| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 22350  [Dalších 22080 >>]
MarikaP+3 82381
22.1.2013 10:00:10
~f~~f~~f~Děkuju!
Katka+3 kluci 79533
21.1.2013 23:53:20
Mariko, super!!!!!! ~R^~g~~g~~g~
Jollajda+ Lea 98439
21.1.2013 21:22:38
Mariko, prý znemožnit! Náhodou, fakt paráda. Já bych nic takového nezvládla. Moc ti to slušelo, bříško i sestřih vlasů a taky jsem zírala, jak byl Matýsek hodný. Oba jste šikulové.

Lei, na tebe taky teď každý den myslím a občas kuknu, jestli už tu není šťastná novinka~;((
MarikaP+3 82381
21.1.2013 20:14:33
Holky, dneska jsem se byla znemožnit v v regionální TV Pětka, jestli se chcete podívat, tak je to 17:35 minuta.
http://www.petka.cz/porady/supermama/supermama-66/
MarikaP+3 82381
20.1.2013 15:01:11
Teda Lei, dneska termín? No jestli máš bolesti jako při MS, tak to bude už asi předzvěst, že se něco pomalu děje, snad. No nevím, jestli si pamatujete, jak jsem tupřed rokem a půl psala, že rodím, pak jsem psala, že teda nerodím a takhle se to ještě opakovalo jednou a třetí den jsem raději už nic nepsala, i když jsem nakonec opravdu rodila. Tak přeju, at v tom máš větší jasno, já myslela, že když jsem už jedno odrodila, tak porod poznám, ale chyba lávky...Taky záleží, nekdo má poslíčky celý třetí trimestr a pak si ani nevšimne, že se to rozjíždí.
Jen pro info, Eli se narodila týden před termínem, Matěj 2 dny po, jsem moc zvědavá, co třetátko, ale spíš počítám také s tím, že si na termín počká, snad se nebudu divit, ale má být drobnější, dr. říká od začátku, že vypadá o pár dní mladší, tak snad mě nepřekvapí :-)
Každopádně přeju krásnej porod a taky Martičce, aby sourozence s láskou přijala.
Lei 37503
20.1.2013 14:37:01
No jooo, když on fakt má, no...ehm, doufám, že kdybychom v tu dobu byli na sále, tak že by si zjednal záskok - na krmení, ne na sál ~t~. V tomhle mrazu navíc...už všechny čekaly u krmiště, prý, a vyhlížely traktor s nášupem :-). jak bylo dlouho nad nulou, tak se pořád dopásaly na pastvině, ale s tím je teď utrum.

Sen prima - beru :-).
Katka+3 kluci 79533
20.1.2013 13:43:51
Lei, kdyby by manža řekl,že dobytek má přednost, tak bych mu odpověděla "bůůů" :-)
Hele, dneska v noci jsem měla sen, že jsi rodila. Přitom ani nevím pořádně, jak vypadáš, ale v tom snu jsi prostě byla. Pak si pamatuju,že jsem se šla dívat sem na diskuzi a holky už psaly od tebe zprávičku, že je mimčo na světě....no přeju at je porod podle tvých představ a jste oba v pořádku, už se těším na zprávu o miminku ~s~.
Lei 37503
20.1.2013 10:15:09
Tak holky, dnes TP, jsem zvědavá, u M to vyšlo přesně, ale to jsem věděla, ovšem podruhé už člověk nemá ten cyklus tak v merku, resp. tak se na něj u druhého dítěte a se státnicemi na krku nesoustředí ~:-D. Každopádně předevčírem bolesti třísel a st. kosti, že jsem skoro nemohla chodit, od včera bolesti jak při MS, uvidíme ~;). Muž odjel krmit se slovy "dobytek má přednost", tak doufám, že to prcek slyšel a spořádaně vyčká jeho návratu ~t~.

Hezkou neděli všem! ~x~
Katka+3 kluci 79533
18.1.2013 12:45:23
To jo, my i dva osobáky ted máme, jenže kdo by platil furt ten benzín, opravy aut, dálniční známky aj. Ty auta jsou takový žrouti peněz ~q~~o~
maw 84192
18.1.2013 12:19:04
Katko, do počtu 8 ks se to dá řešit 2 osobákama, pak si ŘP dělá nejstarší a vozí další potřebné.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 22350  [Dalších 22080 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.