| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Děti a sport

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 4469  [Dalších 4449 >>]
Markéta 121171
5.12.2017 12:06:15
Starší hrál roky florbal (jako menší chodil do sokola a chvíli na ninjutsu), ve 13 to zapíchnul a přešel na hokejbal, vydržel jednu sezónu a teď už se plně věnuje tomu, co ho baví, což je muzika. Občas si jde zaběhat, jezdí na kole, na běžkách, ale organizovaný sport nula.

Mladší chodí na florbal, ninjutsu a atletiku, chodil i na plavání. Myslím, že být to na něm, leží doma s tabletem, velké nadšení tam nevidím, ale zatím neprotestuje (je mu 9). Rád teda jezdí na kole.

Oba jsou v turisťáku a starší opravdu rád chodí. U mladšího je to slabší.

Já jsem sportovala s nadšením (dělala jsem atletiku) vyšší stupeň základky a celý gympl, pak už převážily jiné zájmy. Ale nebylo to kvůli sportu samotnému, ale kvůli super partě, která tam vždy byla. Nejsem moc soutěživá, tak mi nevadilo, že jsem toho moc nevyhrála. Teď sportuju kdykoli to jde, chodím běhat, plavat, bruslit atd. Strašně mě to baví, nejlepší by bylo, kdybych nemusela chodit do práce.

Lída+4 138596
5.12.2017 11:55:41
Nejstarší a nejmladší byli vždycky spíš nadšený sportovci (a jsou pořád), třetí vlažnější, ale proti sportu v zásadě nic nemá. Zato druhej je od puberty odpůrce téměř všech sportů a většího pohybu vůbec ~t~
Z+2 109449
5.12.2017 11:33:08
Jak v čem a jak kdy. Dcera dělá všechno s nadšením. Jen nevím jestli její nadšení sdílí i trenéři.
Syn si vybírá a to co dělá je hodně odvislé na tom kdo ty treninky vede.
IvanaJ 28823
5.12.2017 11:26:15
syn sportuje 7. let a stále s nadšením. nechápu, že celou tu dřinu dává v podstatě s úsměvem na tváři. tréninky 5 x týdně z toho cca 4x dvoufázové. obnáší to i brzké vstávání cca 4,30 2 - 3x týdně, o víkendu zápas. někdy to vyjde , že během týdne je turnaj.

od září je na 8. letém gymplu a je tam spokojený a nadšený. zvládá obojí. i když prosinec je u nás krizový. začíná se projevovat únava což se není čemu divit, protože sezona nám začíná 1.8.

naopak, když má jeden den volna, tak neví co by a ten dril na který je zvyklý mu chybí.

uvidíme jak to bude dál.....
Stáňa * 7932
5.12.2017 11:15:56
Starší syn vyzkoušel několik sportů, vše kolem puberty skončilo.

Mladší (12) dělá florbal jednou týdně, jednou týdně má všeobecný pohybový kroužek. Zatím ho baví obojí, ví, že se musí hýbat. Věřím, že mu tohle zůstane i přes pubertu - spousta kamarádů, víkendové akce, letní tábor, kde chce být časem instruktorem.
Penelope 29814
5.12.2017 11:03:49
Syn 15 let ,sportovní gymnázium,tréninky 8x týdně,víkendy zápasy.Od 5 let sportuje.
Nikdy toho nechtěl nechat,i když se zrovna nedařilo,jestli měl krizi,tak jsme to nepoznali.
Z toho usuzuji,že sportuje s nadšením a láskou.
Federika 14090
5.12.2017 10:56:06
Nejstarší syn-nesportuje, jako malej ještě občas sem tam něco, ale nikdy ho sport moc nebral.Vzdala jsem to a dneska (19) mi občas řekne-proč jste mě nepřitlačili?~:-D
Mladší syn/13 let, náročné gymnázium)-sportuje,celkem všechno možný, nic vrcholově, teď má třikrát týdně plus víkendy fotbal. Byla bych raději, aby kvůli škole a volnému času omezil,ale zatím nechce. nikdy jsem neměla problém s tím,že by na trénink nechtěl.
Dcera, 9 let, trénuje závodně, v podstatě 5 krát týdně 4 hodiny, občas víkend trénink nebo závody. A s nadšením je to tak,že se to hodně střídá. Občas má krizi a nechce se jí, je namožená nebo chce být u nějaké kamarádky. Jindy se těší . Myslím,že je to normální, kdyby mi trucovala denně doma že nechce,hledala bych příčinu a nějak bych to řešila Občasné stávkování ne.
Danulu 23974
5.12.2017 10:53:09
Epepe ne vsechny ,starsi.dcera trenovala jeste do 16 let min.trikrat tydne,vedle sportu a gymplu nemela cas na neco jineho,byla zranena pres pulroku,v tom case zacala poznavat sladky vecerni zivot a uz trenuje jen dvakrat a na zavody kezdit uz nechce
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
5.12.2017 10:50:15
Nominovaný byl v pohodě - jen svůj post přenechal jiným ;-)
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
5.12.2017 10:49:23
Musíš číst pořádně - on měl odtrénováno 1000%, na zápasy nechodil, protože byly v pátek odpoledne , a to se mu křížilo se skautem.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 4469  [Dalších 4449 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.