Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
maw | 84192 |
15.1.2013 12:31:14
A já Ti chtěla poradit, jak odstavit T.
Noooo, celej banán... B. jich snědl dneska asi pět, po snídani... |
Katka+3 kluci | 79533 |
15.1.2013 12:05:13
HOlky, koho tu čeká zápis s dítětem? SI tak říkám, vloni zápis, letos znova, příští rok zápis s T do školky, za další rok zápis do školy s prostředníčkem, pestrý to máme. Už se tak i trochu těším, až budou všichni ve školách a školkách...po těch letech doma.
|
Katka+3 kluci | 79533 |
15.1.2013 12:01:15
Dobrá diskuze- jak smrdí moč? Jako čpavek. A jak smrdí čpavek? Jako moč
Maw, no sice je T dost kojenej a to zajisté má vliv na moč, ale když udělá louži po bytě, tak necítím. Zase ta plenka ráno pochcaná skrz na skrz, tak cítit jde A náhodou už taky víc pije vodu a jí. Včera snědl celý banán ráno, odpo polívku a trochu rýže s omáčkou, odpo kousek jablíčka, půlku rohlíku. Večer jsem dělala pizzu, tak si dal trochu, jinak opět vyhrála polívka a okurka. Je mi jasný, někdo by to měl na půl dne, my na jeden den, ale lepší se chlapec, lepší |
MarikaP+3 | 82381 |
15.1.2013 10:00:26
Jj, kdyby pil málo, tka ta moč je víc cítít po čpavku.
A signál - jako že je počůranej, tak vysílá smradlavej signál - to byl spíš vtip. |
maw | 84192 |
15.1.2013 9:18:19
B pije průběžně během dne, ráno hrnek mlíka, přes den vodu, mlíko (kupovaný, ode mě jen někdy před spaním 1x), trochu čaje občas ode mě (většinou roibos nebo tak něco), pije dost myslím. Neb jak jsi to myslela?
Signál - jako že je počuranej? (Že chce přebalit to není, to nechce.) |
MarikaP+3 | 82381 |
15.1.2013 9:12:15
Maw - smrdí tak normálně, přes den to pročuchám přes plenku, v noci je pročůranej víc, přebalujem 1-2x za noc a to smrdí někdy i na dálku, ale on spí zásadně odkrytej. Ráno bývá moč koncentrovanější, mín vody, víc metabolitů, taky je víc žlutá a smrdí. A jak B. pije, může to být i tím. No třeba ti tím smradem B. vysílá signál
|
maw | 84192 |
15.1.2013 7:42:06
Odstavování: Mariko, ale u vás hraje roli těhotenství, takže tam ten Lein obecný vzor ani nelze uplatnit.
Moč: jo, Katko, vlastně T je de facto skoro jen kojenej, to má taky vliv. Jako já poznám brzy po čuchu, že má B mokro... V látkovce, samozřejmě. A třeba ranní moč v nočníku (nebo i jen při čůrání do umyvadla) je cítit celkem dost - u vašich dětí ještě ne? Protože u i dospělce je ranní "smrutější". Holt delší interval. Ještě rozdíly chlapečci x holčičky..., byť jsou malí... Já nevím, čím by to mohlo být, ostrý nebo hodně kořeněný jídla nejíme... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.