Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
maw | 84192 |
28.1.2013 11:07:48
S nožičkama je Eliška teda nějaká výjimka, svého času jsem to hodně řešila, a všichni stejný problém... že jsou prostě studený prakticky vždycky.
Wis, nezapomeň, že Matěj byl v TV jen vedle Mariky, kterážto je taky drobnější a moderátorka taky malá... To dělá hodně Ono v TV jsou malí skoro všichni, herci ap., takže to máš tak i nakoukaný. (To není nic proti ničemu, jen optika, v rukách některých lidí vypadá takhle velký dítě málem jak novorozenec.) |
Wis+2 | 131737 |
28.1.2013 8:30:30
Mariko, tvoje vystoupeni v TV se nam moc libilo - divali jsme se i s muzem - a Matej je opravdu uzasne hodny a klidny. Taky jsem mela pocit, ze te moderatorka zbytecne honi, skoda, ze jsi tam nemela vice casu. Me teda zaujalo, ze i ted nosis Mateje v nositku - druhy den jsem potrebovala s malym k doktorce a zrusili nam nejake nizkopodlazni spoje, tak jsem chvilku zvazovala nositko, kdyz jsi rikala, ze nosis, ale nakonec jsem si netroufla a srabsky se pachtila s kocarkem. Ja nevim, mela jsem strach, ze me to bude proste tlacit na bricho.....
Jo a vzdycky jsem mela pocit, ze je Matej drobnejsi, ale v te televizi mi jako drobek vubec nepripadal...... |
Wis+2 | 131737 |
28.1.2013 8:25:15
Lei pripojuju se ke gratulacim a male Lade preji do zivota jen to nejlepsi, spoustu zdravi, lasky a radosti
|
AsiD | 110366 |
26.1.2013 13:11:15
Veliká gratulace
Krásné jméno Přeju hlavně zdraví a ať je doma veselo |
MarikaP+3 | 82381 |
25.1.2013 16:50:19
Jo ještě k těm nožičkám, ono to bude taky o dítěti, Eli neměla studený nohy nikdy, M. je studený v zimě mívá, v létě teda určitě ne.
|
MarikaP+3 | 82381 |
25.1.2013 16:49:06
Holky, děkuju moc za pochvaly, Maw, já se hrozně bála, že tam nebudu mít těch 15 minut o čem mluvit, ale bylo to naopak, spoustu věcí jsem tam neřekla, například základní klad šátkování - že je to praktický, vzlášt v Praze, nemusím řešit schody, bariérový nástupy do MHD, obchodu....Pak správné postavení miminka v šátku, ona mě tam hodně honila.
Katko, já to chvíli ani nevnímala, ale v jednu chvíli jsem se k němu otočila, to mě trochu kousnul, až to zabolelo. Jinak my už skoro 3 týdny odnaučujem M. cucání palce, používali jsme obvaz, minulý víkend už přišel na to, jak si ho během minuty sundat, tak ted tam mám Omnifix, taková prodyšná náplast, ale jakmile si to sundá, tak zase palec cucá. Nemáte nějakej tip? Já už fakt nevím, co s ním. Homeopatka nám nasadila už druhý homeopatika, ted jsem jí psala, jak to u nás vypadá, tak říkala, že jestli ta druhá homeo nezafungují, tak už fakt neví. |
Katka+3 kluci | 79533 |
25.1.2013 14:11:19
Tak velká gratulace Lei a Ladě i od nás Hlavně to zdravíčko přejem!!! Taky jsem nakukovala, kdy tady bude ta krásná zprávička o narození, krásný. Budu tady z těch miminek zase naměkko abych pak nechytla z toho nějaký choutky
Mariko, fakt ti to v tom pořadu seklo. A malej byl ták hodnej, náš by nevydržel. Musela jsem se akorát smát, jak ti tam jednu domu hezky okusoval ruku a ty jsi byla vklidu nad věcí a zvládala odpovídat na dotazy dál. Ale asi tě to znervoznovalo trochu,né? Pak taky jak se tam M jednou nahnul se židlí, vypadalo to, že přepadne, no ustál to, borec Maw, dotaz k tobě, jsi v těch potravin.alergiích docela zběhlá. Prosím tě, alergie na laktózu se nedá nějak prokázat v krvi či nějaké vyšetření? Pominul-li sledování stravy. Řeší to kámoška u 8měs prcka. |
maw | 84192 |
25.1.2013 10:48:39
Mariko, to bylo moc pěkné!
Velice Ti to slušelo, a navíc nádherně sladěno halenka+šátek! Mě tak jen napadlo (to není žádná kritika, jen doplnění do sešitku) - děti mají ty nožičky studené vždycky, i v létě, což bude tím, že lem+shrnutá látka pod kolínkama zhoršuje prokrvení, dospělému by to udělalo totéž (samo, že v zimě je potřeba nožičky řešit a dávat na ně pozor, to nerozporuju, jen doplňuju) - nevýhodám šátku krom všeho řečeného já přidávám, že pokud je mokro a/nebo zima, tak často není kde přebalit - na čem, když se nedá použít lavička, zem (ve městě ani jinde a i s těma lavičkama jak kde), všude nejsou nákupáky se zázemím. Což pro mě byl někdy důvod vláčet kočár, aby bylo kde přebalit, dokud dítě nestojí. |
Jollajda+ Lea | 98439 |
24.1.2013 20:04:49
Lei, moc a moc gratuluju k holčičce. Pořád jsem se sem chodila dívat a byla napjatá.. Vybrali jste moc krásné jméno. I když si to přečeteš až později, tak i přesto vám oběma přeju tu nejhezčí první společnou noc.
|
MarikaP+3 | 82381 |
24.1.2013 18:27:42
Ahoj, holky, tak vám mohu prozradit, že dnes v poledne se narodila Lee holčička Lada, 3,2kg a 50cm, vše proběhlo v pořádku, tak má krásné datum, Martička se narodila jako Matěj 23.5. a Ladunka 24.1., bude se to dobře pamatovat.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.