| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Děti a sport

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 4469  [Dalších 4409 >>]
Piggy 5422
12.9.2017 15:00:19
Tam na zahradaku jsme byli včera a nevzali ji, že je stará..už prý nebylo místo pro ni ~n~ Podívám se na strašnice, díky, jak se jmenuje jejich sokol (pokud je jich více)?
jorad3 105220
12.9.2017 14:54:08
Nejsem z Prahy, ale u nás organizují kroužky i selesiáni,a jiné organizace. Míváme ve městě i různé akce kde se organizátoři prezentují. Bývá to na konci školního roku, aby ses od září mohla přihlásit.
ivaxx 44192
12.9.2017 14:43:35
Ve Strašnicích je skvěle fungující sokol. Přes zimu dělají děti hlavně gymnastiku, na jaře a na podzim jsou i venku.
Na Zahradním Měste (snad T.J.Astra) je gymnastika.
Piggy 5422
12.9.2017 14:40:08
Sokoly jsem v našem dosahu prošla již, bohužel.. DDM v našem okolí nemáme, grr.. nevím, kde hledat.
jorad3 105220
12.9.2017 14:22:41
Já myslí, že to může být jmenovat různě. Zkusila bych ve vašem dosahu projít DDM, sokol a podobně, kdo pořádá kroužky a prostudovat náplň kroužků.
Piggy 5422
12.9.2017 14:11:36
Potýkáme se s výběrem kroužků pro 10letou holku..Bude chodit na streetdance, ale ráda by ještě něco jako gymnastiku - cvičení celého těla - mírná akrobacie 1-2x týdně. Včera jsme byli na náboru gymnastiky, která se prezentovala jako nezaměřující pro výkon, hlavně na správně držení těla, protažení, eleganci a kondici.. Bohužel pro velký zájem mladších dceru kvůli věku nevzali..dcera to oplakala ~n~~n~~n~ (Hm, že je diskriminace kvůli věku, to je jak diskriminace na trhu práce, a to sport má být jednou z prevencí závislostí a kriminality mládeže, hmm ~a~~d~). Zrovna na držení těla by potřebovala (je sledovaná a 1x měsíčně chodí na RHB).
Tak zkouším hledat, naděje umírá poslední. Mám jen požadavek, aby to nebylo daleko, nikdo ji nebude doprovázet, nikdo už nemá čas. Ostatní sporty (kolektivní ji moc nelákají..). Atletika ji moc nebavila, když bylo běhání venku, ale když bylo občas v zimě v tělocvičně, tak ano.
Prosím, jak se takový sport jmenuje??, ať mohu dát správně do vyhledávače a mít relevantní odkazy...Případně, kdyby někdo o něčem rovnou věděl, jsme z Prahy 10. Budeme velmi rádi. Děkuji.
Hana Dostálová 154605
24.8.2017 17:47:53
Zdravím a dovoluji si poopravit hodnocení jednoho z klubů Karate, a to konkrétně SK Karate - Shotokan Liberec na Barvířské. Oddíl přijímá děti do pohybové přípravky již od 3 let, dále děti (nejen ty talentované) od 6 let do základních oddílů i dospělé. Ač je v klubu umožněno závodníkům rozvinout sportovní talent v plné míře a dosahovat pravidelných, individuálně maximálních výsledků, klade se zde důraz i na tým a přátelskou atmosféru a sportování ("pouze") pro radost, zdraví a kondici, bez nutnosti závodního drilu. Zařazení do tréninkové skupiny je tedy otázkou volby dětí, rodičů a trenérů. Děkuji :-)
Federika 14090
26.6.2017 20:53:11
Aneto,
takhle ti nikdo moc neodpoví, ten dotaz se tady za chvíli schová..založ si nové téma, to pak bude viset vpravo a uvidí to všichni..
A jinak-jakou gymnastiku chceš dělat a do jaký míry? Rekreačně, jako koníček, to určitě někde dělat můžeš, musíš najít klub, kde se to dělá jen tak pro radost..
Zuzana Anýžová 153376
26.6.2017 20:45:34
Dobrý den, mám 12 let a moc bych chtěla začít s gymnastikou. Moje máma a já si myslíme že už je asi pozdě začít ve 12, ale i tak bych se chtěla zeptat, jestli by to nějak šlo. Předem děkuji za odpověď.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 4469  [Dalších 4409 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.