| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 28940  [Dalších 28710 >>]
Nelisara 109448
14.9.2010 13:41:40
Všechny zdravím:-) a jdu si pro radu.Vy co už dáváte příkrmy,máte něco vyzkoušenýho na skvrny od ovoce a zeleniny? Třeba špenát se mi teď nepodařil vyprat.Zkoušela jsem žlučové mýdlo a ariel gel.Nevím jestli jít do nějakejch ďáblíků atd..Díky moc~x~
Verča+Honzik02+Vojtik05+Anežka 101038
14.9.2010 12:11:06
Ahoj všichni. Jak jsem předpokládala, upadá to. Holt těhulky a maminky je něco jinýho. S dětičkama se to moc nestíhá. No já teda nestíhám s těma třema nic. Ale žijem, děti jsou v pohodě, jen ten čurbes kolem......~n~~n~

Myšičko, tobě musím konečně mooooooc poděkovat za balíček. Udělala jsi mi veeeeeeelikou radost a hlavně jsi mne moooooc překvapila. Ještě jednou díky.

Kdyby jste někdo něco chtěl, najdete mne na mailu nebo telefonu. Kdyžtak se ozvěte. Zatím papa~3~~3~
KačkaP;Kubík 06;Anička 10 48737
12.9.2010 21:14:02
Leonko poslala jsem ti mail kam jsme se přestěhovali,tak mi prosím odepiš.Díky:-)
Lea+Denielek+// 101724
11.9.2010 21:22:18
Ahojky maminky...Omlouvám se,že jsem sem dlouho nechodila...Dítko mi dávalo dosti zabrat..A hlavně většinu času jsme byli venku..A večer jsem byla ráda,že jsem padla do postele a spala..Ale koukám,že se to tu asi pěkně rozpadlo...Chybí mi vaše rady...~n~~n~Ted když jste se rozpadli tak nevím kam si budu chodit pro rady..Tak se mějte VY staré březnovky mi budete moc chybět....Vaše rady byli cenné a vážila jsem si jich..~x~~x~Nikdo nedokázal tak dobře poradit jako vy..A za to vám děkuji...

Tak vám už mohu jen popřát hodně štěstíčka a zdravíčka pro ty vaše krásné ratolesti...Mějte se krásně..Číslo na mě máte tak,když budete chtít tak se ozvěte..Třeba jak rostou vaši miláčci...Náš Deny roste krásně má už 7,5 kilo a 2 zoubky...Dokáže nám krásně vyprávět a řvát na nás...~t~~t~A ten jeho smích je kouzelnej...

Pak mám ještě jednu otázku od kolika se mohou dítka dávat do chodítka?Dnes jsem koupila jeden od Chikoo a je kouzelný mimi jsem do toho nachvíli dala sice nechodil,ale strašně se smál.. A hlavně že může mačkat knoflíky a že se z toho ozívají zvky..Už asi chápe´´Já to zmáčknu a něco se ozve´´Je to úžasné jak rostou a spějí..

Tak a už dost...Mějte se krásně a at vám nová diskuse jen prospívá..Posílám všem vašim dětičkám posílám srdeční pozdrav a mnoho úspěchů do života..

Vaše Lea a Denielek..~x~
~3~~3~~3~~3~~3~
Lenny + 3 15418
6.9.2010 15:13:17
Ahoj,
u nás se táta taky docela stará, spíš tedy přes víkend, v týdnu chodí domů až kolem sedmé večer. Ale o víkendu nemá problém vzít děti třeba na celé dopoledne na dopravní hřiště nebo tak něco.
Nemocí se tady bojím, minulý rok byli Vítek s Evičkou hodně nemocní, byli oba první rok, tak doufám, že už jsou trochu promoření. Evička dokonce dlouhodobě (od dubna) nechodila, ale pětilet´ák už kolektiv potřebuje. V neděli jsme s nimi byli poprvé v sauně, chceme chodit dlouhodobě a dr. nám doporučila Preventan.
Myšička21 98603
3.9.2010 21:29:33
Ona ta cena není zase tak hrozná, jsou jednovelikostní, čili rostoucí ~;) jsou od cca 3kg až dokudítě neodplenkuješ, myslím že až do nějakých 16kg... Jsou tam cvočky kterými reguluješ velikost kalhotek... můžeš si koupit i samotný gatě tuším za 250kč já se do nich fakt zamilovala ~m~ ty gaťky schnou rychle, i v zimě doma uschnou max. tak za půl dne,v létě venku tak do hoďky ~;) ty vkládačky stejně jako jiný bambusky... A jsou super když jdu ven, hlavně třeba k dr., připravím si do tašky komplet plenku s origo vkládačkama a pak jen jednoduše vyměním plenečku a s ničím se tam neperu ~;) Kiki je má taky ráda ~m~ hlavně do nich ráda kaká ~t~~t~ a i při velké náloži jen tak neprotečou, to už fakt musí být ~e~
sosak 102547
3.9.2010 21:11:57
myško, tyto plínky jsem už taky zkoumala, už jsi se tu myslím o nich kdysi zmiňovala, ale ta cena~e~ . A ještě prosímtě jak rychle schnou? díky za názor
Myšička21 98603
3.9.2010 18:01:18
Sosaku, asi už ti tu holky odpověděly... já mám nejraději Pop-in plenky, jsou to jednovelikostní svrchňáky a do toho vkládačky, origo jsou tam 2, dají se i dokoupit samostatně, ale jdou nacpat "kde čím", nejvíc do nich krom origo dávám vkládačky (1 nudli+ 1 bambusový čtverec 30x30 od kika), na noc mám ráda vlňáky a di nich vázací plenku s 2 čč na nudli nebo čč+vícevrstvou plenku či čč+vkládačku, teď dávám na noc široké balení, tak je tam navíc ten 1 čč, vlňáky mám doma upletené, ty "klasické" nemám vyzkoušené, přijdou mi dost drahý ~:(
Čč jsem používala hodně zezačátku, ale na to kolik mám na plenky času mi to přijde dost náročný i když je nežehlím... ono zase těch vkládaček se do pračky i na sušák vejde víc a přijde mi, že se i snadněji udržují a lépe perou... ale to je jen názor, každý to může vidět jinak ~;)

pop-in plenka
Z+2 109449
3.9.2010 16:09:22
Dík.:-) No u nás to bude trochu složitější. Fany bude od října chodit do státní školky. Manželka jako vedoucí místního RC otevírá školku pro děti co se do státní školky nedostanou. Jinak Fany už do školky chodila, do soukromé Montesori?. Moc se ji tam líbilo, teď má v září 5 dní ve školce kam bude chodit, k tomu nějaké dny u prarodičů, pár dní stráví s manželkou v její školce. Kromě sebe tam má manželka i jednu učitelku a pak tam bude mít k dispozici i holky na praxe ze střední školy kde pracuje. Manželka se o děti asi taky občas bude starat, ale spíš je na ní manažerské zabezpečení chodu. Takže Fáňa to teď nebude mít uplně jednoduché. Naštěstí je strašně společenská a nemá problém se s dětma, lidma spřátelit, jediný co ji vadí je být bez zábavy doma. Vždycky se do kolektivu vyloženě hrne. Nemoci jsme si snad už vybrali na jaře. Ze školky si přinesla neštovice a i Tonda je tak má za sebou. Jinak zatím moc nemocná nebývá, přestože je fakt od malička velmi často v kolektivu. :-) Snad ji to vydrží.
Jinak jsem přesvědčený, že spousta dětí kolektiv dětí ke své spokojenosti potřebuje. Pro Fany by být jen doma s mámou bylo vyloženě za trest.
Nelisara 109448
2.9.2010 21:50:00
Tonda je pašák~R^.Sárinka zatím jen válí sudy.Jinak co se týče starání o děti,tak s přebalováním manžel problém nemá.Většinou když přijde z práce tak vezme Ondru(5 let)a jdou spolu něco dělat kolem domu-sekat trávu,natírat fasádu,okopávat-to se vždycky něco najde,nebo jezdí na kole atd..Co se stalo pravidlem,že manžel večer krmí malou-z flašky a já jdu klukovi číst pohádku,no a najdu malou jak spí tátovi v náručí a táta taky spí.Z+2 Tvoje starší holčička bude chodit k mamince do školky? Já už se bojím,jak zase bude Ondra marodit.Minulej rok byl vždycky tak týden ve školce,někdy vydržel i jen tři dny a pak tak tři týdny marod.Klasika-rýma,kašel,angína a píchání uší.Právě že jsme druhé dítě plánovali,až bude moct kluk chodit do školky-protože jsem věděla že zase budu muset ležet,no a nakonec byl doma víc jak ve školce.Ještě že mohla nastoupit babička a starat se o nás oba.Já vím,nemusela bych ho do školky dávat,ale kolem nemá k sobě děti a samotnýho ho nebaví si hrát,to se dopoledne jen točí kolem malé a odpoledne je s tátou.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 28940  [Dalších 28710 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.