Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Danulu | 23974 |
1.12.2017 14:31:29
Bromelie co si patuji tak.hnedy tuk maji novorozenci a v dospele popucaci tak 10%, funguje jako termogenese.
|
Danulu | 23974 |
1.12.2017 14:28:00
Vaiteo.to.urcite ale clovek.ktery byl jako dite obezni to diky cetnym tukovym bunkam, nebude mit snadne v dospelosti, pribere rychleji nez lide co obezni nebyli,a je jedno jestli v dectvi nebo dospelosti.
|
Vaitea | 114076 |
1.12.2017 13:50:11
"Fakt je ten, že počet tukových buněk je určen v dětství," Tak to už se píše snad jen ve Vlastě, a uvozuje se slovy " Švédští vědci zjistili" Počet tukových bb. se mění , především do množství minimálně do 20 roku života a jejich "vzhled" je dán nejen objemem, ale taky expresí hormonů, které produkuje. A tvorbou dalších působků a úrovni oxidace MK atd. atd. atd...- rozvoj metabolickýho syndromu. Omlouvám se, ale názor tukové bb. se zakládají v dětství a pak se už jen "nafukujou nebo ploští" , medicína jak za krále Klacka. |
Len | 108740 |
1.12.2017 13:45:45
danulu, ty asi jo, ale mne chutna jen malo zdravych veci, ktere jeste ke vsemu nejsou moc kaloricke a mela bych tim padem velky problem. Cpu se porad sladkym, cukr, mouka, maslo, to je moje a ve velkem mnozstvi. Mam vzdy par obdobi v roce, kdy jim treba vice zeleniny a odlehcene stravy, ale vetsinu roku ne. Ovoce treba nepozru a tak dale. Stihlost pro mne neni nijak dulezita, vetsinu zivota jsem byla hubena az extremne hubena a zadne vyrazne plusy v tom nevidim.
|
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
1.12.2017 13:41:49
Za mě
dítě jsem byla dost hubené, o ozdravovnách se uvažovalo, v dospělosti štíhlá nebo alespoň v normě. Po čtyřicítce jsem začala přibírat, až jsem se po padesátce dostala na hranice mezi nadváhou - mírnou obezitou, v té době jsem se rozhodla hubnout, teď jsem asi dva roky v normě (moentálně BMI 22) V rodině mě napadají dva zajímavé příklady příklady. Brácha byl trochu cvalík, teď je mu po 50 a je akorát. Neteř byla v pubertě baculatá až moc, teď jí je necelých 40 a je štíhlá. Jinak je to většinou tak, že buď s věkem přibírají nebo to mají více méně nastejno. |
leli | 80405 |
1.12.2017 13:29:48
Já jsem byla v dětství štíhlá, do čtyřicítky +- taky štíhlá, po čtyřicítce jsem přibrala, ale obézní ani spokojená nejsem .
Manžel byl jako dítě trochu oplácanější, v mládí hodně hubený, okolo třicítky začal mít břicho a celkově přibral, ale nic drastického. Okolo čtyřicítky začal sportovat a teď je až hubený, ale spokojený s fyzičkou, ač sportovní antitalent. Nejstarší dcera vypadala od malička podvyživeně a vypadá tak i v 18, jí poměrně hodně. Prostřední dcera byla od mimina baculka, před její pubertou jsem se s tím celkem smířila a přestala ji otravovat pohybovými aktivitami, zdravým jídlem a ulevilo se mi. V pubertě se hodně vytáhla, teď měří víc než 170 a váží zhruba 56 kilo. Jestli jí to vydrží nevím, ale prý úspěšně kopíruje tchyni, která má teď hezkou postavu na svůj věk. Nejmladší je konečně tak nějak normální. U obou starších jsem si říkala, proč nejdou zprůměrovat, takhle to vypadalo, že jedné nedám najíst a druhou přecpávám. Moji rodiče mají zdravou váhu. Ale obě babičky byly obézní, jedna morbidně, dle vyjádření lékaře. |
Danulu | 23974 |
1.12.2017 13:28:16
Maargrato a jak.to.mas s pohybem?
|
Danulu | 23974 |
1.12.2017 13:25:46
Margrato ale to se mylis ja tak nemyslim,a s obeznimi pracuji dost,neni to ale jen tak jednoduche a rict jsou to geny,vetsinou tam je tech veci co dobre nefunguje vice
|
Danulu | 23974 |
1.12.2017 13:23:37
Len ale ja jim jen co mi chutna
|
Girili | 117849 |
1.12.2017 12:41:42
Zefýr, moc te euforii nepropadej. Nekojim uz dva roky a mam porad trochu mliko (spis mlezivo). Ale kdyz slysim brecet male miminko, bojim se, ze se mi spusti proudem. Moje telo uz asi nikdy nebude uplne to moje telo.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.