| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 6119  [Dalších 5789 >>]
MisaOT 106145
12.10.2010 8:45:07
Ahojky, já jsem na tom tak že po průchodnosti vejcovodů se mi stále ještě nedostavila MS, poslední den, kdy může přijít je ve čtvrtek - když nepřijde udělám si test :-( ale taky nic nepociťuju, takže bych to viděla opět na zpoždění cyklu. který je u mě naprosto normální. Ve čtvrtek když nebudu těhotná, tak si mám vzít 6 prášků utrogestanu, prý to způsobí vyvolání MS no a pak musím jít na UZ v době MS a v ten samý cyklus půjdu na IUI :-( takže jsem na tom stejně jako ty Makku, ve fázi čekání :-(
Mája+M(7/11) 98997
11.10.2010 14:14:22
Ahoj holky, v pátek jsem poslední den brala duphaston a jsem teď ve fázi čekání, jestli se dostaví MS. Protože jsem měla folikul 17 mm a dostala jsem koňskou dávku pregnylu ~t~ tak tu jakási šance je, ale stejně bych se dost divila, kdyby nám to vyšlo. Nepociťuju nic až na pobolívání podbřišku už asi týden, takže to asi nebude ono. Jinak vůbec nic. Jak jste na tom vy?
Mája+M(7/11) 98997
7.10.2010 14:01:09
Ne, neštveš mě, naopak děkuji za podporu ~x~
V těchto dnech budu zrovna končit s duphastonem a pak už jenom čekat, jestli přijde MS nebo ne, ale necítím vůbec nic zvláštního, takže předpokládám, že zase nic... Hrozně se bojím CAR (těch jejich vyšetření a komentářů k mojí váze).
Andrýsek1 + 2 77198
3.10.2010 1:14:21
A jinak věřím že tě jako matka moc neštvu se svýma radama, ale nevím proč, nějak v Tobě spatřuji svůj příběh...5 ti letý ~;)Takže pořád držím palce.
Andrýsek1 + 2 77198
3.10.2010 1:11:35
Makkusko, to že vás Dr. ještě neposlal na spg je chyba, docela bych si to vynutila, nakonec semůže ukázat, že chyba je jinde, co víš....
Můj se spg bál jako čert kříže, ale šel, pak z toho měl srandu, z toho kelímku a tak, když nám měli říct výsledky, klepala jsem se víc jak on, ta mužská ješitnost, nakonec se ukázal jako ectra plodnej jedine, no a chyba u mě. Každopádně jsme se domluvili už před spg, že kdyby vyšlo extra blbě, tak půjdeme do dárcovského spg, souhlasil s tím, což si cením.
Držím palce, na výročí by to byl krásnej dárek, pokud ne, tak neklesej na mysli, ještě si užiješ s dětma.~;)
MisaOT 106145
29.9.2010 7:13:53
Takhle o tom vůbec nesmýšlej Makku..... hlavně že sis to užila a ted jen děj se vůle boží :-)
Mája+M(7/11) 98997
27.9.2010 14:33:47
Děkuji ~R^ V pátek jsem dostala injekci, o víkendu jsme zkoušeli a zároveň jsme oslavili výročí svatby, tak by to bylo krásné, kdyby nám to vyšlo zrovna teď, hrozně tomu věřím, takže mám tušení, že budu hrozně zklamaná, když to nejvyjde.
MisaOT 106145
27.9.2010 6:23:03
Ahoj Makku,

tak to budu moc držet palečky.... je pravda, že říkají, že ty hormony ještě působí v těle cca 2 měsíce. Já když jsem měla takovouhle pauzu, tak mi to nic neudělalo. zase se mi zpozdila MS a bylo to úplně stejné, ale snad budeš mít větší štěstí jak já. Takže tfuj tfuj tfuj! M.
Mája+M(7/11) 98997
24.9.2010 14:44:37
Ahoj Míšo, na spermiogramu jsme ještě nebyli, doktor nejdřív řeší mě, protože mám problémy s dozráváním vajíček a ovulací. Dnes jsem byla na 4. folikulometrii v řadě, měla jsem folikuly 17 a 7 mm, doktor říkal, že těch 17 je tak na hraně a píchl mi pregnyl 6500 jednotek - prý zvýšená dávka, abychom ještě zvýšili šanci. Tak na to o víkendu hupneme a pak mám naordinované dva cykly bez léků, vaječníky jsou prý nastartované a může se to podařit i takto a kdyby nic, tak potom mám přijít (vychází to tak začátkem prosince) a řešili bysme to dál. Vkládám do toho hrozně velké naděje, bojím se CARu a pořád doufám, že se nám podaří "upéct" miminko doma...
Mája+M(7/11) 98997
24.9.2010 14:42:02
Mě se od poloviny cyklu stále držela vysoká teplota až do MS, brala jsem teda duphaston, který nevím, jestli na to nemá vliv, ale když po mě doktor chtěl, abych měřila teplotu, tak předpokládám, že nemá. Těhotná jsem nikdy nebyla.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 6119  [Dalších 5789 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.