| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Jižní Americe

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 125  [Dalších 75 >>]
Deti*a*my 97757
17.6.2009 18:35:43
Dobrý den,
jsem redaktorka časopisu Děti a my a obracím se na Vás s prosbou o spolupráci. Do rubriky Skutečný život zářijového čísla připravujeme téma – Jak se žije maminkám v zahraničí. Chtěla bych Vás touto cestou požádat, pokud máte zájem podělit se s našimi čtenářkami o své postřehy a praktické zkušenosti, jaké to je, být maminkou v jiné zemi, než v ČR, prosím, ozvěte se mi na email konickova@portal.cz.
Moc děkuji a těším se na Vaše reakce
Mirka Koníčková
Hanina (IP adresa: 77.210.191.72)
  • 
7.5.2009 23:37:37
Ahoj, ja mam pritele z Argentiny, taky jsme zili v Cechach a ted momentalne ve Spanelsku. Uplne te chapu, ze te Jihoamericani pritahuji, jsou velmi dobri v projevovani citu a pocitu, myslim, jako nikdo jiny. Uz jsme s pritelem spolu dlouho, asi 13 let a celkem nam to klape, mame ted dceru 3 roky. Je hezky sneda po manzelovi.Jestli se chces na neco zeptat, muzes napsat na email: colla@seznam.cz.
Mej se krasne a hodne stesti.
Hana+dcera3 (IP adresa: 77.210.191.72)
  • 
7.5.2009 23:31:39
Ahoj, ja chodila na plavani s dcerou ve Spanelsku, ale mam celkem negativni zkusenost. Ostatni maminky tu to ale hodnoti pozitivne. Predpokladam, ze jsem jen narazila na lidi, kterych metody mi nesedeli. Jestli chces, napis na mail: colla@seznam.cz.
Alvap, Lopezova (IP adresa: 201.87.147.29)
  • 
27.4.2009 19:15:00
Dobrý den,

je zde nějaká maminka, která žije v Brazílii???
Franciny Kocorkova (IP adresa: 88.83.235.82)
  • 
19.11.2008 16:18:31
hola atodas las mamas como estan busco a algien que viva en la republica checa que sea de costa rica o central america o que hable espanol, llevo aqui za %anos z hablo el checo no muz bien, pero si algien quiere tenr amistad con migo mil gracias, mi correo es franciny@seznam.cz, o mi numero es 773472635, que tengan un lindo di
Franciny Kocorkova (IP adresa: 88.83.235.82)
  • 
19.11.2008 16:05:39
hola me llamo Franciny no se si entendi bien tu mensaje pero me gustaria tener amistad con tigo espero me contestes , lamentablemente no entiendo muy bien el checo cuidate y que tengas un lindo dia
Hudba Ainur 3111
2.7.2008 23:52:17
Milé zahraniční maminky,

chodíte se svými miminky a batolátky na kurzy plavání kojenců? Píšu o tom diplomku a potřebovala bych získat co nejvíc informací, jak se kde ve světě plave. A vy jste jako přímé účastnice ty nejpovolanější osoby. Najde se tu někdo, ochotný si se mnou vyměnit pár mailíků? Opravdu vás nezdržím dlouho.

Moc děkuji za pomoc,
Camm
petadurka 80929
11.4.2008 16:23:16
Dobrý den, ahojte všichni!
Jmenuji se Petra a dostala jsem kontakt na vas všechny od me spolužačky Lucky, pry jste vsechno moooc mile, ochotne, a třeba mi pomůžete – pomalu ale jiste bych se mela zacit zabyvat psanim bakalarske práce na tema „Zeny vedou jinak – Zeny v managementu“… A bylo mi doporuceno, abych se zamerila ne vice zemi, USA, Evropa apod. Studuju nemcinu, takze v této oblasti by to bylo vklidu, ale do Ameriky se jen tak nedostanu :D , tak jsem se chtela zeptat, jestli třeba vy primo, nebo někdo z okoli, sousedky, kamaradky,…at uz jste kdekoliv, nejste nejakou tou supr manažerkou, které bych mohla polozit par otazek;nebo i nějakého muze, ze bych udelala dva kontra rozhovory, nebo byste mi třeba byly ochotne napsat par radku, jak to tam u vas vypada, jestli prevladaji muzi nebo zeny, jestli je místo ve skolce apod. Moc by mi to pomohlo, ale nenapada me zadna odmena, jestli jste třeba na druhem konci světa… ;) Budu moc rada za jakekoliv odpovedi, třeba s emailovou adresou, na kterou bych se pak mohla ozvat… Preju hezky den! Petra
Persona 48312
27.3.2008 15:16:20
Ahoj, sice nejsem v Peru, ziju ve Spanelsku a otec me dcery je Argentinec. Pokud budes mit zajem, rada ti dam na sebe kontakt a muzeme si dopisoat Spanelsky.
la ardilla 75410
2.1.2008 12:39:00
Ahojky.Žiji v České republice a ráda bych si občas napsala s někým kdo žije v Peru.Mám totiž osmiletá dvojčata,jejichž otec je peruánec.Nežijeme spolu,ale občas si voláme a píšeme,tak by mi velmi pomohlo,kdyby mi i někdo mohl pomoci se španělštinou.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 125  [Dalších 75 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.