| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6119  [Dalších 5799 >>]
Mája+M(7/11) 98997
18.10.2010 11:48:14
Jasně že chci pokecat, mám depku jak blázen, jediná, kdo ví všechno o mých problémech s otěhotněním je ta příbuzná, která teď otěhotněla... takže tu nechci teď ani vidět. Ještě mi vykládala, že jak byla těhotná podruhé a zjistila, že čeká zase holčičku, tak byla úplně znechucená a vůbec to dítě nechtěla. Jak já bych byla šťastná, kdybych měla dvě holky..
Mája+M(7/11) 98997
18.10.2010 11:46:58
Já tady poblíž žádného takového terapeuta nemám, musela bych dojíždět hodně daleko, takže to asi se zaměstnáním neskloubím.. a prý bez odborného dohledu to nemá smysl cvičit.
MisaOT 106145
18.10.2010 8:55:01
Ahojky Makku, úplně tě chápu, mě zase kolegyně v práci otěhotněla...taky věděla o mách problémech a ona jen vysadila HA a hned byla těhotná, před týdnem mi přinesla ukázat ultrazvuk s miminkem a vůbec mě nešetřila, jak je šťastná a jak jí je nevolno...no hrůza minulý týdne jsem měla depku jak blázen.... Makku teď hodně uvažuji o cvičení podle metody Ludmily Mojžížové, nechtěla by si to také zkusit? 7 z desti žen díky tomu otěhotní, je to úplné minimum co můžeme pro to udělat a třeba se zadaří. Říkají, že terapeut ti uvplní pánev, kterou můžeš mít zablokovanou a pak tě naučí správně cvičit cviky na otěhotnění :-) Co to zkusit? Já si dnes jdu koupit knížku a objednala jsem se k terapeutovi :-)
Bublin 74508
17.10.2010 17:31:50
Makkussko, věř, že ti velmi velmi rozumím.. Asi ti to nepomůže, ale jsem na tom ještě hůř než ty ~b~. Jestli chceš,můžem o tom pokecat..
Mája+M(7/11) 98997
17.10.2010 10:17:40
Včera jsem se dozvěděla, že jedna naše příbuzná je těhotná. Jsem z toho hrozně špatná, protože mají dvě děti a další nechtěli (kvůli financím i prostorům i proto, že příbuzná už nechce být doma s dětmi). Vědí, že se marně snažíme o první, probírala jsem s ní veškerou moji léčbu, ví, jak jsem na tom psychicky špatně, ale nedokázala se ovládnout a odpustit si řeči o tom, jak je ráda, že toto nemusí řešit, že se jim podařilo mít dvě děti, které jí bohatě stačí a že mi teda rozhodně nezávidí, připadalo mi, že se mě pořád vyptává, aby se ujistila, že ona je na tom opravdu líp než já a že jí mám co závidět. Neustále po mě chtěla, abych k nim jezdila na návštěvy, zajímala se o její děcka, potom jsem jí už i jezdila kupovat pleny. Všechno mě to strašně bolelo, protože si hrozně přeju mít děti, tak jsem s ní omezila kontakty. Manžel mě chápe, tak už tam tak často nejezdíme. A teď jsem se dozvěděla, že čeká další. Od včerejška jenom brečím..
MisaOT 106145
15.10.2010 10:45:41
No my jsme šli poprvé oba dva, zapisovali si rodinnou anamnézu obou, nemoci, zdravotní stav úžívání léků apod. Pak už šel partner na spermio a od té doby tam chodím sama. Pak budeme muset jít spolu až se budeme bavit o IVF. Ale tyhle centra mají celkem přiznivé otevírací hodiny, my jsme byli objednaní až někde v půl sedmé, taky kvůli partnerovi a jeho práci. A dokonce mají otevřeno i o víkendu, takže myslím, že to dobře vymyslíte.
Mája+M(7/11) 98997
15.10.2010 7:41:07
Tak jsme na tom stejně.. Chtěla jsem se zeptat, jak to chodí v CAR - jestli jste hned napoprvé museli přijít oba nebo můžu napoprvé přijít sama, protože manžel nemá možnost moc často se uvolňovat z práce, tak bych to viděla tak, že by jel jenom na spermiogram a potom případně na samotný akt umělého oplodnění, když by na to přišlo. Každopádně nás teď čekají ještě 2 měsíce bez léků, takže tak do konce roku a potom se objednám do CAR, když nic. Hrozně bych si přála, aby to vyšlo už jenom proto, abych do CAR nemusela.
MisaOT 106145
15.10.2010 7:20:41
Ahojky Makku, tak já už jsem to také dostala.... také nic :-) už si také zvykám :-) V pondělí mě tedy čeká Car, kde podstoupím UZ a začnu se stimulací, tentokrát tedy s léky v injekčním peru a doufám jen, že už tam nemám cystu a budu moc jít hned v tomto cyklu na IUI. Ach jo...v práci mě to tak štve a byla bych moc ráda, kdyby to vyšlo a mohla odsud vypadnout :-( Každopádně přeji krásný víkend :-)
Mája+M(7/11) 98997
14.10.2010 13:43:08
Tak už jsem to dostala, takže zase nic. Už si pomalu zvykám, že všichni mají děti, kromě nás a už mě to tak nerozhodí jako dřív, akorát se teda vyhýbám návštěvám, kde bych se musela dívat na cizí děcka, to teda fakt nemám potřebu.
Mája+M(7/11) 98997
13.10.2010 11:59:28
Já jsem si včera myslela, že mám začátek MS, měla jsem takový krvavý hlen, ale jenom trochu odpoledne a dneska už vůbec nic, tak nevím, co to mělo znamenat. Včera už jsem byla nešťastná a večer jsem probrečela tak teď zas nevím, za začátek MS to neberu, tak pořád čekám. Bolesti v podbřišku přešly.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 6119  [Dalších 5799 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.