Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Slupka | 133444 |
|
|
19.1.2018 19:13:34
Kat, jako že ho bolely nohy tak, že těžko vstával, a příčinou bylo nemocné srdce?
|
| Filip T. | 134358 |
|
|
19.1.2018 19:01:18
Jestli tam jede teď, ať se dobře voblíkne.
Pyramídy jsou spíš pro dänikenovce, nic teda proti, pokud to tvýho syna přitahuje, já mu Bludnej balvan nedám, ale ať se mi kdyžtak ozve, je tam v okolí víc zajímavejch cílů (a zajímavějších, řekl bych). Kreševo, Fojnica, Travnik, Kraljeva Sutjeska. |
| Jitys | 125882 |
|
|
19.1.2018 18:44:53
Dnes mám vlasy krátké, postavu poznamenanou hormonální léčbou, prsa pryč, ale v odrazu zrcadla vidím ženu - sebevědomou a šťastnou.
To ti fakt moc přeju ![]() |
| Jitys | 125882 |
|
|
19.1.2018 18:44:04
Renies, nevím, ale mně přijde normální, že když má někdo takovou diagnózu a malé děti, tak spíš myslí na to, co s nimi bude, než na sebe. Mě taky vlastně dohnal k dr. strach o zdraví, že můžu umřít, protože se neví, co mi je, ale ne kvůli sobě, ale kvůli dětem. Brečela jsem, jak ony k tomu přijdou, co si počnou, když by se mi něco stalo. V tu chvíli jsem na sebe vyloženě nemyslela.
|
| Jitys | 125882 |
|
|
19.1.2018 18:38:13
Dooly, třeba já mám od šesti let vitiligo. Je to nedostatek pigmentu, bílé fleky, skvrny, plochy na kůži bez pigmentu. Začalo to v šesti letech kolem mateřského znaménka. Od té doby se to rozjelo a mám to po celém těle. Někdy někde pigment přibude, někde zase ubude, není to pořád stejné, mění se to každý rok. A tohle jsem na vitiligo našla http://empatia.cz/prehled-pricin-nemoci/vitiligo
V životě chybí barva, vyznamenání, výzva hledat zvláštní jev, který je tím míněn. Vitiligo je vždy špatném náhledu na život jako takový, a o jistém stupni povýšení, snaze odlišit se od ostatních, ukázat, že jsem jiný, lepší, čistější, bělejší. Jde o kontakt, naše hranice, naši něžnost, jak umíme vycházet s druhými lidmi, jak je umíme přijímat, tolerovat, respektovat, milovat takové, jací jsou, bez souzení a odsuzování. Bílé skvrny na těle jsou projevem temných skvn na duši, které nemáme chuť ukazovat druhým ani sobě, ale přece každý má své temné skvrny, je důležité přijmout se jako celek, anděl i ďábel. Vitiligo má neznámou příčinu, jde o karmické onemocnění, které si neseme z minulých životů. Chybili jsme, povýšili se, chtěli vyniknout na úkor někoho jiného - a teď to tedy máme, přesně to, co jsme kdysi chtěli. Přijměme to s pokorou k věčnému životu naší duše ![]() Vitiligo je jistým způsobem vyznamenání - pokud prokážeme, že jsme ho hodni, že jsme pochopili své výjimečné schopnosti a především je dokážeme realizovat bez povýšení a s láskou k druhým, máme splněno. Nevím, ale fakt nevím, jak s tím chceš pracovat, když je to karmické onemocnění. Co na to ty jako fyzik? |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
19.1.2018 18:21:14
Sovice, nerekla bych lenosti, ale ochoty k te ceste, ktera neni jednoducha a hlavne odporuje nasemu zapadnimu mysleni, kde je na vsechno navod. Tady si ten navod clovek musi pomerne bolestne vykutat sam v sobe. A hlavne si nerikat, ze neco nejde, protoze kdyz pak dojde k zdravotnimu prusvihu, tak najednou to, co puvodne neslo /napriklad odpocivat, zmenit praci ci pracovat v klidu/, najednou jde, protoze clovek je tou nemoci prinucen. Prijde mi fajn si tohle uvedomit v dobe, kdy to telo jeste nemocne neni a ty zmeny se mohou dit proto, ze je chci a ne proto, ze musim.
|
| .libik | 142094 |
|
|
19.1.2018 18:15:12
zasjaj
![]() |
| .libik | 142094 |
|
|
19.1.2018 18:14:25
No jenže ono "Buď vůle tvá", je číslo 1 veškeré psychosomatiky, znamená "nervi si žíly, nech to být, uklidni se, netlač řeku.."
|
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
19.1.2018 17:58:26
Jo, "bud vule Tva" a "ne co ja chci, co Ty chces"
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
19.1.2018 17:57:36
libbíku, ale to je tvůj pohled daný tvými zkušenostmi a hlavně tvým nastavením. Já si myslím, že tohle je oblast, kde je spousta pohledů dobře. Klidně mohou někomu pomoci. A komu se nelíbí, tak mu nebudou vyhovovat.
|
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.