Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
sosak | 102547 |
2.9.2010 16:53:11
dík všem za názory. Zkusim to s těma klasickýma čtvercovkama a kalhotkama. Možná koupím pár kalhotkových plenek a uvidíme.
|
Lenka a zlatíčka | 56804 |
2.9.2010 14:27:23
Vlňáčky jsou na noc opravdu super. Jinak ty kalhotkové BBH bambusky mají už v sadě 2 vkládačky, jednu dlouhou, která se přeloží dle potřeby a jednu krátkou. Opravdu jsou hodně savé a vymakané.
Náš prcek se taky už plazí a jde na 4, nezeleze zatím samozřejmě, však jse mu teprve 5,5 měsíce Manžel každý večer koupe a ukládá staršího, to dělám opravdu jen vyjímečně, pokud není manžel doma. Jinak nic takového nemám. Že by prcka přebalil, o tom nemůže být řeč. Když na něho shora zavolám, ať mi přinese kompletní plínku na přebalení, donese maximálně čtverec a kalhotky navrch ho nenapadnou, ani neví, jak by je zapnul, když ho o to vyjímečně požádám A to na nich jsou většinou panentky nebo sucháč. Staršího si občas vezme ven, mladšího tak na 10 minut na ruku...ale nestěžuju si, zase dělá hodně práce kolem domu a já jsem na mateřské, tak mu přeci nemůžu děti hodit na krk, jakmile přijde z práce, že? |
Z+2 | 109449 |
2.9.2010 9:49:26
My používáme na noc jak kalhotkové plínky s vlňáčkama, ale i do vycpané nějakou vložkou nebo i čtvercem. Jak jsme čtverce na Fany skoro nepoužívaly, tak na kluka jsou pohodlné a použitelné. Na druhou stranu Tonda nám nějak hodně roste a už je na velikosti, kterou Fanča u plen vůbec nedosáhla. Tak uvidíme.
Jo a taky se nám Tonda rozplazil. V pondělí nám skončilo období, kdy se položil na místo a z něj se moc daleko nedostal. Budeme muset zase dát nad schody dvířka, protože vzdálenost už je pro něj jen otázkou času. Jak jsou na tom vaše děti? Tonda si občas při plazení nechává pod sebou jednu ruku a pak se na ní hrozně zlobí, že mu překáží. Taky jsem se chtěl zeptat jak máte doma rozdělenou péči o děti a jestli je něco co dělají jen manželé? U nás se odpoledne a večer v poslední době starám já. Manželka od Září rozjíždí soukromou školku k tomu kandiduje v komunálkách a navíc do toho ještě z domova pracuje, takže když to jde, tak alespoň v době kdy jsem doma se o děti se starám já. Třeba koupání, kromě dní kdy jsem na fotbale je výlučně moje činnost. Je to někde alespoň trochu podobné? |
1.9.2010 22:20:27
Na noc jsou kalhotkové fajn. Na den mi to přijde zbytečné. Ony mají i svou nevýhodu.. Třebe v tom, že když se do nich prcek víc vyčůrá, tak zvhnou celkově, vlkhost se rozvede do boků apod. A beztak se na to musí dát svrchňáčky, takže mi přijde jednodužší rovnou používat vkládačky do svrchňáčků.
Pokud bys chtěla používat vlňáčky, tak pod ty jsou kalhotkovky fajn, že si vlňáčky nezašpiníš |
sosak | 102547 |
1.9.2010 22:13:28
díky za tip, zkusim je složit po té delší straně a zkusim vložit vkládačku. Asi i pár kalhotkových pořídím aspoň na noc.
|
1.9.2010 20:37:43
Sosáku, já používám klasické čtverce, protože mi přijdou, že nejlépe schnou...obzvláště v zimě.
Složím je na nudli a dám do svrchňáčků (PUL nebo vlňáčky) a vydržím s tím až do odplenkování. Na cesty mám nejraději vkládačku BBH bambusovou 30x30, je výborně savá a na noc kalhotkovku BBH babusku a na ní vlňáčky. Vícevrstvých mám pár flanelek a neoslovily mě. Jinak mě napadlo, ty vícevrstvé slož normálně na nudli a dej do svrchňáčků a můžeš je používat dál (nevím teda jak skládáš a jak máš velké). |
sosak | 102547 |
1.9.2010 19:31:10
Ahoj holky, vy co látkujete, které pleny budete používat až dítka povyrostou. Já používám vícevrstvé ale začínají být malé a větší velikosti už nedělají asi budu muset přejít na kalhotkové ale zdá se mi to dost drahé. Jaké používáte vy? Nebo plánujete používat.
|
Lenny + 3 | 15418 |
1.9.2010 9:44:08
Ahoj, my taky pořád jen kojíme, Honzík je 16.3. Řekla bych, že mu to stačí. O tom lepku si určitě přečtu, díky Sosáku.
Dnes jsem zase po dlouhé době svěřila starší děti výchovným ústavům. Jsem zvědavá, jak dlouho tam vydrží, minulý šk. rok byly hrozně nemocné. |
Nelisara | 109448 |
1.9.2010 8:41:43
Ahojte,k těm příkrmům-taky jsem se divila,když mi doktorka říkala,že mám tu zeleninku sem tam zahušťovat jíškou.Ale po pravdě jsem to ještě neudělala.Malá už mi pěkně baští i ovocný přesnídávky,na banán se tvářila zatím ze všeho nejhůř,ale už si na něm taky pomlaskává.
|
Lucupir & Mary 26/03/10 | 100503 |
31.8.2010 22:49:13
Ahoj holky, tak jsme dneska byly na té třetí dávce..a dobrý..dala jsem jí Nurofen jakmile začla pofňukávat a trošku jí vyskočila teplota, pak prospinkala většinu dne. Děsně se mi ulevilo..no uvidíme jak bude v noci.
S těma příkrmama..ptala jsem se doktorky co a jak..a podle ní mám stále jen kojit, i když mi příjde, že ta kvalitka mlíčka už je slabší. Malá už není takový jedlík jak bývala. Od minulé návštěvy malá nabrala jen 300g, ale prý je vše ok. A to spinkání, snažím se jí dávat pod overálek ještě bodíčko a teplý ponožečky, už sem uvažovala nad tím spacáčkem, ale asi až bude větší zima. Malá je divoch po postýlce dost cestuje, takže nějaká peřinka na přikrytí nehrozí. Jen co ji zakryju tak se do dvou minut odkope Poslední dobou miluje spaní na boku,až jsem měla podezření že to od nás odkoukala Jináč už jsme na 65cm a 7170g |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.