| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 8

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1188  [Dalších 988 >>]
TerezieK 28007
21.3.2009 12:30:03
Lvice chodili jste nekdy k dr. Svecové?
TerezieK 28007
21.3.2009 12:27:07
Jinak ten kotel stal tusim i s montazi atd. cca 50 tisic, ale bylo to tak pred 7 lety.
TerezieK 28007
21.3.2009 11:56:13
Gigo bydlime v byte, ale kazda ta jednotka ma svuj kotel, kterym topi plus se ohriva voda. Mame Junkers a nemuzu si stezovat. Asi dvakrat jsme meli opravare kvuli nejakemu tesneni a hadicce, ale do baraku myslim super. mame zasobnik vody podle me se da i zvolit asi jak veliky pac preci jenom se 4 detma je ta spotreba vetsi. Ale kotel na uhli bych teda zrusila. To je rasovina. Akorat to chce baracek zateplit ,aby klesly naklady.

Vcera jsme byli u zubare a malemu se zacinaji krivit zuby, byl zavislak na kojeni a i na dudlik musela jsme mu ho vzit a dite nemuze usnout.....
TerezieK 28007
20.3.2009 21:58:59
Gigo ja si myslim, ze se Kr. ve skolce zklidni.... Bude muset brat jine autority. Teda ,alespon ja v to doufam, ze to u nas bude. Navic Kr. musi hodne bojovat o pozornost to nas K. to ma proti nemu jednoduche:)))).
TerezieK 28007
20.3.2009 21:57:20
Gigo ono záleží jak velký byt.... my máme docela veliký a máme dokonce svůj kotel, ale vy asi na uhlí ne, když o tom píšeš:)))) No musíš mít doma fičák to jsi to poslední těhotenství snad ani nevnímala ne?:))))).

Já bych taky neměnila, naštěstí si můžu občas udělat chviličku na sebe.

Lefff 13513
20.3.2009 18:56:57
Mluvíš mi z duše :-)
V prvním těhotenství jsem pracovala do poslední chvíle. Jeden den jsem seděla na zahradě u jednoho dobrého klienta, klient se děsil, že mu tam porodím, já se smála, že mám do termínu ještě 4 týdny... No a o 24 hodin později mu pípla SMS, že ho zdraví Sofinka ~t~ Zato teď bych do žádné práce (ani kdyby Sofču měl kdo hlídat) chodit nemohla. Od začátku zvracím, jsem spavá a pracovat bych prostě nezvládla. Zvládám domácnost, Sofču, různé pochůzky - a večer bývám zdrchaná a jen sedím a koukám, případně si užívám ticha a ťukání do klávesnice. Přesto si teď připadám spokojená a za bezdětný a pracovní život bych neměnila. Na hromadě jsem byla taky - to když moje tělo začalo loni na jaře stávkovat a ocitla jsem se na skoro 3 týdny v nemocnici na infúzích. Musíme věřit, že prostě bude líp ~x~
TerezieK 28007
20.3.2009 18:40:38
Lvice on je ten Okrouhlík zastavěný, ale v tom lesíčku jak jsou lavičky je takové malé hřišťátko pro dětičky. Jediné v mém okolí..... My tam taky randili, ale to tam nebyly ty nové baráky a byl to tam krásný:)))).

Ja, když byla krátce těhu podruhé tak jsem měla jeden veliký problém a to spaní a nějak jsem byla víc nervoznější nebo co:)))). To v prvním těhu, chodila jsem do práce a zastávala občas práci za tři lidi. Jenže ono je rozdíl chodit do práce a mít doma dítě. Ted se musím smát, když jsem fňukala po práci, že jsme unavená....... Hm nic mi nebylo:))). Zato teď:))). Od října jsem defakto pořád na hromadě.

Holt už aby byl červenec vid:)))). Držím palce~R^
Lefff 13513
20.3.2009 17:44:38
To víš, že znám Okrouhlík. V pubertě jsem tam randívala a chodívala i na třešně... ~m~ Ne, že bych tam dneska nebyla schopná zabloudit, léta jsem tam nebyla ~k~ Krpál je tam slušný... a Kubík má tedy trénink a výdrž ~R^
Ad neduhy v těhotenství:
Musím se sama sobě smát - coby těhotná si "užívám" nevolností se zvracením, ucpaného nosu, bolavých zad, pálení žáhy a kdečeho dalšího... Jakmile tenkrát vypustila Sofču, vlivem hormonů se mi pak těhotenství zdálo jako fantastická doba, kdy mi vlastně nic nebylo, těhotenství ukázkové, já v pohodě, spokojená, div ne Bohyně, dárkyně Života... - a jen co jsem znovu těhotná, tak si říkám "Kurňa, vždyť tenkrát to bylo stejné, jak jsem si mohla myslet, že to je tak v pohodě?" ~t~ A to přitom jde o prd, jsou to drobnosti hodné mávnutí rukou.
TerezieK 28007
20.3.2009 15:30:22
Kuba miluje kresleni...... takze vodovkama si zvladne kreslit i hodinu. Ale nema trpelivost jak mu neco nejde tak je ohen na strese, rekne "nende" a nazdar:)))). Zpivani no nekdy se ujme jindy rve "nechciiii" obcas mam pocit, jestli to dite umi mluvit i jinak nez NE:)).

Kdyz mi ho obcas hlida tchan tak uz k pozdnimu odpoledni skoro usina:)))). Jako mit dva K. takovyhle dekuji nechci:))). Ja vecne bojuji s nejakyma chorobama, tehotna jsem byla kdesi cosi a jeste do toho on:))). Nevim jestli znas takovy lesik "okrouhlik" on uz mi v 15 mesicich vysel ten sileny krpal.

Je mi jasny, ze ti to dava dost zabrat. Ale zase to miminko co mas v brisku bude veliky silak, kdyz zvladne tam vydrzet:))))
Lefff 13513
20.3.2009 15:22:58
S tím ježděním v autě máte tedy potíž. "Reprák" děcku zacpat většinou nejde, ledaže by "jel" na lízátka nebo něco podobného ~j~ Sofinka jezdí autem ráda, akorát se neustále na něco ptá (připomíná občas Oslíka ze Shreka - "Už tam budeme?" - S. se obvykle pořád dokola ptá: "Kam jedeme?") a ráda nám dává úkoly typu: "Táta, máma zpívat Šuy panenky siunicí", což je na palici ve chvíli, kdy přemáhám žaludeční (nebo těhotenskou, čert se v tom teď vyznej) nevolnost nebo přemýšlím, co musíme ještě zařídit.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1188  [Dalších 988 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.