| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 380  [Dalších 70 >>]
Vendoušek 56009
21.3.2013 8:34:23
k těm chutím to je hrozné.... ráno piji těhotenský čaj s mlékem, chutná mi rohlík s máslem a k tomu kedluben (divné chutě).... na oběd si dělám nejraději zeleninový salát, nebo tousty se sýrem, vývar bych si taky docela dala, tek si ho možná udělám.... a večer mne honí mlsná na slané věci, oříšky kešu nebo pistácie, pak si dělám často vajíčko na měkko, a moc mi chutnají kyselé okurky ~w~

včera jsem tedy měla k obědu rajskou s tětovinama a to jsem si také pošmákla ~t~
Vendoušek 56009
21.3.2013 8:30:17
Monci - vítej mezi námi.... já měla špatnou zkušenost v úplně prvním těhu, to zjistil DR. že se v 9tt. plod nevyvíjí a šla jsem na vyčištění.... pak už se nám ale obě těhotenství vydařila a teď už věřím, že tohle třetí těhotenství bude také OK ~s~ člověk si to špatné hlavně nesmí moc připouštět
Vendoušek 56009
21.3.2013 8:27:33
Pippi - jak píšou holky, pokud se budeš cítit fakt nějak hodně špatně, raději utíkej k DR., lepší 10x zbytečně než 1x pozdě.... jo a ten odpočinek je fakt důležitý.... ale opravdu znám více kamarádek, co ten hematom měly taky a vše dopadlo dobře ~6~ tak hlavně žádné černé myšlenky
Jana (IP adresa: 193.85.216.3)
  • 
21.3.2013 7:49:23
Jo a Leni, to je super, že to rodiče vzali takhle v pohodě. A to jsi se tak bála.
Jana (IP adresa: 193.85.216.3)
  • 
21.3.2013 7:47:29
Mončo, klidně se přidej.

Já taky teď nemám chuť vůbec na kapučíno. A to ho jinak snídám. Jen čaje. vodu a semtam nějakou limošku nebo skleničku pivka k mastnému jídlu. A nemůžu ani mlíko, které jsem v předchozích těhu milovala.

Gratuluji k úspěšným kontrolám. Já jdu v úterý.

Pippi, doufám, že to píšu správně. Na naší diskusi měla také maminka hematom, krvácela a má zdravého krásného chapečka. Tak se neboj. Vše bude určitě v pořádku.
Miimi 43936
21.3.2013 5:19:49
Pippi sestrenka mela nekolik hematomu,hodne krvacela,vse je v poradku,hlavne dodrzuj ten klidovy rezim.

Cocku bych taky nepozrela, fakt jim ted po cem nic,prcek si moc nepochutna :-) Vcera jsem si udelala spagety se syrem,na to jsem mela vylozene chut.

Nemuzu spat,tak tady strasim,za chvilku padnu za vlast :-)
Miimi 43936
21.3.2013 5:16:03
Venuse - taky to tak mam, na kafe, caro se nemuzu ani podivat, pritom jsem ho mela moc rada. Ja jen doufam, ze to fakt prejde, kamaradce to trvalo cele tehu :-) Cekame treti miminko ;-)
Moncaka 56657
20.3.2013 15:49:53
Ahoj holky,
mohu se k Vám přidat? Dnes jsem byla na UZ, tak byla patrná i srdeční akce. Dřív jsem se přidávat nechtěla, pořád se bojím potratu, tak snad to teď nezakřiknu. Mám z podzimu špatnou zkušenost.
Pippi 108434
20.3.2013 15:36:38
Díky, Lenushko, raději jsem jí zavolala. Říkala, že s tím hematomem se to stává a že mám zůstat fyzicky co nejvíc v klidu a žádný sex. Že prý můžu i krvácet a kdyby se to stalo,tak mám jet do nemocnice. Ale snad k tomu nedojde a budeme se spolu těšit na společný termín ~;)

K tomu jídlu, já v prvním těhotenství taky zezačátku nemohla sladké ani vidět, naopak jsem měla chuť na slané a před porodem na syrové brambory. Myslím, že nám tím tělo říká, co potřebuje, nebo naopak nepotřebuje.

Na screening jdu v tom desátém týdnu, kdy jdu tak jako tak na kontrolu s tím hematomem, to mi bude brát krev, ve dvanáctém pak na ten ultrazvuk. Doktorka říkala, že aby to bylo přesné, tak musí být dítě nějak velké, aby mělo smysl brát krev, takže mi po té prohlídce řekne, jestli mi vezmou i krev,nebo mě objednají na jindy.
Lenushka89 135810
20.3.2013 13:39:56
Ahoj holky!

Pippi, s tím hematomem mě to mrzí. Držím palce, aby se co nejdříve vstřebal a všechno bylo v pořádku ~;((

Co se týče toho, co se může a nemůže v těhotenství, tak já bych to zas tolik nehrotila. Pokud se něčím nevhodným vyloženě nepřecpáváme a dáme si to v menším množství, tak to určitě nevadí. Jak se říká - všeho moc škodí, i přehnané opatrnosti.

Venuše, gratuluju k dobré kontrole a srdíčku!

Pippi, máme stejný termín porodu :)

Miimi, jak píšeš o tom vývaru s nudlemi, tak jsem teď na něj dostala hroznou chuť ~w~

Jinak mně je celkem dobře. Ranní průjmy přetrvávají, ale na to jsem si zvykla a nějak mi to už nevadí. Než se ráno najím, tak mám žaludek, jak na vodě, ale to se rychle srovná. Čištění zubů po ránu mi taky nedělá zrovna nejlíp. Jak překonám rána, tak je to fajn. Unavená jsem taky, ale nepřijde mi to nijak dramatické. A co se týče chutí, tak mám spíš nechuť. A nevím, co mám pořád jíst, když nemám chuť na nic. Sladké už si občas dám, ale fakt jen občas a trochu, na uzeniny chuť nemám, maso bych si i dala, mléčné výrobky vůbec. Dneska budu vařit na oběd čočku. Na tu jsem měla velkou chuť, ale teď ji přebila chuť na ten vývar. Tak možná uvařím ještě ten.

Holky, kdy se budete objednávat na ten screening? Já jsem dneska 7+2, tak přemýšlím, jestli tam už nemám zavolat a objednat se.

Pippi, břicho mě taky občas bolí a píchá mě v něm. Ale přijde mi, že je to taková jiná bolest, než ta menstruační. Jestli si nejsi jistá a jsi z toho nervózní, tak si raši dojeď k doktorce, ať se na tebe podívá. Lepší 10x zbytečně, než jednou pozdě.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 380  [Dalších 70 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.