Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Alanis | 10352 |
24.3.2017 20:08:49
Tý jo, fakt se omlouvám, děsně mi to tu blbne
|
Alanis | 10352 |
24.3.2017 20:05:53
Ahoj holky!
Teda Duši, sakra, co to čtu, musela jsem to přečíst 3x, nějak mi to hlava nechtěla pobrat Myslela jsem, že už máš nadobro pokoj, vždyť už je to tak strašně dávno :-((( To snad ani není možný. Tak se zkus co nejvíc šetřit (vím, že to neumíš ), ať je rekonvalescence co nejkratší... Opravdu bych byla moc ráda, kdybys s náma na jela do Bolešína, aspoň na dva tři dny, je to za dlouho. Užívej si jara, slunce, zahrady a nepracuj...vždycky si na tebe vzpomenu při žehlení, jak jsi říkala, že vytáhneš prkno na zahradě a žehlíš tam Jinak u nás nic nového. Hlásím, že do Bolešína samozřejmě jedu. Asi s A. a Matym. K. už bude 15 a je to prostě už úplně hotovej člověk, no jsou to šoky, jak rychle to uteklo! A jelikož jsme teď na jarňákách udělali zkušenost, že dohromady oba chlapci už nikdy, nechám ho doma, on by stejně nechtěl jet. Jsou, chlapečci moji milí, neustále v sobě a ty nadávky bych vám nepřála slyšet. Hrůza. Ty kreténe a tak. Ale jinak ve škole jsou 100 %, vynikající výzo, vyhrávají olympiády (K. teď i krajskou z Nj a postupuje do celostátního kola), i když se vůbec nic neučej, no prostě snažím se hodně to krmit a moc si toho doma nevšímat, abych přežila. Maru, ty tvoje zdravotní patálie, to teda taky nebere konce Milča má opět megapochvalu za organizační schopnosti!!! |
Alanis | 10352 |
Ahoj holky!
Teda Duši, sakra, co to čtu, musela jsem to přečíst 3x, nějak mi to hlava nechtěla pobrat Myslela jsem, že už máš nadobro pokoj, vždyť už je to tak strašně dávno :-((( To snad ani není možný. Tak se zkus co nejvíc šetřit (vím, že to neumíš ), ať je rekonvalescence co nejkratší... Opravdu bych byla moc ráda, kdybys s náma na jela do Bolešína, aspoň na dva tři dny, je to za dlouho. Užívej si jara, slunce, zahrady a nepracuj...vždycky si na tebe vzpomenu při žehlení, jak jsi říkala, že vytáhneš prkno na zahradě a žehlíš tam Jinak u nás nic nového. Hlásím, že do Bolešína samozřejmě jedu. Asi s A. a Matym. K. už bude 15 a je to prostě už úplně hotovej člověk, no jsou to šoky, jak rychle to uteklo! A jelikož jsme teď na jarňákách udělali zkušenost, že dohromady oba chlapci už nikdy, nechám ho doma, on by stejně nechtěl jet. Jsou, chlapečci moji milí, neustále v sobě a ty nadávky bych vám nepřála slyšet. Hrůza. Ty kreténe a tak. Ale jinak ve škole jsou 100 %, vynikající výzo, vyhrávají olympiády (K. teď i krajskou z Nj a postupuje do celostátního kola), i když se vůbec nic neučej, no prostě snažím se hodně to krmit a moc si toho doma nevšímat, abych přežila. Maru, ty tvoje zdravotní patálie, to teda taky nebere konce Milča má opět megapochvalu za organizační schopnosti!!! |
Alanis | 10352 |
Ahoj holky!
Alanis | 10352 |
24.3.2017 20:05:29
Ahoj holky!
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
21.3.2017 23:13:50
MAru, jak to dopadlo s návštěvou ředitele?
holky musím vás asi kontaktovat přes fcb.. tady se tý dovolený nedočkám |
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
16.3.2017 21:17:40
Kacii, tak jsem si na tebe dnes vzpomněla, opět řešíme nadávky ve škole na Káju, a to i dost sprosté, nakonec dala spolužačce facku, protože ji nazvala pi.... A učitelé nikde, takže komu to má říct.
Uvažujeme o změně školy. Manžel se chystá za ředitelem, ale to že se chystá ještě neznamená, že si to do rána nerozmyslí. |
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) | 2984 |
15.3.2017 14:19:29
Milčo, já to v létě nedám, máme toho moc ... A v červnu taky jedeme do Chorvatska, ale až ten poslední týden a bereme to přes Plitvice a NP Krka, u moře budeme cca 8 dní v Mimice...
|
Bb+04,05,08,12 | 10499 |
13.3.2017 22:34:42
no holkýýýýý.. co to čtu.. ???
Dušinko, tobě posílám energii co mám!!!! To zvládneš rychle a poskočíš si určitě co nevidět!!! Holka naše hlavně vám všem chci napsat, že mi volal Šikula, počítá s námi na tom konci prázdnin.. já si taky na ten poslední týden nic nedomlouvám.. a Duši, třeba dáš s námi rekonvalescenci co?? takže napište mi kdo teda v jakém složení chcete jet.. asi vám napíšu mail.. u nás teď trochu s pubertou klid.. samozřejmě jisté výlevy tu jsou, ale přijde mi Milča taková klidnější, rozumnější.. dá se s ní prostě líp domluvit.. ale teda jako žádná hitparáda to taky není .. nervy mám věčně na pochodu.. navíc jsem se pod "tíhou" našich hubených postav dala na zdravý životní styl .. už jsem přibrala od začátku roku 2kg!! Super, ne? A přibírám svaly a ne tuky.. takže paráda.. Až to budu mít trochu zažitý a naučený chci to postupně naučit i zbytek rodiny.. Maru teda vy taky furt po těch doktorech Alenko, Drhleny už máme plný.. nakonec jedou i prosincovky co se už dýl neúčastnily .. ale je to tam fakt super, to se musí nechat.. holky, chystám se dát matince k narozeninám dárek výlet do Brna na vilu Tugendhat .. tak kdybyste se někdo chtěl přidat, můžeme to naplánovat nějak společně.. ráda bych jela z Prahy vlakem, tam přespala a druhý dne vila a domů .. jooo a šikana.. no Eda má taky trochu potíže.. on je velikej.. má asi 140 cm a 30 kg a stejně sebou nechá vorat.. tak už jsme přistoupila ke změně taktiky a řekla mu, že se musí holt fyzicky bránit.. ač to nemám ráda.. on teda nežaluje, nechce aby to učitelka jakkoli řešila, ale ani se nebrání.. takže teď trénujeme trochu té drzosti .. uvidíme jak to bude fungovat, ale zatím bych řekla, že to má úspěch.. takže za mě určitě nežalovat a vyřídit si to .. nejlépe tedy slovně a popřípadě i nějakou tou fackou, co už Kacii přesně.. když my byli ve škole tak se kluci rvali furt a učitelům jsme nadávali taky tak holky, já jdu spát.. pondělky jsou u nás nejnáročnější.. celý den jsme v poklusu a domů se dostanu až před půl devátou.. pak večeři a vše okolo.. dnes jsem jen popjížďkama s dětma a do práce strávila přesně 2 hodiny a 57 minut řízením .. fakt kravina tohle dojíždění ale mám před sebou světlý bod.. objednali jsme minulý týden Chorvatsko... budeme tady: http://www.adriadatabanka.com/object/cs/chorvatsko/apartmany-milan/565/1/ a jedeme už v po půlce června.. takže ještě před prázdninama, už se nemůžu dočkat!!! tak jsem se trochu |
Kacii&Matýnci | 8339 |
10.3.2017 22:45:49
A Dusi, jsem ti chtela napsat: nevesta se ti fakt povedla
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.