva, porad maji nejaky vystoupeni, ted budou mit vanocni ve Stephansdomu. Sekla s folklorem a zacla delat country dance. Ben se dal na fotbal a micovky, tancuje porad v Marjance. Jinak vsichni sekli s klavirem, ale ani za to nemohli, proste se nam neozvala ucitelka a my to nejak zazdili. Aspon usetrime...tydne 45 ecek neni malo Mates ted porad kresli, tak uvidime, co z toho bude. Jinak jsou u nas v nedeli volby, tak jsem zvedava, jak dopadnem. I kdyz Hofer se ted kamaradi se Zemanem, treba nas tu necha Holky, ty vase pohromy, to je neco! Maru, drzim palce, at se to zahoji samo! Iro, ten Mates, to je taky hezky, koukala jsem na fotky A Titty toho fotbalu je skoda, no, ale on si najde neco jinyho, vzdyt to nemusi delat vrcholove. Jo a darky nemam. Ani jeden. Dneska jsem zjistila, ze je prosinec. |
1.12.2016 20:36:25
Titty, to bude mít Matouš stejné kroužky jako Mája, až na ten sbor. Teda nevím, zda dá Mája příští rok kytaru, s tou se chystá skončit, protože chce taky na robotiku a počítačovou grafiku. Proto chce na vánoce toho Ozobota.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.