Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
TerezieK | 28007 |
21.3.2009 12:30:03
Lvice chodili jste nekdy k dr. Svecové?
|
TerezieK | 28007 |
21.3.2009 12:27:07
Jinak ten kotel stal tusim i s montazi atd. cca 50 tisic, ale bylo to tak pred 7 lety.
|
TerezieK | 28007 |
21.3.2009 11:56:13
Gigo bydlime v byte, ale kazda ta jednotka ma svuj kotel, kterym topi plus se ohriva voda. Mame Junkers a nemuzu si stezovat. Asi dvakrat jsme meli opravare kvuli nejakemu tesneni a hadicce, ale do baraku myslim super. mame zasobnik vody podle me se da i zvolit asi jak veliky pac preci jenom se 4 detma je ta spotreba vetsi. Ale kotel na uhli bych teda zrusila. To je rasovina. Akorat to chce baracek zateplit ,aby klesly naklady.
Vcera jsme byli u zubare a malemu se zacinaji krivit zuby, byl zavislak na kojeni a i na dudlik musela jsme mu ho vzit a dite nemuze usnout..... |
TerezieK | 28007 |
20.3.2009 21:58:59
Gigo ja si myslim, ze se Kr. ve skolce zklidni.... Bude muset brat jine autority. Teda ,alespon ja v to doufam, ze to u nas bude. Navic Kr. musi hodne bojovat o pozornost to nas K. to ma proti nemu jednoduche:)))).
|
TerezieK | 28007 |
20.3.2009 21:57:20
Gigo ono záleží jak velký byt.... my máme docela veliký a máme dokonce svůj kotel, ale vy asi na uhlí ne, když o tom píšeš:)))) No musíš mít doma fičák to jsi to poslední těhotenství snad ani nevnímala ne?:))))).
Já bych taky neměnila, naštěstí si můžu občas udělat chviličku na sebe. |
Lefff | 13513 |
20.3.2009 18:56:57
Mluvíš mi z duše
V prvním těhotenství jsem pracovala do poslední chvíle. Jeden den jsem seděla na zahradě u jednoho dobrého klienta, klient se děsil, že mu tam porodím, já se smála, že mám do termínu ještě 4 týdny... No a o 24 hodin později mu pípla SMS, že ho zdraví Sofinka Zato teď bych do žádné práce (ani kdyby Sofču měl kdo hlídat) chodit nemohla. Od začátku zvracím, jsem spavá a pracovat bych prostě nezvládla. Zvládám domácnost, Sofču, různé pochůzky - a večer bývám zdrchaná a jen sedím a koukám, případně si užívám ticha a ťukání do klávesnice. Přesto si teď připadám spokojená a za bezdětný a pracovní život bych neměnila. Na hromadě jsem byla taky - to když moje tělo začalo loni na jaře stávkovat a ocitla jsem se na skoro 3 týdny v nemocnici na infúzích. Musíme věřit, že prostě bude líp |
TerezieK | 28007 |
20.3.2009 18:40:38
Lvice on je ten Okrouhlík zastavěný, ale v tom lesíčku jak jsou lavičky je takové malé hřišťátko pro dětičky. Jediné v mém okolí..... My tam taky randili, ale to tam nebyly ty nové baráky a byl to tam krásný:)))).
Ja, když byla krátce těhu podruhé tak jsem měla jeden veliký problém a to spaní a nějak jsem byla víc nervoznější nebo co:)))). To v prvním těhu, chodila jsem do práce a zastávala občas práci za tři lidi. Jenže ono je rozdíl chodit do práce a mít doma dítě. Ted se musím smát, když jsem fňukala po práci, že jsme unavená....... Hm nic mi nebylo:))). Zato teď:))). Od října jsem defakto pořád na hromadě. Holt už aby byl červenec vid:)))). Držím palce |
Lefff | 13513 |
20.3.2009 17:44:38
To víš, že znám Okrouhlík. V pubertě jsem tam randívala a chodívala i na třešně... Ne, že bych tam dneska nebyla schopná zabloudit, léta jsem tam nebyla Krpál je tam slušný... a Kubík má tedy trénink a výdrž
Ad neduhy v těhotenství: Musím se sama sobě smát - coby těhotná si "užívám" nevolností se zvracením, ucpaného nosu, bolavých zad, pálení žáhy a kdečeho dalšího... Jakmile tenkrát vypustila Sofču, vlivem hormonů se mi pak těhotenství zdálo jako fantastická doba, kdy mi vlastně nic nebylo, těhotenství ukázkové, já v pohodě, spokojená, div ne Bohyně, dárkyně Života... - a jen co jsem znovu těhotná, tak si říkám "Kurňa, vždyť tenkrát to bylo stejné, jak jsem si mohla myslet, že to je tak v pohodě?" A to přitom jde o prd, jsou to drobnosti hodné mávnutí rukou. |
TerezieK | 28007 |
20.3.2009 15:30:22
Kuba miluje kresleni...... takze vodovkama si zvladne kreslit i hodinu. Ale nema trpelivost jak mu neco nejde tak je ohen na strese, rekne "nende" a nazdar:)))). Zpivani no nekdy se ujme jindy rve "nechciiii" obcas mam pocit, jestli to dite umi mluvit i jinak nez NE:)).
Kdyz mi ho obcas hlida tchan tak uz k pozdnimu odpoledni skoro usina:)))). Jako mit dva K. takovyhle dekuji nechci:))). Ja vecne bojuji s nejakyma chorobama, tehotna jsem byla kdesi cosi a jeste do toho on:))). Nevim jestli znas takovy lesik "okrouhlik" on uz mi v 15 mesicich vysel ten sileny krpal. Je mi jasny, ze ti to dava dost zabrat. Ale zase to miminko co mas v brisku bude veliky silak, kdyz zvladne tam vydrzet:)))) |
Lefff | 13513 |
20.3.2009 15:22:58
S tím ježděním v autě máte tedy potíž. "Reprák" děcku zacpat většinou nejde, ledaže by "jel" na lízátka nebo něco podobného Sofinka jezdí autem ráda, akorát se neustále na něco ptá (připomíná občas Oslíka ze Shreka - "Už tam budeme?" - S. se obvykle pořád dokola ptá: "Kam jedeme?") a ráda nám dává úkoly typu: "Táta, máma zpívat Šuy panenky siunicí", což je na palici ve chvíli, kdy přemáhám žaludeční (nebo těhotenskou, čert se v tom teď vyznej) nevolnost nebo přemýšlím, co musíme ještě zařídit.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.