Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
23.2.2018 11:15:06
ano, říká se to a možná na tom něco bude, ale třeba znojmia dělá okurky s cukrem a jsou výborné a křupavé
stejně tak tuším machland (pro peny markety) a nebo ty z lidlu (ale ty mi nechutnají díky koření) |
jentakj | 147688 |
23.2.2018 8:56:59
Pampelo - aha - no tak asi zkusím dvě tři sklenice se stévií a uvidím. Když to bude na vyhození, tak se nic nestane a když to bude fajn, přejdu na stévii.
|
Pam-pela | 97353 |
23.2.2018 8:53:29
To nevím, ale ty poslední okurky z Globusu, u kterých jsem umělé sladidlo přehlédla, tedy křupavé nebyly ani náhodou, ale korničanky bez sladidla jsou křupavé dost.
Sladidlo nacházím i mezi ostatní zavařenou zeleninou, takže důsledně prohlížím, protože bych jinak celou sklenici ještě plnou vyhodila. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
23.2.2018 8:28:08
Naučila jsem se "sladit" kafe mlíkem, taky jsme si dávala dvě pilule aspartamu, ale nečetla jsem o tom noc dobrýho a stevie tam dělá divnou příchuť, čaj ovocný nesladím, černý piju s citronem a když mám chuť na sladký, tak s mlíkem.
|
jentakj | 147688 |
23.2.2018 8:05:23
Aha - děkuji za vysvětlení, protože už jsem přemýšlela, jestli bych místo něj neměla zkusit dát do okurek stévii - jenže pak by to asi byl blivajz v dobrým nálevu, nebo se mýlím?
|
Žžena | 83005 |
23.2.2018 7:53:57
Přesně tak, sacharin je v okurkách proto, aby byly křupavé.
|
Muumi ++++ | 41406 |
23.2.2018 7:18:14
Sacharin se do okurek dává proto, aby zůstaly křupavé., pokud vím.
|
Pam-pela | 97353 |
22.2.2018 23:14:57
Nikdy bych dobrovolně nepozřela nic tak odporného jako umělé sladidlo , Aspartam poznám naprosto spolehlivě podle chuti a smradu.
Když chci sladké, dám si cukr, když už. A štvou mě umělá sladidla třeba v naložených okurkách (klidně půl napůl s cukrem) atd...teď už si lahve prohlížím, dřív jsem je tam nečekala...asi se to výrobě vyplatí, cukr je oproti tomuhle hnusu drahý . |
Abigail* | 76789 |
22.2.2018 21:10:07
Ale ono to opravdu jde, postupně snížit množství cukru. Já jsem si kdysi dávala tak dvě kostky a nyní jsem na čtvrtce. Musí se to dělat postupně.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
22.2.2018 20:11:36
za mne osobně raději cukr nebo nic... po sladidlech je mi zle, snesu max stévii nebo xylitol, ale i to jen v malém množství... jinak mám křeče do břicha, průjem... stačí mi málo, třeba sklenička light limonády mi zajistí velmi smutné odpoledne
mám problém i s náhradními sladidly v lécích... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.