Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Lenushka89 | 135810 |
22.3.2013 10:10:09
Pippi, to je dobře, že tě břicho přestalo bolet :) Sestřenka rodila v listopadu a doktorka ji na ten test posílala do Ostravy nebo Olomouce. Ať si vybere, co je pro ni lepší, ale že v Olomouci se neplatí. Takže zřejmě nějaké sponzory na to mají. Jak se budu objednávat, tak se na to poptám. Ale i kdyby se platil, tak na něj prostě jdu. A tripply chci určitě odmítnout.
|
Pippi | 108434 |
22.3.2013 10:07:16
Ahoj holky, já jsem u našich a malého mi hlídají babičky. JAk jsem si včera odpočinula, tak mě i přestalo bolet břicho. Chutě žádné zvláštní ani nemám, akorát mám chuť na ovocné džusy, které jinak moc nevyhledávám. Kafe nepiju ani netěhotná, jen výjimečně.
Na ty screeningové testy jdu, protože jak píše Lenushka, ty tripple jsou dost naprd, já naopak uvažovala i o tom, že na tripple nepůjdu. Dělají se proto, že je platí pojišťovna. Lenushko, ale ten NT screening stojí 1200, pojišťovna to neproplácí. Takže jedině že by to v Olomouci sponzorovala sama nemocnice (nebo ordinace), o čemž pochybuju. Ale stejně, ono nic není stoprocentní, dokonce i odběr plodovky nemusí vyjít přesně. |
Lenushka89 | 135810 |
22.3.2013 9:00:51
Dobré ráno
Moncako, tak ještěže to dopadlo takhle dobře! A tentokrát už to snad bude bez problémů Miimi, jaká byla dnešní noc? Já jsem včera odpoledne zase spala a večer jsem byla KO už v 9, tak jsem šla v půl 10 spát. Od večera je mi pěkně šoufl. Ráno jsem měla jít na praxi, ale jak mi bylo zle, tak jsem se učitelce omluvila, že dneska nedojdu. Obávám se, že budu dnes poprvé Piskoo, vítej Já se na ty testy chystám. V Olomouci je údajně dělají zadarmo. A i kdyby ne, tak si je ráda připlatím. Jsou totiž mnohem přesnější než tripple testy, které vychází často falešně pozitivně. A za ty nervy mi to pak nestojí. |
piskaa | 105164 |
22.3.2013 7:30:22
ahojda, zdravim Vas vsechny..take se pridavam do teto skupiny, termín 6.11. u me druhe tehotenstvi...uz mam doma 3letou holcicku...asi je ted se mnou nestastna(no manzel asi taky:)), protoze ze vseho nejvic bych jen spala a na vareni nemam ani pomysleni, jen vzpominka na jidlo ve me vyvolava sileny odpor:))))a to nemluvim ani o piti, samotnou vodu vubec, se stavou take ne, takze stale jen dzusy, abych do sebe aspon neco dostala...snad uz to brzy bude zas ok:)))jinak u Dr jsem byla, tak srdicko bije na poplach..tak jsem rada...jdete nekdo na ty drivejsi testy na zjisteni tech spatnych syndromu??? ja to odmitla, pockam si na klasicke tripple testy, prijde mi to jako vyhozene penize, kdyz to stejne za par tydnu delaji zadarmo...vim, ze mam silne a zdrave miminko!!!:)))vzdyz to je štír!!!:)) mejte se hezky
|
Miimi | 43936 |
21.3.2013 20:33:18
Tak ja si prave koupila medunkovy caj a doufam!, ze budu dneska normalne spat,dohanela jsem to pak dopoledne a zbytek dne mi bylo hodne soufl. Snad uz to nebude dlouho trvat.
Ja uvarila opet cerstvy vyvar s nudlemi a ai zitra upecu kure s ryzi. Musim jist po troskach,jak si dam klasickou porci,je mi jeste hur. |
Moncaka | 56657 |
21.3.2013 13:51:36
Jinak chutě mám normální, kafe nepiji ani normálně, ale občas mám nevolnosti, ale zatím nezvracím, ale zase když mi přestane být blbě, tak mám pak děsný hlad, že toho sežeru mnohem víc, než bych měla.
|
Moncaka | 56657 |
21.3.2013 13:50:05
Holky, díky za přivítání.
Hematom je hnusnej, já ho měla v minulém těhotenství asi ve 13.-14. týdnu. Vím, že jsem si oddychla, že rizikové 3 měsíce jsou za mnou a najednou za mě teklo děsně moc krve. Jela jsem do nemocnice, kde mi dokonce řekli, že kdybych krvácela hodně moc, tak abych nevykrvácela, tak by mi museli miminko vzít. Pěkně mě tím vyděsili. Ale naštěstí, tak jsem během pár dní přestávala krvácet, měla klid na lůžku, utrogestan a ascorutin. Jinak nic víc ani Dr. s tím dělat nemohou. Mimčo bylo nakonec v pořádku. Pak jsem špinila ještě měsíc. Takže je dobře, že rodiče pomohou. |
Lenushka89 | 135810 |
21.3.2013 12:54:47
Pippi, věřím, že bude všechno v pořádku A je fajn, že jsi jela k vašim, aspoň si víc odpočineš. Aha, tobě ten test bude dělat přímo doktorka. Moje stará dr. ho nedělá, musela bych na něj do Olomouce. Dneska ale chci obvolat nějaké doktorky v Brně a zjistit, kde by mě vzali. Tak třeba nakonec taky nebudu muset nikam jezdit. A jsem ráda, že vaši měli radost :) S tchánovcema to máš, koukám, veselé
Moncako, vítej Miimi, na špagety se chystám příští týden. Už se na ně taky těším. A dneska v noci jsem taky blbě spala. Večer jsem nemohla dlouho usnout, ve 2 mě vzbudil déšť, jak bubnoval na parapet a pak jsem se budila až do 6 každou chvíli a od 6 nespím. Já, která normálně spává min. do 9. Venuše, kedluben bych si taky dala. Ale po něm bývám hodně nafouklá, tak asi až o víkendu. Ve škole bych jinak dost trpěla. Na vývar jsem si koupila dneska maso, myslela jsem, že mám ještě nějaké v mražáku, ale neměla jsem a včera už se mi pro něj do obchodu nechtělo. Včera jsem poprvé odpoledne usla. A spala jsem 2 hodiny. Dneska bych šla nejradši zas, ale potřebuju udělat plno úkolů do školy. Už se mi to tu hromadí :( |
Vendoušek | 56009 |
21.3.2013 8:59:24
Pippi - to víš, ti starší už tomu tak nerozumí, takže to ber s rezervou
to je dobře, že můžeš být u vašich a trochu odpočívat je to super, že je máš... a je hezké, jak se k tomu postavili |
Pippi | 108434 |
21.3.2013 8:56:43
Děkuji moc za podporu. Snad to bude ok. Odjela jsem s malým k našim, trochu mi s ním pomůžou a já můžu odpočívat. Doma si moc neodpočinu, když běhám okolo dítěte. Včera jsme našim řekli, že čekáme druhé. Nechtěli nám věřit, dokud jsme jim neukázali průkazku Narozdíl od tchánovců měli radost. Víte, co řekl tchán, když se dozvěděl o tom hematomu? Prý: takže to musíte dát pryč? No musela jsem se i přes tu blbou náladu začít smát, to znělo jako: takže ta koťata půjdete utopit?
Moncaka: vítej |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.