Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
petzz | 109834 |
29.8.2010 11:51:05
Věřím tomu já také ovuluji kolem 16až 20dne po menstruaci a myslím že ovulaci jako že pořádně ani nemám protože mě chybí hormon estrogen tak jsem ted dobrala clostilbegyt tak jsem zvědavá jestli se zadaří před 3lety se díky clost...zadařilo ale bohužel po 28dnech těhot.jsem samovolně potratila ale neztrácím naději snad to ted výjde mám 13letýho syna tak se snad dočká sourozence tenkrát to bylo hned na poprvé..ale roky jsou znát a bohužel stárnem a vše se pomalu ztrácí naděje na otěhotnění je rok od roku slabší a slabší..
|
petzz | 109834 |
29.8.2010 11:42:54
Dobrý den já jsem brala clostilbegyt před 3 lety a v pohodě žádní vedlejší účinky a ted jsem také brala clostilbegyt 5 dní 2x denně a taky v pohodě tenkrát mě to moc pomohlo hned jsem otěhotněla ale bohužel po 28dnech jsem samovolně potratila snad nám to tentokrát výjde mám 13letého syna tak snad se dočká sourozence...clostilbegyt je super lék!!Naschle Malinová
|
juřélek | 89557 |
23.8.2010 13:39:02
určitě jsou léky horší, bylinky zase myslím že řeší ale dlouhodobě problém, nevím ale síla přírody je mocná, hodně bych doporučovala chodit třeba i na dlouhé procházky, prostě hlavně do lesa, na čerstvý vzduch, když jsem mělá já problémy s menzes, tak mi opravdu pobyt v přírodě nastartoval vše, sluníčko, papat zeleninu, psychiku to zlepší , pozitivní myšlení a cesta k děťátku je otevřená, vidíte, já prý neměla šanci pomalu otěhotnět- hormonální cyklus pomalu po 40 dnech a minulý rok při jiném vyšetření se mě nenápadně sestra ptala zdali mám děti? já říkám ano a ona, no vidíte a to máte obrácenou dělohu- prý tyto ženy pomalu otěhotnět nemohou..no teď čekám třetí, prostě jak jsem pořád venku, na zahrádce, čápi nade mnou lítají, tak pak v tom lítám i já))Moc Vám přeji abyste to stejnou metodou zkusila a hlavně se zadařilo, držím moc palečky!!!
|
Molly. | 74807 |
23.8.2010 12:32:47
Na léčbu Clostilem jsem reagovala jedním až dvěma vajíčky, nikdy se ale neuvolnily (ani po Pregnylu). Byli jsme na IVF, neúspěšné. Pak jsem vysadila úplně všechny prášky, začala chodit cvičit (177 cm a 100 kg). Po třech měsících jsem zjistila, že poprvé mám úplně pravidelný cyklus...tak pravidelný, že očekáváná MS se už nedostavila.
Šanci máš, pro jistotu zkus ale být třeba nezaměstnaná...jakmile bude nejméně vhodné, abys otěhotněla a byla zcela bez příjmů a pak žila jenom z rodičáku, dítě přijde, ani nebudeš vědět jak A jestli ještě třeba splácíte hypotéku, počítej s dvojčaty |
Mája+M(7/11) | 98997 |
23.8.2010 11:29:12
Chtěla jsem v období bez léků zkusit kontryhelový čaj a kapky z kotvičníku. Už jsem je brala a nepomohly mi, ale tak uškodit to asi nemůže.
|
Žubka | 15263 |
23.8.2010 10:31:52
Já se můžu vyjádřit jen k té pozdní ovulaci, 2 moje děti "vznikly" z ovulace kolem 30. DC, samozjřemě následovaly problémy u dr. který se řídil podle termínu dle MS a pak tam absolutně nic nesedělo, mohla jsem se rozkrájet vysvětlováním, že prostě ovuluji pozdě.
|
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
23.8.2010 10:18:01
Rózo - driling - asi bych si ani nevzpomněla, že v rámci laparoskopie mi to dělali taky ale jak jsi to napsala, tak jsem si vzpomněla
|
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
23.8.2010 10:16:18
jj jak píše Rasala
měla jsem mmj problémy s cyklem, cyklus 36-42.... a když jsem jednou takhle přišla do CAR, tak mi v pátek udělala mudra UZ 19.DC a viděla cosi jako folikul takže mi nabrala krev a v pondělí znova a ejhle ovu proběhla mezi pátkem a pondělkem - podle BT a pobolívání břicha v sobotu 20. DC Mudra sama říkala, že se s tím za celou svojí praxi snad nesetkala, aby to měla takhle prokázané a viděla na vlastní oči UZ, krev a krev, která potvrzuje ovu až takhle pozdě. Mám to ve zprávě z CARu s vykřičníkem - potvrzená OVU 20. DC!!!! nevzdávej to - určitě se to dřív nebo později podaří |
Róza - 05,08 | 26159 |
23.8.2010 9:21:33
Taky jsem to měla složitější. Antikoncepci jsem před vysazením sice brala jen asi 2 roky, přesto mi nenaskočila menstruace. Dostala jsem clostilbegit, ale úspěch s naskočením ovulace byl nevalný. Pak následovalo laparoskopické vyšetření, při kterém mi prohlídli vaječníky, vejcovody, dělohu. Vše bylo vpořádku. Zároveň mi narušili blánu obalojící vaječníky, aby se vajíčka neměla takovou práci uvolňovat (bohužel jsem zapomněla odborný termín pro ten zákrok). Každopádně toto mi pomohlo a do 3 měsíců jsem otěhotněla. Druhé dítě jsme počali přirozeně, ale trvalo to rok a čtvrt. Teď se od ledna snažíme o třetí a zatím nic. Ale vše funguje dobře, tak snad se zadaří. Obě děti mám na přelomu srpna a září, tak mám spadeno na to, že plodná jsem pouze v listopadu .
|
Lída+2 | 28136 |
23.8.2010 9:18:51
Rasala
já měla cyklus okolo 40-60dní....a můj Dr s ním už počítal..a složitě to přepočítával......rekord mám 90dní.... Po dvou dětech jsem se pod 40 nedostala....ale někdy mám jen 30,ale vyjimečně..... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.