Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
MisaOT | 106145 |
20.10.2010 9:57:55
No jo bohužel makku život je nespravedlivý, ujišťuji se o tom každý den :-( prostě se teď zaměř na školu, na práci a do toho se věnuj partnerovi, ono na něj asi taky nemůže dobře působit to, že na Tobě vidí jak jsi ustaraná a vnímá to tak, že s tebou spí jen za účelem oplodnění. Zkus navozovat častěji romantiku a sponntálnost!
U Vás by asi taky bylo dobré, aby zašel na spermiogram...nebo už byl? |
MisaOT | 106145 |
20.10.2010 9:52:29
Super Makku, takže koukám, že jsme na tom úplně stjeně, mě je také 25.... já jsem taky chtěla nejpozději do 25 mít první dítě a taky to nestihnu...No stejný osud , ale doufám, že nás čeká brzské těhotenství
Napiš mi email a já ti to cvičení obratem zašlu |
Mája+M(7/11) | 98997 |
20.10.2010 9:44:26
Míšo, je mi 25 let, vždycky jsem chtěla mít první dítě do 25 let, teď už to nestihnu. Vystudovala jsem sociální práci, teď pracuju jako sociální pracovnice a zkouším si dodělat doktorát, jenom tak abych nevyšla ze cviku, nijak na tom nelpím, k práci to nepotřebuju, ale spíš abych nezakrněla a protože mě ta problematika zajímá. Já fakt mám i jiné zájmy než otěhotnění, soustředím se na práci, která mě baví, nedávno jsme měnili komplet všechny okna na celém baráku a malovali jsme, což jsem fakt měla jiné starosti, ale u mě toto nezabírá. Teď mě čekají dva cykly bez medikace, tak si dávám čas do vánoc a nesleduju nic - bazální teplotu, nemám spočítané, kdy bych měla mít teoreticky plodné dny (protože stejně je v tu dobu nemám), prostě tomu dávám volný průběh, i když v myšlenkách to pořád je. Včera tu byla ta příbuzná, co nečekaně otěhotněla, je z toho úplně nešťastná, vůbec to dítě nechce a úplně se hrozí toho, že to bude zase holka. Je to hrůza, přijde mi to nespravedlivé, že ona, která ho nechtěla a brala antikoncepci, ho bude mít, a já se už rok a půl snažím a hrozně si ho přeju, nic...
|
Mája+M(7/11) | 98997 |
20.10.2010 9:40:09
Míšo, za cvičení budu moc vděčná, vlastně tím nemůžu nic ztratit, aspoň bych třeba trochu zhubla, což taky potřebuju.. období,kdy jsem se soustředila na cvičení mám taky za sebou - cvičila jsem denně + jsem jezdila na plavání celkem často a jezdili jsme s manželem na kole, zhubla jsem tak 5 kg, což je vzhledem k mojí váze naprosto zanedbatelné, pak jsem onemocněla a potom už jsem se ke cvičení nevrátila, tak bych to chtěla obnovit. Taky se mi nedaří na to nemyslet, když každé ráno musím přemýšlet, co si dnes mám vzít za prášek, takže si musím uvědomit, který den cyklu dnes mám a taky to, proč to musím sledovat.. a když se k nám pořád někdo jezdí chlubit svýma dětma a svým těhotenstvím, tak už to nejde vůbec..
|
MisaOT | 106145 |
20.10.2010 7:15:02
A copak děláš za školu?
No to jsem si také myslela, že otěhotním při stresu ve škole, ale nějak asi ne, naopak by to mělo být v naprostém klidu a vyrovnanosti, já jsem měla minulý školní rok taky pěkně napilno, navíc při práci, to není nic jednoduchého a pak období stresů při odevzdávání diplomky a hned příprava na státnice, no nic pěkného, celkem jsem si oddychla když jsem odcházel z promoce s diplomem v ruce No je pořád něco viď? S tvojí nadváhou si nedělej žádné starosti a z caru také ne, uvidíš vše bude dobré Kolik pak Ti je Makku? |
MisaOT | 106145 |
20.10.2010 7:12:13
No Makku, jsem na tom úplně stejně Teď jsem se celkem zaměřila na to cvičení a to mě dává zase nějakou naději Dnes ráno jsem si poprvé píchala injekci, tak mi nebylo moc dobře, ale už je to ok, vůbec to není cítit Ale nejhorší je, že do sebe pořád rvu nějaké prášky a nejde to na to nemystel, pokaždé když zapíjím nějaký prášek hned začíná můj den s myšlenkou, proč já nemůžu otěhotnět když jsem tak mladá Je to nekonečný boj a doufám, že někdy zkončí
Neboj se Vánoce nějak přežiješ....Víš jak " co tě nezabije, to tě posílí" No Makku, já jsem si na netu stáhla to cvičení, pokud by si chtěla mohla bych ti poslat třeba emailem a mohla by sis doma začít cvičit, je to tam dobře popsané, tak si myslím že není co zkazit, mimimálně si posílíš břišní svalstvo a uvolníš pánev a to může vždycky jedině prospět otěhotnění, co říkáš? |
Tvoje horší já | 57363 |
18.10.2010 20:10:59
Nevím, jaký máš důvod - snažíš se otěhotnět a máš problémy? Nebo naopak je to způsob antikoncepce? Každopádně by měla teplota trošku vyskočit v půli cyklu a pak klesnout těsně před MS. Jenže podle mě je to teorie, do hry vstupuje spousta vlivů. Třeba nějaký bacil, co tě bacil.
|
Mája+M(7/11) | 98997 |
18.10.2010 19:51:41
Naprosto si nevím rady s tím, jak "nemyslet" na otěhotnění, mám sice spoustu dalších starostí, mám celkem náročnou práci, dodělávám si školu (dvě školy už jsem dokončila a doufala jsem, že někdy v období závěrečných zkoušek při největším stresu otěhotním, ale nic). Kdykoliv si vzpomenu na tu příbuznou, co teď otěhotněla, tak jsem úplně vzteklá z té nespravedlnosti (vždyť ona to dítě vůbec nechce!, už ani to druhé nechtěla) a pořád si říkám - proč ona a ne já.. nemůžu se té myšlenky zbavit. Přitom ona má taky celkem velkou nadváhu - asi tak podobně jako já a taky měla jakési hormonální nesrovnalosti. Manžel mi říká, že tomu musím věřit, že se nám to taky podaří, ale já už tomu bohužel moc nevěřím..
|
Mája+M(7/11) | 98997 |
18.10.2010 16:52:03
No a já tady žádného terapeuta nemám, takže je asi zbytečné to doma zkoušet, když nevím jak.. Snad ti to pomůže. Já nevím, co bych ještě zkusila, nechce se mi jenom tak do konce roku sedět a čekat, jestli náhodou.. a už vůbec se mi nechce do CAR. Děsím se konce roku, kdy chodíme celému širokému příbuzenstvu přát k Vánocům a novému roku a jak se budou všichni ptát, jestli teda "už", protože se ptali už loni. Jsem z toho špatná už teď a nejradši bych je všechny poslala do prdele, stejně jako tu ohromnou příbuznou, která se celá třese, až mi oznámí, že je zase těhotná (neví, že už to vím). Dnes jsem nasraná celý den. Byla bych radši, kdyby už přijela, ať to mám za sebou.
|
MisaOT | 106145 |
18.10.2010 12:37:08
No však já si zaplatím terapeuta, ten mě to naučí já budu cvičit doma a pak mě začně on uvolňovat oblast pánve, zhruba tak v dalších v pěti lekcích No uvidíme....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.