Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
bob, Ondra | 11615 |
25.9.2017 23:49:44
Katy, tak to je super, to si vytisknu ani jsem netušila, že zákon dává dítěti povinnost pomáhat v domácnosti, to se Ondra podiví I když zatím má křivou hubu a vzdychá jako před porodem,ale jde udělat.
U nás aktuálně stále a nadále v krabicích :-( O víkendu jsme ještě objížděli obchody, dokoupila jsem spoustu věcí, včetně skříní do chodby. Ty nakonec v Ikeii, tak snad budou Ok. Není to úplně co jsem chtěla, ale po konzultaci s truhlářem a poměru výkon/cena/rychlost dodání, jsem se rozhodla pro cestu nejmenšího odpouru - levně a rychle. Takže skříně jsou doma,zatím v krabicích a já si tak hla zády, že sotva lezu :-( naštěstí domů už to místo mě odnosil/pomáhal Ondra. Je pravda, že páru teda má značnou a výšku k těm 170cm mít už taky bude. |
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
24.9.2017 13:37:40
Tak jsem se onehdá zas ocitla v diskusi s mými puberťáky na téma domácí povinnosti, kde padlo, že oni žádnou povinnost pomáhat nemaj. Tak jsem na ně vytáhla toto a protahlé ksichty a výroky typu "A sakra!" mě docela pobavily. Tak třeba se vám to bude taky hodit.
|
BERBER+A+L+V | 7963 |
19.9.2017 10:34:20
Včera jsme byly u Dr kvůli náběrům krve, v říjnu jedem na kontrolu do Motola.
Řeč se stočila i na Aniččinu výšku (v březnu 171cm) - už jsi maminku přerostla, co?? Tak jsem jí schválně nechala přeměřit, neb mám pocit, že ještě povyrostla, a ono jo! Aktuálně tedy měří 173,5 cm - to už by mohlo stačit, ne?? Váhu aktuálně nevím, a asi ani radši nechci :-P Bota 41. |
17.9.2017 16:31:09
Tak jsem s ní do té Třebíče jela. Ti puberťáci jsou všichni starší než ona, byli tam i mladí dospělí. V 16 hod jsem jí tam vyklopila a ve 23 vyzvedla. Mezitím jsem trávila čas v místním kině na dvou filmech a pak hodinu čekala v autě, no pakárna. Když přišla, vypadala ok, teda prej chlastačka to byla drsná, ale ona nic nepila. No tak aspoň má zkušenost.
Dádo, cestování závidim jako obvykle. Na Sicílii chce manža už snad 10 let (kvůli seriálu Montalbano), ale nějak se tam nemůžem vypravit. Napiš jaký to tam bylo! Bob, taky se hlásim na kolaudační party. Berdo, Pláň je moje alma mater, Dominiku tam taky vzali, ale nakonec jsme se rozhodli pro Radotín (je v hodnoceních lepší a blíž). Kdyby bylo možno, dost mě bude zajímat, co Anička bude říkat. Mně tam teda na Dnech otevřených dvěří dost šokovalo, že se to od dob mého studia za těch 25 let skoro nezměnilo, jen nová jídelna a šatny. Předměty v přírodopisné třídě snad pamatujou ještě generaci přede mnou. |
Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
8.9.2017 13:45:54
Ahoj, jsem na skok doma, tak nakukuji. U nás začátek roku taky zatím v pohodě. Z Ruska jsme přiletěli pozdě v noci, tak šel do školy až v úterý. Byl trochu naštvaný, že mají 4 volitelné předměty a učitel ho dal na přírodopisná praktika. Nesnáší přírodopis (to má asi po mě). Ještě mají informatiku, fotbal a zeměpisná praktika. Všechno by bylo lepší než ten přírodopis, ale musí to vydržet.
Jako druhý jazyk mají ruštinu, tak alespoň mohl trénovat. V práci dobrý, hodně mi vychází vstříc. Dnes pracuji z domova, tak jsem to využila k většímu úklidu. Berdo, až děti povyrostou, tak začneš cestovat. Já teď jedu sama na Sicílii, protože celé prázdniny jsem všude tahala Vojtu, ale líbilo se mu to,. |
Berda-Berda | 12477 |
7.9.2017 17:33:04
Ahojte, zdravim a omlouvam se za nekolikamesicni absenci
U nas s novym skolnim rokem spousta novinek. Anicka je na na sestiletem gymplu (dostala se na Viteznou plan i Hellichovku a nakonec sla na Vitezku, protoze je to bliz). Kacka nove na druhem stupni, Honzik ve treti a Martin nastoupil do prvni. Myslim, ze tenhle rok bude vyzivny Jinak Kacka sekla po sedmi letech s gymnastikou a bude chodit na standard a latinu a na skauta, Anicka sekla se skokama do vody a zatim vubec netusim co bude delat za sport, rikala, ze by aspon rada do skauta. Honzik sekl s karate a pokracuje s fotbalem, Martin zacne judo. V hudebce nastesti vsichni pokracuji, Anicka by mela letos absolvovat na houslich, Kacka pokracuje s klavirem a Honzik zacina po fletne na trubku, to bude veselo Prazdniny byly bezva, na dovolene jsme byli ve Francii (objeli jsme me stare zname - Pariz, Poitiers, Bordeaux. Pak mely deti tabor, ruzna soustredeni a v mezicasech na chate. Zacatek roku je klasickych chaos, krouzky se nam ruzne prekryvaji, ale snad se to zase nejak utrepe. Katy a jak jsou ti pubertaci stari? Kdyby tam byli i starsi a jeli treba na vylet, tak bych nic nenamitala. Znas ty deti a jejich rodice? Party s prespanim bych urcite nedovolila, na to ma jeste par let cas. Ona Vase Domi vypada tak vyspele, ale je ji porad 13, i kdyz to tak treba nevypada... Bob, to je super, ze se to s tou skolou povedlo A az ten bytecek bude, tak bych se rada pozvala Romco, letos jsme porusili tradici, nebyli jste o prazdninach u nas na chate Dado, spousta zajimavych destinaci, doufam, ze jednou budu mit taky moznost cestovat Nektere vidam na FB- Michalo, Berber... pa paaa |
bob, Ondra | 11615 |
7.9.2017 14:14:21
Jinak nohu má Ondra o 6 čísel větší než já a o dvě než jeho táta.
Rekonstrukce stále není u konce, ale už máme kuchyň a většinu vybavení a hlavně se musíme do pátku vystěhovat. Bez dveří a pár skříní to nějakou dobu vydržíme. |
bob, Ondra | 11615 |
7.9.2017 14:11:20
Tak u nás nástup do nové školy zatím dobrý - ještě se neučí. Sedí s Klarkou v lavici, to by mě nikdy nenapadlo spolužáci prý OK. Teď ještě jaká bude realita s učiteli. Odpoledne běhá venku s bývalými spolužáky, takže si opravdu nestěžuje.
Katy víkend v jiném městě nevím, to bych taky asi nedala a jak to vyřešit, když tak proudí. No jeď s ní, udělej si program a večer ji vyzvedneš. Rozhodně bych tam s ní nebyla, to by asi nepřežila ale drsný na rozhodnutí. Já naštěstí řeším jen občasné přespání u kamaráda. Děti z tábora má všechny na sídlišti a okolí. |
5.9.2017 16:59:49
Ahoj holky, tak prázdniny v čudu.. Jak to dáváte?
Taky vám to tak vyrostlo zas? Dominika už je na výšku větší než já a má nohu o 3 čísla větší než já. O víkendu jsme byly kupovat nové podprsenky neb má už košíčky C! Jinak včera nastoupila na gympl a dneska mi o přestávce psala "Víš co? Víš co? My máme ve škole wifi!" Asi jsou tam nějací učitelé sebevrazi nebo flegmouši. Jinak příští víkend chce Dominika jet do Třebíče na party s puberťáky, které poznala na táboře. Prej tam budou i spát a já řeším co s tím, protože ve 13ti mi to přijde teda brzo. Tak jsem jí to zakázala, jenže ona strašně prudí a taky mi řekla, že tam prostě pojede a tak jsem jí řekla, že pak pro ni pošlu policii.. Co si o tom myslíte? Pustily byste jí? Ještě řešíme, že tam teda pojedu s ní, ale jen na večer a pak jedem zpátky. A to zas nevim, co tam jako budu od pěti do půlnoci někde dělat.. |
BERBER+A+L+V | 7963 |
22.8.2017 16:16:13
Tož se nám ta osmička blíží...
Nějak se netěšim.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.