| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 6119  [Dalších 5779 >>]
míša+a+a+v 95543
24.9.2010 10:36:46
ahoj holky.. nezlobte se, že změním malinko téma..můžete mi objasnit bz křivku..
jsme 16den po ovu, teploty bylo nízko 9měřených dnů..pak hup a držely se na 36.8-36.9, 12den spadla na podovulční na 36.6.. čekala sjme že to dostanu,a le nic a jsou opět od 13dne nahoře dnes 36.9.. a ms nikde
nemyslím že jsem těhu,co mohlo způsobit, že ty teploty se pořád drží??je to 16den lutein, fáze- čípek pořád měkký,nízko spíše
MisaOT 106145
22.9.2010 7:04:33
Ahojky Makku, no chovali se ke mě moc dobře, hlavně jsem nevěděla do čeho jdu, tak jsem byla klidná.... probíhalo to tak, že mezi nohy ti napíchnou hadičku + vnitřní UZ a vstřikují do vejcovodů kontrastní látku, kterou kontroluje na UZ a vidí, zda máš průchodné vejcovody nebo ne. Já je průchodné mám.... v okamžiku kdo je nemá průchodné, tak to asi musí bolet dvojnásobně... No už nikdy více :-) Ano chodím do CAR do Gestu v Praze 5. Je to tam pohodové. V příštím cyklu budeme zkoušet IUI už po druhé :-(
Na nadváhu? No pokud jsou profesionálové, tak neřeknou nic a budou tě brát tak jak to je! Vůbec se nestresuj, v CAR máš alespoň větší šanci zjistit co se vlastně dějě. A jaký je u Vás spermiogram?
Mája+M(7/11) 98997
21.9.2010 18:34:49
Míšo, byla jsi v nějakém CAR? Jak to probíhalo, jak se k tobě chovali? Já mám pořád hrůzu z toho, co řeknou na moji nadváhu, přitom jsem si ji "vypěstovala" díky clostilbegytu a dalším hormonálním s..čkám. V pátek jdu na folikulometrii a podle toho se uvidí, buď injekce pregnylu nebo doporučení do CAR.. Měla jsem tento měsíc zvýšené dávky clostilbegytu (1-1-1) i oestrogelu, tak uvidím, jestli to zabralo.
MisaOT 106145
21.9.2010 7:08:25
Ahojky, včera jsem byla na průchodnosti vejcovodů.... mám to naprosto v pořádku...nechápu proč se nám tedy nedaří :-( našla mi tam také cystu, užívala jsem nově Tamoxifen, takže zřejmě na něj špatně reaguju, do příštího cyklu jsme zažádali pojišťovnu o injekce místo clostylbegytu, jmenuje se to PUREGON, budu si to píchat tři cykly u kterých budeme zkoušet IUI a pak asi to IVF, ach jo..... proč když někdo něco chce, tak to nemůže mít?
Andrýsek1 + 2 77198
14.9.2010 1:05:49
A nebo můžu doporučit pořádnej mejdan a láhev myslivce.:-) To mě taky napadlo.....a všem čekatelkám ~6~
Makussko, absolutně Tě chápu, taky jsem těhotné a malá mimina nemohla ani vidět, byla jsem až zlá, ale ono když někdo nezažil, tak nepochopí, já zažila a tedy chápu.
Mája+M(7/11) 98997
10.9.2010 14:46:20
už jsem s tím ani nepočítala, protože přestávám doufat, tak jsem ani nebyla překvapená, že jsem to včera dostala. Manžel mě sice utěšoval, ale už jsem z toho nebyla špatná tak jako dřív, protože když se něco pořád opakuje, tak to ztrácí ty nejostřejší hroty. Čeká mě poslední měsíc clostilbegytu: 1-1-1 od 3. do 9. dne a potom už CAR, přidám si k tomu kontryhel (i když ten je asi jenom na růst sliznice a sliznici mívám dobrou) a kotvičník, ale moc tomu nevěřím. Soustředím se na jiné věci a vyhýbám se těhotným a malým děckám.
Andrýsek1 + 2 77198
9.9.2010 0:43:52
Já se omlouvám, občas vás tady sleduji a vlastně mě napadlo, že my ještě oba brali eregmu max power, nebo tak nějak a macu, přítel cca 4 měsíce a já měsíc před otěhotněním. Taky k tomu ten kotvičník, grepy, kontryhel, clostil, ale trklo mi, že se zadařilo po té eregmě u mě a mace....nikomu to nevnucuji, jen bych ráda pomohla.
MisaOT 106145
8.9.2010 7:28:50
Makku moc držím palce a doufám že v Caru Ti pomůžou. :-)
Ema (+2) 87247
30.8.2010 23:06:23
No, já teda brala před synkem, ale k synkovi dopomohla až pak laparoskopie, teď se snažíme o druhé a C.jsem měla 2 měsíce, těhotná nejsem, cyklus mám rozhozený a jediný vedlejší účinek, co jsem vnímala, byl takový, že bych brala každého chlapa, co se mi jen trochu líbil ~t~~t~~t~ No prostě výkyvy nálad, přecitlivělost... vysadila jsem a je mi fajn.
Mája+M(7/11) 98997
30.8.2010 7:34:56
No já mám trochu jiný názor, přibrala jsem po něm (a po dalších hormonálních lécích) 30 kilo, těhotná pořád nejsem a nijak extra mi nezabírá - podle folikulometrie. Mám podezření, že ovuluji později, tak odkládám braní duphastonu, abych si nezablokovala ovulaci. Uvidím.. Příští měsíc mě čeká poslední dávka clostilbegytu a pak už CAR..
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 6119  [Dalších 5779 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.