| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Bydlení

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 36017  [Dalších 35987 >>]
Koliha velká 153026
11.3.2018 1:55:00
Měli jsme chatu, když jsem byla dítě. To jsem to měla ráda, trávili jsme tam celé léto i s rozšířenou rodinou. Když jsem odrůstala a moji rodiče šli do let, začali jsme řešit, co s chatou. Naši mají barák a zahradu, já nestojím a ani nehodlám investovat do "druhé domácnosti", tak bohatí fakt nejsme, abychom si tohle mohli dovolit. Ta chata byla několikrát vykradená, hlavně přes zimu, posledně tam takový ztroskotanec spal v našich postelích a čekal, až někdo dorazí a pošle ho zpátky do vězení, a šel nám při otevření dveří naproti, že už se nemohl dočkat. Tak na to fakt nervy nemám.
Katka a 2 výrostci 141251
10.3.2018 23:50:47
~R^
sylvaina 77406
10.3.2018 23:19:39
Rodiče chatu měli. Milovala jsem to tam. V lese a u rybníka. Jezdila jsem tam celé dětství, na střední o něco méně, ale zase s kamarády, hlavně když tam nebyli naši😀. Dneska to tam má brácha.
Bydlíme ""na samotě u lesa", takže nemáme potřebu mít chatu, zato máme byt ve městě. Nejezdíme tam úplně často, ale rádi. Děti zrovna tak. Podle mě si každý rád užije to, co neprovozuje běžně. Pro mě to v dětství bylo lítání po lese, moje děti si jezdí užívat města.
Druhá domácnost, nad tím mě nikdy nenapadlo uvažovat. Chata mého dětství byla taková polobojová, tak se moc nešůrovala. Dneska v bytě uklidíme jen to, co stihnem rozkramařit. Ideální pořádek tam není, zrovna přemýšlím nad tím, kdy se tam naposledy myla okna... Nicméně i tak je fajn mít kam jezdit.
kreditka 85904
10.3.2018 22:42:02
Pro mě by byla chata za trest.... druhá domácnost, raději bych si za ty investované peníze do chaty vyjela vždy někam na prodloužený víkend
Fern 155759
10.3.2018 22:23:17
v klášterci jsme přejeli most,a za ním jsme kousek doprava zaparkovali auto a pak už pěšo,přes býv.pionýrský tábor...ted už nevím,čemu se tam říká Amerika?
77kraska 132593
10.3.2018 22:14:57
Moniko, taky nesnasim, kdyz tam prijedeme a neco nefunguje, treba jednou jsme tam jeli s partnerem bez dcery, ktera byla na tabore, tak jsme se tesili na klidny vikend a vola nam remeslnik, at zasadne nepouzivame WC, ze musi uschnout novy beton v jimce, ze to driv nestihl.....tak jsme chodili na malou i velkou stranu do lesa :-)

nebo kdyz prijedeme a nefunguje elektrika a my nevime proc a zjistujeme to cele hodiny...nebo pretece studanka ve sklepe....atd. atd. je toho hodne
Monika 123907
10.3.2018 22:09:25
Ano, přesně toto mi přišlo strašidelné, když jsem prvně pochopila po příchodu do Prahy, v čem spočívá chalupaření ~;) Plus ještě dopravní zácpy v pátek odpo tam a v neděli odpo zpět, obzvlášť, pokud jde chalupa nějakým nejprovařenějším směrem. Mně by se taková chalupa líbila během RD nebo kdybych měla učitelskou dovolenou plus děti si tam našly kamarády. Ale my tedy jezdíme k našim, kde prozatím můžeme jen odpočívat, užívat si příbuzné, ohníčky, bazén a pod. a balíme jen oblečení (plus nějaký nákup na místě, abychom zase nebyli úplné vyžírky)
margotka78 alias shit-roller 108560
10.3.2018 22:06:26
A chodili jste až od Ameriky z Klášterce?
Je tam teď docela pěkná naučná stezka o přírodě ( rostliny, zvířata, ryby,...).Dceru to moc baví. ~R^
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
77kraska 132593
10.3.2018 22:03:47
jako dite mne chalupa napred strasne nebavila, ale pak jsem se tam skamaradela s mistnima detma a chtela jsem tam jezdit porad.....nakonec i v zime, kdyz tam rodice vubec jezdit nechteli

jako dospela si na chate rada odpocinu.....ale nemam rada baleni na tam, baleni odtamtud domu, prevazeni potravin,, vybalovani potravin, potom baleni nebo likvidovani zbytku jidla.....nemam rada, kdyz tam prijedeme do zimy, kdyz prijedeme do neporadku po remeslnikach atd.
Fern 155759
10.3.2018 21:50:32
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 36017  [Dalších 35987 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.