Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Zdislava a kluci | 14977 |
7.4.2008 9:41:16
vojtik ma meningoka ale pneumokoka nema.....meninkok je tusim na cely zivot a pneumokoka bych mu dala jenom kdyby trpel na zanety ousek a je to prave o imunite...udelali kolem pneumokoka hrozny humbuk,ja se taky ptala mudry a ta mi meninkoka nevymlouvala ale o pneumokokovi rikala ze to nema cenu....co vim tak kdyz ma dite vic zanetu usi za sebou tak dokonce pneumokoka proplaci pojistovna,ale u zdravych deti je to uplne zbytecny...
|
Stana+Zuzka+J+O | 22743 |
7.4.2008 9:18:29
Ahojky,
já se radila s doktorkou, ke které chodím s dětma už 17 let a které si moc vážím a myslím si, že je opravdu dobrá. Taky jsem o očkování uvažovala, ale nevěděla. A ona mi očkování nedoporučila, že Zuza nemá oslabenou imunitu (ťuk, ťuk). Fakt je, že člověk slyší (nebo čte) jenom ty špatné případy. Já z toho byla taky vyplašená. Ale nějaký virus meningokoka má prý v sobě asi polovina dospělých a nic se neděje. Taky děti vozíme v autě a tam je riziko úrazu asi mnohem větší :-( |
Blanča + Adámek (7.9.04) | 15351 |
5.4.2008 13:49:14
Holky, tak jsem četla dvě stránky zpátky, pže mě zaujalo rozebrání Macíkova chování. A mám pocit, že na tý astrologii snad něco bude. :) Adík je také 7.9.2004 a faktem je, že mnoho vět a souvětí bylo o něm. Pouze se "zlepšil"v komunikaci s okolím. Měl také lidi, na které se sotva podíval, aby je pozdravil - tak to ani náhodou, maximálně na ně vyplázl jazyk. To bych se vždycky nejraději neviděla. A pak byli další, se kterými by klidně odešel a nic neřešil. Nyní - nevím, zda je to změna trvalá nebo pouze období - komunikuje úúúúúúúplně s každým i s tím, kdo o to nestojí. Na hřišti se chcechtá všem klukovinám, co kdo provede, všechno hrozně obdivuje a hned napodobuje, každýho, kdo před ním utíká, honí, chytá za nohy a lehá na něj. Dospěláky zve k nám domů, až je mi kolikrát trapně a jsou situace, že nevím, jak se z toho vyvlíknout. To je ale změna tak za poslední dva měsíce, předtím si taky vybíral, komu nějaké to slovíčko věnuje. Jsem moc ráda, že někdo máte doma také takové rozporuplné dítko! Adámek se také nikdy nechtěl předvádět, paci-paci neudělal snad do dnešního dne. :) Když se ho snažíme něco naučit, tak to schválně plete a motá. Tak jsme se ani nikdy moc nesnažili a pak najednou zjistíme, že umí barvy, čísla, některá písmena, pojmenování prstů, spoustu písniček, ale nikdy to neřekne ve chvíli, kdy má ukázat, že to umí. To na banální otázku, když potkáme psa na ulici, odpoví, že je to žirafa. Jinak z hraček ho nejvíc baví mašinky a auta, puzzle složí líp než taťka, modelína a vodovky jsou v kurzu každý den. Nejvíc ho ale zajímá kolo, stále se nechce rozloučit s odrážedlem - říká, že je to super rychlost a pak bazén. To je jeho! Uplave sám několik temp, není to sice žádnej styl, ale umí. Naučil se to opět sám v létě, prostě se pořád potápěl až zjistil, že si může na vodu lehnout a kopat nohama a něco dělat rukama. Ovšem obléknout si triko je nadlidský výkon!
|
Blanča + Adámek (7.9.04) | 15351 |
5.4.2008 12:24:40
Holky, máte děti očkované proti těmto potvorám? Dlooooouho jsem tady nebyla a napadlo mě se s vámi poradit. Kloním se k meningo, dr.mi doporučuje oboje. Jenže já dávala začátkem prosince očkovat proti encefalitidě, v únoru měl druhou dávku a nechci ho zatěžovat ještě dalšíma dvěma očkováníma. Myslím si, že je to pro to jeho malinkatý tělíčko docela záhul.Nemocný nebývá, atb.měl jednou v životě a to právě díky tomu, že v létě se na něj klíšťata přímo lepěj. Jedno měl přisátý dokonce na očním víčku, museli jsem na oční, ani obvoďák si na to netroufal, a tak to raději přeléčili. Vše bylo ok, ale teď řeším zda meningo nebo pneumokoka. Jaký máte názor?
|
Zdislava a kluci | 14977 |
21.3.2008 12:10:19
|
Deja | 55071 |
19.3.2008 20:27:54
Jé Alecram, to je hezké... jsi vážně šikulka a máš krásné princezny
|
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
19.3.2008 14:23:03
|
Rominka+(Anna12/05, Vašík01/00 | 39878 |
5.3.2008 20:42:46
Moc se omlouvám, obracím se hlavně na maminky z Brna. Nemáte šikovnou kolegyni, příbuznou, bývalou chůvu, kterou už nevyužíváte.....hledáme pro klienta "náhradní babičku". Podrobnosti v inzerátu viz. odkaz
http://brigady.hyperinzerce.cz/brigady-duchodci/inzerat/1195718-hledame-chuvu-pro-7-mesicni-divku--28brno-sobesice-29-poptavka-jihomoravsky-kraj/ Budeme vděčné za tip na info@mia-hlidani-deti.cz |
Zuzka4M | 14793 |
4.3.2008 20:42:24
Jani naprosto souhlasim, mit dve (nebo spis druhe ) je lepsi nez mit jedno ). Kluci uz se taky zabavi. Teda hlavne Macik zkousenim co Misacek vsechno vydrzi ).
|
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
4.3.2008 16:22:10
Jani, já tě taky můžu uklidnit, zatím totiž všechno zvládáme v pohodě a někdy mám pocit, že líp než když bylo jen jedno. Je pravda, že jsem určitě míň vystresovaná a když Domča brečí tak k ní hned neletím a nenosím jí po bytě. U Adi stačilo aby zakňourala a už jsem u ní byla a uklidňovala jí.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.